Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vyberte si parfém podle znamení! Hvězdy vám poradí

  • Vyberte si parfém podle znamení zvěrokruhu.
    9. března 2014 | 10:00

    Určitě nám dáte za pravdu, že koupit si ten správný parfém není snadné. Rozhodujete se podle doporučení kamarádky, oblíbené módní značky nebo ceny? Tato cesta nemusí být vždy ta pravá. Co kdybyste si vzala na pomoc hvězdy, abyste zjistila, se kterou vůní budete nejvíce neodolatelná?

  • Ryby

    ryby
    Autor: Shutterstock.com
    Jste věčně zasněná, vznášíte v oblacích a realita je vám často na hony vzdálená. Abyste byla šťastná, potřebujete klid a pevné zázemí. Máte ráda svěží vůně vonící mořem, čistou vodou a jarem.

    Pořiďte si:

    Acqua di Gio od Giorgio Armani

    Light Blue od Dolce&Gabanna

    Fresh Woman od Mexx

  • Beran

    beran
    Autor: Shutterstock.com
    Impulzivní, stále plná energie a věčně v pohybu, přesně taková jste. Bohužel ale také trochu přelétavá a často měníte své názory a rozhodnutí. Máte ráda změnu a těší vás objevovat stále něco nového. Do všeho jdete naplno. Ideální jsou pro vás lehké květinové a ovocné vůně.

    Pořiďte si:

    Escape od Calvin Kleina

    Amarige Mariage od Givenchy

    Manifesto od Yves Saint Laurenta

  • Býk

    býk
    Autor: Shutterstock.com
    Stojíte nohama pevně na zemi, jste rozvážná, přemýšlíte dopředu a máte ráda pravidla. Nejvíce vás děsí představa nenadálých změn a zvratů, které by mohly v životě nastat. Toužíte po luxusu a kvalitních věcech.

    Pořiďte si:

    Chance od Chanelu

    J´adore od Dioru

    Beauty od Elizabeth Arden

  • Blíženci

    blíženci
    Autor: Shutterstock.com
    Hýříte skvělými nápady, jste mezi lidmi oblíbená a máte hodně přátel. Snadno a rychle se učíte nové věci a umíte překonávat sama sebe. Pokud jde o vůně, máte ráda žhavé novinky, ale čas od času sáhnete po osvědčené klasice.

    Pořiďte si:

    Mania od Armani

    Body Intense od Burberry

    Hypnose Sences od Lancome

  • Rak

    rak
    Autor: Shutterstock.com
    Máte hodně citlivou duši a vše, co se děje kolem vás, vás zasáhne. Disponujete bohatou fantazií, ráda si sníte o budoucnosti. Jen tak nějaký parfém vás neuspokojí, jste hodně vybíravá, a když něco opravdu chcete, nekoukáte na cenu. Hodí se k vám květinové a dřevité vůně.

    Pořiďte si:

    Woman od Versace

    Angel od Thiery Mugler

    Omnia Amethyste od Bvlgari

  • Lev

    lev
    Autor: Shutterstock.com
    Lvice jsou tvrdohlavé, hrdé, sebevědomé a zbožňují luxus a výstřednost. Umí zaujmout, často i šokovat, na první pohled. Nebojíte se sledovat svou intuici, která vás málokdy zklame. Poohlídněte se po kořeněných vůních, sedět vám bude i jasmín, cedr a santalové dřevo.

    Pořiďte si:

    Loverdose od Diesel

    Cool Water Sea Rose od Davidoff

    Addict od Diora

  • Panna

    panna
    Autor: Shutterstock.com
    Všechny panny jsou puntičkářky, pečlivé a pracovité a nejraději spoléhají samy na sebe. Nepotřebují na sebe upozorňovat ani vyčnívat z davu, přesto jsou vždy upravené a voňavé. Dejte přednost osvědčené klasice a svěžím vůním. To pravé pro vás jsou fialky, ambra, vanilka, růže a jasmín.

    Pořiďte si:

    Euphoria od Calvin Kleina

    Envy Me od Gucci

    Womanity od Thierry Muglera

  • Váhy

    váhy
    Autor: Shutterstock.com
    Stejně jako všechny ženy narozené v tomto znamení jste neuvěřitelně sexy a sluší vám to v každé situaci. Jste mírná nekonfliktní povaha a každého si okamžitě získáte vřelým úsměvem. Díky vaší přátelské povaze jste obklopena spoustou přátel a nebojíte se užívat si krás života. Na vůních nešetřete a dopřejte si luxus. Hodí se pro vás omamné květinové i těžší „pánské“varianty.

    Pořiďte si:

    Cinéma od Yves Saint Laurenta

    Flower by Kenzo od Kenzo

    Eternity Moment od Calvin Klein

  • Štír

    štír
    Autor: Shutterstock.com
    Máte svou hlavu a dokážete si jít opravdu tvrdě za svým cílem. Vaše povaha je komplikovaná, umíte být milá, pozorná a přátelská, když je ale třeba, změníte se během chvilky na chladnou a sobeckou bytost. Vůně si vybíráte zásadně podle nálady a momentálních pohnutek. Vedou ty orientální, s vůní kadidla a koření.

    Pořiďte si:

    Obsession od Carin Kleina

    No. 19 od Chanelu

    Tresor Midnight Rose od Lancome

  • Střelec

    střelec
    Autor: Shutterstock.com
    Jste rozená optimistka, společenská a máte smysl pro spravedlnost. Nerada se v čemkoli omezujete, potřebujete k životu svobodu a volnost. Uspokojit vás není snadné, protože vaše nálady se často mění. Budou vám slušet sladké a kořeněné vůně.

    Pořiďte si:

    Green Tea Cherry Blossom od Elizabeth Arden

    Chloé Narcisse od Chloé

    Love in Paris od Niny Ricci

  • Kozoroh

    kozoroh
    Autor: Shutterstock.com
    Kozoroh patří mezi nejspolehlivější znamení zvěrokruhu. Jste realistka, nikdy neporušíte dané slovo, a když skutečně milujete, je to navždy. Spokojená budete v podstatě s jakoukoli vůní, od lehkých a svěžích až po ty silné dřevité.

    Pořiďte si:

    Love of Pink od Lacoste

    Pure od Jil Sander

    Kenzo Amour od Kenza

  • Vodnář

    vodnář
    Autor: Shutterstock.com
    Jste upřímná a silná bytost, která ráda pomáhá druhým a nedokáže snášet nespravedlnost a křivdu. Potřebujete cítit kolem sebe lásku a vyžadujete spoustu pozornosti. Neomrzí vás omamné tóny pižma, mošusu a kašmíru.

    Pořiďte si:

    Desire Me od Escady

    Baby Doll od Yves Saint Laurenta

    Deep Red od Hugo Bosse

Autor: sim
Diskuse ke článku
.