Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na březen podle znamení: Co pro vás hvězdy přichystaly?

  • Váhy by si měly ušetřit práci i nervy a užívat si jara, které při troše snahy může být krásně bezstarostné!

    Fotogalerie

    1 fotografie

    1. března 2014 | 06:00

    Zajímá vás, kudy se bude ubírat váš život v měsíci březnu? Kdo potká životní lásku, kterému znamení bude přát štěstí v loterii, kdo by měl odpočívat a kdo změnit zaměstnání? Zeptali jsme se hvězd!

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    Beran
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Vaše nervozita vám způsobuje zdravotní problémy, které se projevují obtížemi jater. I když jste navenek klidní, ve vašem nitru to vře. Upřete pohled na strom, který roste nedaleko vás a pochopte, že všechno má svůj čas. Naštěstí máte u sebe i osobu, která vás má ráda a která vás podrží v každé chvíli vašeho života. Važte si toho. Očekávejte pozvání do společnosti, kde vám bude super vesele. I když se vám v poslední době zdá, že nic nemá cenu, zapamatujte si, že žádná bolest není tak velká, aby jednou nepřebolela. Koncem března pocítíte obrovské zlepšení v každé oblasti vašeho života.
  • Býk (21.4. - 21.5.)

    Býk
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Tenhle měsíc bude přát sázejícím. Možná je i velká výhra, ale nezapomeňte, že pracovat se musí. Chybí vám trpělivost, která - jak jistě víte - růže přináší. Ve svém nitru jste jaksi ochladly a vaše polovička si to všimla, ale láskyplné pohlazení to určitě napraví. Pesimistické řeči vašich kolegů na vás velmi špatně ovlivňují, tak vám radím: Nevšímejte si jich! Čeká vás důležitá obchodní cesta, z níž se vrátíte nadmíru spokojeni. I zdravotní problémy budou koncem měsíce ustupovat, díky vašemu pozitivnímu naladění.
  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    Blíženci
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Jaksi se vám nechce ráno vstávat do práce. Tento měsíc se svobodní Blíženci zamilují, a pak to vstávání do práce už bude veseleji. Čeká vás krásné a slunečné období, na které jste již dlouho čekali, ale vyplatilo se být trpělivými. Obdržíte zprávu, která vás nesmírně potěší. Nezapomeňte říct své mámě, že ji máte rád/a. Vaše blízká osoba vám chce cosi říct, ale vy ji nevnímáte. Napravte to. Pozvání na rodinnou oslavu klidně přijměte, dopadne velmi dobře.
  • Rak (22.6. - 22.7.)

    Rak
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Páry, které touží po miminku, mají tento měsíc zelenou. Je to velmi vhodné a plodné období. Hvězdy jsou vám nakloněny v každém směru. Těm, kteří odloží lenost stranou, se naskytnou nové a zajímavé možnosti. Peníze, na které již déle čekáte, tento měsíc určitě přijdou. Také je zde možná výhra v loterii. Nepromarněte šance, které se vám naskytnou tento měsíc, byla by jejich škoda.
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    Lev
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Vaše zdravotní problémy tento měsíc pomalu, ale jistě ustupují. Čeká vás příjemná a veselá oslava, na kterou budete srdečně zváni. V práci to máte tento měsíc těžší, ale nepolevujte v úsilí. Každé zlo je pro něco dobré, i když to dobré se projeví trošku později. Ale víte, že trpělivost růže přináší. Některé z vás čeká tento měsíc cesta do zahraničí, která také velmi dobře dopadne. Domů se budete vracet plni krásných zážitků. Lvi se mají na co těšit.
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    Panna
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Panny by měly tento měsíc co nejvíce odpočívat. Dopřejte si co nejvíce odpočinku a naučte se meditovat. Meditace vám pomůže snadněji zdolávat každodenní problémy. Co se zdraví týče, dejte si pozor na ledviny, protože jsou příliš zatěžovány vaší smutnou náladou. Po každé bouřce jednou vyjde sluníčko, a proto se usmějte, s úsměvem to jde hned snadněji. Se smutkem se člověk pouze brzdí.
  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    Váhy
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Jaro není náročné tím, že by se dělo něco převratného, ale tím, jak přistupujete k tomu, co se děje. Je sice pravda, že na vás působí planety ze všech kardinálních znamení, ale to ještě není důvod, abyste byli agresivní a dívali se na každého, kdo se k vám přiblíží, jako na potencionálního nepřítele, který vás chce připravit o všechno, čeho jste dosáhli. Největší chybu uděláte ve chvíli, kdy se rozhodnete, že nedovolíte, aby se život váš i vaší rodiny přizpůsobil nezadržitelnému toku času. Je sice možné, že se vám podaří "zastavit" čas, ale když si spočítáte, kolik námahy vás tenhle pomíjivý úspěch stál, sami uznáte, že to bylo k ničemu. Nechcete si ušetřit práci i nervy a užívat si jara, které při troše snahy může být krásně bezstarostné?
  • Štír (24.10. - 22.11.)

    Štír
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Po depresivním období, které jste v nedávné době prožívali, přichází k vám dávka silné vůle a chuti do podnikání. Nemusíte se bát, že na to nemáte dostatek síly a štěstí. Všechno v životě má svůj smysl a i ty nejmenší věci jsou základem pro uskutečnění velkých a úspěšných projektů. Tak se už přestaňte trápit! Tento měsíc vás čeká delší cesta, na níž potkáte lásku svého života. Velmi dobře se vám bude dařit po finanční stránce. Buďte trpěliví, čekání se vám vyplatí.
  • Střelec (23.11 - 21.12.)

    Střelec
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Jste šťastní, že jste si našli nové zaměstnání, ale zároveň máte ve svém nitru obavy, že to nezvládnete. Každý jednou musí udělat první krok, i když se úspěch třeba nedostaví. Nevšímejte si toho, a hlavně neposlouchejte závistivce, kteří jsou ve vašem okolí. Chtějí docílit, aby se vám nedařilo. Partner, na kterého myslíte, vás má skutečně rád. Neváhejte a zavolejte mu, že totéž cítíte i vy k němu. Začátek a konec března je pro vás ve znamení rovnováhy.
  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Kozoroh
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Nebuďte urážliví a vztahovační. Neprospívá to vašim blízkým, ale škodíte především sami sobě. Zprávu nebo telefonát, na který tak netrpělivě čekáte, obdržíte v co nejkratší době. Prožili jste krásný románek, který v žádném případě ještě neskončil, i když vy si to myslíte. Zkuste navštívit nějaké relaxační centrum, určitě si pročistíte myšlenky a budete se cítit mnohem lépe. Rodinu, po které tak toužíte, budete určitě mít, proto se nikdy nevzdávejte.
  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    Vodnář
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Jste velmi pracovití a vaše trpělivost se vám určitě vyplatí. Nebuďte smutní a neutápějte svůj žal v alkoholu. Láska, po které tak toužíte, se koncem měsíce určitě objeví v moment, kdy to budete nejméně čekat. Buďte k sobě i k ostatním upřímní a nebojte se říct, co máte na srdci. Ti, kteří vás mají rádi, zůstanou při vás, ať se děje cokoliv. Nezapomeňte zavolat svým rodičům a říct jim, jak moc je milujete.
  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    Ryby
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM
    Vaše existenční starosti, týkající se budoucnosti, nejsou na místě. Místo toho se uvolněte a třikrát se zhluboka a pomaličku nadechněte. Někdy pro přílišné starosti a obavy člověk propásne příležitosti, které se mu naskytnou. Tenhle měsíc, ale i ty následující, jsou pro vás vhodným obdobím pro změnu, ať už je to nové zaměstnání nebo nový domov. I když možná nepatříte mezi pravidelné sázející, zkuste štěstí v loterii - je zde možná výhra, tak určitě neváhejte! Nejen neštěstí, ale i štěstí nechodí po horách, ale po lidech. Opravdu nemáte nejmenší důvod k smutku.

Klíčová slova:  horoskopy, astrologie, horoskop, láska, tajemno