Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nové horoskopy: Vyložte si taroty a objevte své magické schopnosti

  • S jakým magickým potenciálem jste se narodili právě vy?
    27. března 2014 | 09:38

    Ať už tomu říkáme intuice, šestý smysl nebo magické schopnosti, spousta z nás zažije občas pocit, který nelze vysvětlit, ale časem se ukáže, že byl bezmála prorocký. S jakým magickým potenciálem jste se narodili právě vy?

  • Máte schopnost předvídat

    ...
    Autor: Shutterstock
    Intuice předvídat, že se něco stane ještě před tím, než se to skutečně stane, je jedním z nejčastějších projevů nadpřirozených schopností. Přichází zpravidla spontánně a netýká se závažných situací. Obvykle ji zažijete v té podobě, že si na někoho vzpomenete a on vám vzápětí zavolá na mobil.

    Silnější magické schopnosti jsou ale schopny varovat vás i před opravdovým nebezpečím. Kartářka Veronika objevila své magické schopnosti v den, kdy se rozhodla že do kanceláře pojede na kole, namísto toho, aby jela jako obvykle autobusem. Po příjezdu do práce ji čekal naprostý šok, když sena internetu dočetla, že autobus, kterým normálně jezdí toho dne havaroval a zemřeli v něm 3 lidé.1958486:gallery:true:trueDuchovní vůdci proto radí nebrat intuici na lehkou váhu. S trochou cviku se navíc naučíte rozlišovat, kdy k vám opravdu promlouvá vnitřní hlas a kdy se jedná o pouhé nápady.

  • Máte dominantní pravou hemisféru

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    I když jsou magické vlastnosti do určité míry dány všem lidem, vyvinuly se silněji především u jedinců, kteří používají primárně pravou mozkovou hemisféru.

    Zatímco tu levou mají vyvinutější lidé s tendencí k logickému uvažování, racionalitě a praktičnosti, dominance pravé hemisféry je vlastní kreativním lidem, kteří dají na pocit, intuici a subjektivní vnímání.

    "Lidé, kteří uvažují velmi racionálně a analyticky a nejsou schopni empatického vcítění se do pocitů ostatních, nebývají dostatečně motivováni pro objevení a rozvoj svých magických vlastností. Takže o ně v průběhu času nakonec zcela přijdou.", říká věštkyně Hermína.

  • Zkuste své schopnosti výkladu karet

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Chcete-li zjistit, jak silně vyvinuté jsou vaše magické schopnosti, zkuste test pomocí tarotových či andělských karet:

    Napište si na papír své přání a touhy a chvíli se na ně soustřeďte. Vytěsněte z hlavy všechny rušivé myšlenky, jedině tak budete schopni taroty správně přečíst.

    Vytáhněte si z balíčku dvě karty, které vás podvědomě přitahují a v přiložené příručce si přečtěte jejich význam. Pokud se neshoduje s tím, jak karty vnímáte vy, nezoufejte a řiďte se vlastními pocity. V tomto případě jste totiž na karty doslova napojeni.

  • Naučte se magii

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Jakmile své magické schopnosti jednou objevíte, naučte se je rozvíjet tak, aby váš život obohacovaly a nikoliv komplikovaly. Je to stejné jako s jakoukoliv jinou činností. Musíte trénovat a rozvíjet své zkušenosti.

    Ideální je meditace a práce s energetickými centry v podobě sedmi hlavních tělesných čaker. Když si představíte jak se doširoka otevírají a proudí jimi čistá energie, zvýší se vaše citlivost na magické podněty a celková vyrovnanost.

    Podobně je ale potřeba tyto senzitivní schopnosti "vypnout", aby vás nevyčerpávaly. Stačí jen, abyste si své čakry představily, jak snižují průtok energie a vytváří kolem vás neproniknutelnou, ochrannou bublinu.

  • Dejte si pozor!

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Bylo by chybou domnívat se, že magické vlastnosti jsou pouze skvělým prostředkem, jak si usnadnit každodenní život. Pokud je v sobě objevíte, je ve skutečnosti hrozně důležité, abyste se s nimi naučili pracovat a nezneužívali je.

    Přestože lidé obdařeni tímto druhem schopností jsou zpravidla citlivými, empatickými a chápavými přáteli, můžete silně pociťovat také tato negativa:

    • Jste náchylnější na vnímání a přejímání nejen pozitivních, ale také negativních emocí, jako je vztek a agrese.
    • Pokud se většinu času snažíte pomáhat lidem s jejich nelehkými životními situacemi, může ve vás objem těchto negativních emocí vyvolat psychické úzkosti, nebo dokonce deprese.
    • Velmi častým vedlejším efektem magických schopností je potřeba "utíkat" a vyhledávat samotu. Poslouchejte tento pocit a opravdu si najděte čas být pouze sami se sebou. Dáváte tak své mysli šanci, aby se "očistila".
    • Pravděpodobně se stanete daleko citlivější na hlasité zvuky, silná světla či lidmi přeplněná místa.

    1958486:gallery:true:trueI když budete tedy cítit nutkavou potřebu spasit všechny okolo sebe, nezapomeňte hlavně na sebe a své potřeby. Mohlo by se vám totiž stát že se zanedlouho psychicky zcela vyčerpáte.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.