Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký partnerský horoskop: Zažijete pravou letní lásku?

  • Jemná žena-Ryba je tou správnou partnerkou pro muže, kteří trvají na tom, aby svět všechny jejich bolístky bral naprosto vážně. Nezáleží na tom, o co jde, správná Ryba je ochotná vždy si poslechnout i ty nejmenší stesky svého milovaného.
    18. června 2013 | 06:05

    Zjistěte, jak milují ženy a muži v jednotlivých znameních a zažijte netradiční léto plné vášně a dobrodružství.

  • Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Ví, jak využít svůj šarm
    Střelci jsou momentálně v nejvyšším kurzu, nesouhlas prostě neakceptují.
    Pokud si v tomto období vyhlédnou určitou osobu jako partnera na flirt, nebude snadné jej pak od toho odradit. Na druhé straně nemají žádný zájem o to, aby dobýval někdo je. Jinými slovy, svého partnera si Střelci vyhledají sami a sami také určí tempo a kroky sblížení.

    Vše ostatní u nich momentálně nefunguje. Vědí přesně, jak využít svůj šarm, aby vyhlédnutou osobu přemluvili na rande. Jejich partnerovi či partnerce je velmi zatěžko odolat osobnímu vyzařování a přitažlivosti Střelců, i když se dotyčná nebo dotyčný bude zpočátku zdráhat. Ani vám, ani vašemu partnerovi nebude zpočátku jasné, zda vaše známost zůstane pouze malým flirtem, nebo jestli se z toho vyvine velká láska.

    1235017:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Střelce
    Dámy narozené ve znamení Střelce mají hodně za ušima.
    Těžko byste hledali znamení, které má takovou radost ze života jako právě toto. Pokud si nehledají pouze partnera, ale mají zájem o kamaráda, možná jim poraďte, aby se porozhlédli po svém vlastním znamení - Střelci. Protože takový partner s nimi bude v dobrém i ve zlém a rád s nimi protančí celé noci.

    V každém případě to bude právě on, který zhasne světlo jako poslední. Pokud by však zaváhal, ocitne se už brzy přede dveřmi, protože nudní peciválové nemají u ženy-Střelce žádnou šanci. Neupoutá je však ani romantik, který hledá důvěrné pouto ve dvojici. Jejich život musí být pestrý, třpytivý, ale také stylový. Dámu-Střelce nikdy nenadchne neupravený muž, protože špatně oblečení společníci se jí protiví. Muž jejích snů se umí obléci, přes den klade důraz na sebejisté vystupování a pokud navíc používá i drahý pánský parfém, nestojí trvalému vztahu nic v cestě.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Střelce
    Mladý muž-Střelec nemá zpočátku prakticky žádný zájem o stálý vztah a ženské pokolení bere spíše jako okrajovou záležitost. Flirty a malá dobrodružství hrají v jeho životě podřadnou roli. Pouze když se do ženy zamiluje se vším, co k tomu patří, zkusí to s trvalým vztahem.

    Pokud Střelec své partnerce přizná, že je jeho velkou láskou, může mu klidně uvěřit. Ve věci citů je muž-Střelec spíše zdrženlivý. Takové přiznání je v jeho případě příslibem, že s dotyčnou chce strávit zbytek svého života. A protože muži narození ve znamení Střelce jsou většinou snášenlivé a přátelské bytosti, mají i jejich vztahy trvalý charakter.

    Dobrodružně založeným ženám to zní možná trošku fádně - Střelec zcela určitě nebude svou partnerku stále svádět. Avšak vztah s ním slibuje, že bude napínavý po duševní stránce. Pokud mu jeho partnerka zaimponuje svým intelektem, navede Střelce i na dobrodružné věci a o nudě nemůže být ani řeč.

  • Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)



    Výherci tohoto léta
    Co se týče techniky lásky, jste jednoznačně výherci letošního léta. Nezáleží na tom, zda žijete sami nebo v pevném svazku, zda toužíte po nezávazném milostném vztahu nebo po velké lásce, toto léto vám ve věcech lásky splní každé z vašich přání, nadějí a snů! Má to jen jediný háček - zdá se, že nevěříte tomu, o co se snažíte. Pesimista ve vás si myslí: Někde musí být nějaký háček. Můžete si klidně důvěřovat. Těšte se ze štěstí a užívejte si ho plnými hrstmi.

    Vždy se najde někdo, kdo vám bude vaše nefalšované štěstí závidět. V žádném případě si tím nedejte pokazit famózně léto lásky. Tento naplněný milostný život jste si každopádně zasloužili po tom, jak váš poslední vztah nevyzněl velmi růžově. Pokud jste si to přiznali i sama nebo sám, nestojí horkým romantickým letním dnům s vaším vyvoleným nebo vyvolenou již nic v cestě!

    1235010:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Kozoroha
    Žena-Kozoroh je ideální partnerkou pro muže, kteří se rádi nechají trošku vést, protože ve vztahu chce hrát dominantní úlohu. Jelikož jí je cizí jakékoliv taktizování, projeví se její touha po vedení prakticky ihned. Měkký a na pomoc odkázaní muži se u dámy-Kozoroha cítí v bezpečí, pro muže typu macho je nepřijatelná.

    Navzdory svým vůdčím ambicím bere žena-Kozoroh vždy ohled na potřeby jiných, nepokouší se prosadit proti vůli svého partnera. Pokud se vyskytnou ve vztahu nesrovnalosti, přechází do ofenzívy a pokouší se problémy okamžitě řešit.

    Žena-Kozoroh nepatří mezi lidi, kteří svůj hněv dlouho dusí v sobě. Jako její mužský protějšek, i žena-Kozoroh je žárlivá a majetnická. Už jen malý flirt jejího partnera může znamenat konec vztahu. Když jí však muž dá pocit lásky a bezpečí, dokáže se vzdát vlastní kariéry a podpořit ho ve všech ohledech.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Kozoroha
    Džentlmen, který si užívá a mlčí, tak by se mohlo charakterizovat chování Kozoroha ve věcech lásky. Je vášnivým milencem, který se velmi uchází o svou partnerku. A ta se může spolehnout, že na veřejnost nikdy neproniknou indiskrétní a pikantní detaily jejich vztahu. Nicméně Kozorohu je vlastní nejen diskrétnost, ale i čestnost a věrnost. Pokud patříte k ženám, u nichž hraje věrnost podřadnou roli, měli byste dát od muže-Kozoroha ruce pryč.

    Pánové narození v tomto znamení nevěru totiž nikdy neprominou a porušení důvěry zatíží vztah natrvalo v případě, že Kozoroh vztah po odhalení nevěry okamžitě neukončí. Muži-Kozorohové neradi prohrávají a zvláště ne ve věcech lásky. Pro svou bývalou netruchlí a když, tak to na nich není znát. Mezi nimi můžete najít ty nejchytřejší a nejvytrvalejších milence. Pozor však na to, že u nich může být vzdálenost mezi vzrušením a krutostí malá.

  • Vodnář (21. 1. - 19. 2.)



    Příliv energie a kreativity
    Ve věcech lásky se vaší kreativitě a fantazii během letošního léta nebudou klást žádné meze. Váš partner může být skutečně šťastný - budete ho rozmazlovat podle všech pravidel tohoto umění. Budete stále přicházet s novými myšlenkami, abyste vašemu partnerovi připravili několik nezapomenutelných, nádherných letních večerů. Dávejte si však pozor, aby váš milovaný necítil omezování nebo komandování.

    Možná i on sám by chtěl přispět k vašemu společně strávenému času vlastními nápady a návrhy. Pokud z času na čas trochu přibrzdíte a dáte možnost vašemu partnerovi, nestojí nic v cestě, abyste ve dvojici strávili léto plné změn a harmonie. I osaměle žijící Vodnáři pocítí příliv energické kreativity - zvlášť tehdy, když budou chtít na sebe upozornit potenciálního partnera, zlákat ho na flirt a připoutat si ho. Pravda, i v tomto případě platí - méně je někdy více!

    1235020:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Vodnáře
    Žena-Vodnář je uzlíkem energie, přijímá důsledné rozhodnutí tak v soukromí, tak v práci. Nechá se vést více křišťálově průzračným rozumem jak emocemi. V zaměstnání je takový postup na užitek, vůči partnerovi však může působit nepříliš srdečným dojmem. Žena-Vodnář to přitom nemyslí špatně, pouze své hluboké city skrývá za obchodnické uvažování. Pokud ve vás takový přístup nevyvolá nejistotu, naleznete v ženě-Vodnáři silnou partnerku, která vám přizná určitou svobodu - totéž si však bude nárokovat i pro sebe.

    Pokud se ve vztahu vyskytne napětí, zaujme žena-Vodnář nejdříve vyčkávací stanovisko, protože nenávidí spory. Když však zpozoruje, že postoje obou front jsou neprůchozí, chytí iniciativu do vlastních rukou a vysvětlí si s partnerem všechny nejasnosti - občas i nemilosrdně. Sex je pro ni nejkrásnější, když je spojen s něhou a ohleduplností. Partner nesmí zapomenout na předehru.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Vodnáře
    Pokud navážete známost s mužem narozeným ve znamení Vodnáře, neměli byste si dělat příliš velké naděje na pevný a dlouhý vztah. Muž-Vodnář má totiž sklon zahořet příliš rychle láskou k jedné ženě, až pak bude zkoumat, zda partnerka s ním i skutečně harmonizuje. Pokud Vodnář dojde k závěru, že nová žena se do jeho života skutečně hodí, projeví se jako neobyčejně tolerantní partner.

    Tato tolerance má však svou cenu - tutéž velkorysost očekává Vodnář i od své partnerky. S typickým představitelem tohoto znamení by si proto měly začínat jen velmi suverénně dámy. Avšak pozor, vztah s Vodnářem je balancováním na hraně nože. Pokud jeho toleranci vystavíte opakovaně zkouškám, jednoho dne pocítí cosi takového jako žárlivost, vyvodí důsledky a navždy se ztratí z vašeho života. Manželství se vyhýbá tak dlouho, jak je to jen možné. Dopředu si promyslete, jestli vám stojí za to pouštět se do nejistých vod.

  • Ryby (20. 2. - 20. 3.)



    Dráždivé a zamilované období
    Letošní léto polechtá vaši již tak velmi výrazně romantickou stránku. Vznášíte se v sedmém nebi a přitom jste momentálně prostě jen šíleně zamilovaná. Nemusí jít přitom ani o jedinou, zcela určitou osobu. Je to spíše obecný stav, ve kterém se nacházíte. Jste zamilovaná do lásky, do pocitu štěstí, který ve vás láska vyvolává. Přirozeně, bez pochyb milujete i svého partnera.

    Je však docela možné, že vás přitahuje i jiná osoba. Vašich romantických pocitů je pouze pro jednoho příliš. Neznamená to, že máte ihned podlehnout své touze. Šťastné chvíle zamilovanosti si užívejte raději s rozumem. Víte velmi přesně, co chcete a váš partner je pro vás mnohem důležitější, než abyste váš vztah ohrozili nějakým sněním. Dokážete velmi dobře rozlišit mezi realitou a fantazií.

    1235016:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Ryb
    Jemná žena-Ryba je tou správnou partnerkou pro muže, kteří trvají na tom, aby svět všechny jejich bolístky bral naprosto vážně. Nezáleží na tom, o co jde, správná Ryba je ochotná vždy si poslechnout i ty nejmenší stesky svého milovaného. Někdy se problémy partnera stanou i jejími vlastními, protože nedokáže mezi nimi dělat rozdíl. Možná to ani nechce, protože její partnerský vztah je středobodem jejího života.

    Podřizuje mu všechno ostatní. Takový vztah může dobře fungovat s přítulným a věrným partnerem. Velké potíže nastávají, když se vyvolený vydá bočními stezkami. Pak může svou jemnou spolubydlící z vodní říše poznat v takovém světle, v jakém ji dosud nespatřil - ženy-Ryby jsou totiž velmi žárlivé. A právě ona vyvolá nával hněvu, na který dotyčný zbloudilec nikdy nezapomene. I když to tak nevypadá, v mocenských bojích je velmi silná, dokáže nasadit všechny zbraně, aby získala co chce. Vždy odchází z bitvy jako vítěz.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Ryb
    Muž-Ryba je docela milý a pozorný partner, i když mu trošku chybí velká vášeň. Patří k tomu vzácnému typu mužů, kteří nikdy nezapomenou na důležité datum, ať už jde o narozeniny nejdražší, nebo o výročí sňatku. Jeho partnerka se může spolehnout na to, že při této příležitosti ji bude vždy čekat překvapení. Protože muž-Ryba je zvláště citlivý a plný fantazie, může se jeho partnerka s plnou důvěrou těšit na to, že ji bude chtít vždy nadchnout originálními dárky.

    Není divu, že muži narození v tomto znamení jsou ve světě dam vysoce ceněnými bytostmi. Výborně se vyzná v lidech a je ochotným posluchačem, ale málokdy je schopen akceptovat někoho takového, jaký je on sám. Avšak muž-Ryba je vybíravý. Dlouho kráčí životem sólo, než potká ženu, kterou si zvolí za svou partnerku. Při oboustranném zájmu se vyvolená může těšit na trvalý a romantický vztah. Jeho touhou je však pouze romantická láska bez velkých závazků, spokojenost, bezpečí a mnoho dobrého sexu.

  • Beran (21. 3. - 20. 4.)



    Nádherný čas ve dvojici
    Do tohoto léta lásky odstartujete více než bouřlivě. Na své si v následujících měsících přijdou hlavně osamělí jedinci naladěni na dobrodružství a flirt. Budou se cítit svobodní, obletovaní a budou sršet šarmem a sebedůvěrou. Srdce jiných vám budou ležet rychle u nohou a vy se budete plnou měrou opájet svým vlivem na ostatní lidi. Dávejte si však pozor! V době pozdního léta se může vaše situace pořádně zkomplikovat.

    Zdá se, že někdo bude brát vaše nezávazné flirtování příliš vážně. Vysvětlete vaše úmysly co nejdříve! Pokud žijete v pevném partnerství, můžete se těšit na mimořádně aktivní léto plné zážitků ve dvojici. Nezáleží na tom, zda půjde o dovolenou u vody, cestování po městech nebo noční procházky, váš partner je v těchto dnech naladěn na příjemné chvíle právě tak jako vy. Využijte příležitosti na napínavé aktivity a nezapomenutelné hodiny ve dvou!

    1235007:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Berana
    Dáma narozená ve znamení Berana je vybíravá. Partnera, který by pro ni přicházel v úvahu, důkladně prozkoumá a pouze tehdy, když její vyvolený odpovídá její vysokým nárokům, je připravena vzdát se své svobody ve prospěch vztahu. Tak během hledání partnera, jakož i ve vztahu hraje žena-Beran ráda první housle.

    Jelikož však ví, že ne všichni muži mají rádi dominantní dámy, schovává svou vůdčí podstatu za jemný úsměv a svého vyvoleného nechá tančit tak, jak mu píská - aniž dotyčný cokoliv zpozoruje. Neznamená to ale, že žena-Beran udělá ze svého partnera člověka bez vlastní vůle, protože takový muž by ji nudil.

    V rozhodujících okamžicích by měl partner bezpodmínečně trvat na svém stanovisku. Žena-Beran totiž miluje takové zkoušky síly a moci. Pouze každodenní problémy by chtěla řešit podle sebe, aniž by jí kdokoli cokoli předepisoval.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Berana
    Muž-Beran má k lásce ak partnerství rozporuplný vztah. Na jedné straně mu vyhovuje postavení osamělého vlka, na druhé straně touží po pevném vztahu a po partnerce, na kterou se může spolehnout. Mnozí potřebují čas, aby si tento rozpor vysvětlili. Pokud se však rozhodli, může si být vybraná dáma jistá, že její partner má s ní ty nejvážnější úmysly. Pokud projeví zájem i ona, tak si možná našla partnera na celý život.

    Ale pozor, je tu něco, co by o Beranu měla vědět: ani jedno znamení nedokáže být tak netaktní jako on. Dáma jeho srdce by měla být vybavena patřičnou dávkou humoru, protože muži-Berani se často loudají od jednoho trapasu k druhému. Urážejí dokonce i své přátele, aniž by o tom věděli. Nelze se proto divit, že takový netaktní chlap nebývá dobrým společníkem. Muži narození ve znamení Berana upoutají spíše svým nekonvenčním stylem a silou, kterou vyzařují.

  • Býk (21. 4. - 20. 5.)



    Štěstí máte ve svých rukou
    Letošní letní nebe nebude pro osoby narozené ve znamení Býka zcela bez mráčků - alespoň zpočátku ne. Na začátku léta vám totiž těžko padne alespoň trošku se odpoutat a spolehnout se na jiné lidi. Nedůvěřivě budete zkoumat každé i čestně míněné a něžné gesto. Váš pohled je nasměrován tak, že ve všem vidíte pouze nečestné úmysly. Tímto způsobem křivdíte nejen množství partnerů, kteří by si s vámi rádi zaflirtovali, trochu radosti nedopřejete ani sama sobě a krásné letní dny si otravujete nepotřebným hloubání.

    Měli byste si bezpodmínečně uvědomit, že své štěstí máte ve vlastních rukách. Otevřete se, buďte přívětivá a bdělá současně a spolehněte se na vlastní intuici. Tak hravě odhalíte všech pokrytců a vaše šance dívat během vlažných srpnových nocí na nebe plné hvězd se správným člověkem po svém boku se podstatně zvýší.

    1235009:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Býka
    Dáma narozená ve znamení Býka má slabost pro lehkovážných muže. Přitom si je vědoma toho, že takový muži nejsou pro ni vhodnými partnery. Proto si s tímto typem nápadníka dovolí pouze flirt - a nic víc. Jako partner přichází pro ni v úvahu pouze solidní muž. Někdo, na koho se bude moci spolehnout a především někdo, kdo jí řekne vždycky pravdu, protože dáma--Býk má pravdu velmi ráda. Na čestnosti však trvá i z jiného důvodu: má trošku sklon k žárlivosti, kterou může záletný chvastoun vystupňovat do nepříčetnosti.

    Přitom je zcela jedno, zda jí hněv má opodstatnění, nebo ne. A dáme-Býku, která zuří od žárlivosti, je nejlepší uhnout z cesty. Velmi rychle se pak z jejího dočasného partnera stane ex, protože žena narozená ve znamení Býka dlouho neváhá. Pokud je však její partner věrný a čestný, čeká ho nebe už na Zemi a žena-Býk ho bude skutečně rozmazlovat.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Býka
    Muž-Býk se řídí vždy podle určité časové rezervy, protože muži narození v tomto znamení nemají rádi pocit, že jsou připoutáni na vodítku. Jsou to požitkáři, kteří mají nejdříve zálusk na několik dám. Avšak přijde jednou den, kdy pozná svou ženu snů a tehdy ukáže, co se v něm skrývá. Sotvaktoré znamení se dokáže o ženu ucházet tak vytrvale jako on.

    Dokonce i tehdy, když zbožňovaná nejeví zájem, zpráva se muž-Býk, jakoby měl hroší kůži a pronásleduje ji svými vyznáními lásky. V závislosti na okolnostech mohou být dotyčné obletován bytosti takové činy skutečně na obtíž. Pokud však dáma jeho srdce signalizuje oboustranný zájem, může se z toho vyvinout turbulentní vztah.

    Muž-Býk je silný partner, který svou zbožňovala zahrne vybíranými dárky. Mohou být mezi nimi i skutečně cenné věci. Jedno by však partnerka neměla udělat v žádném případě: nikdy by neměla vyvolat jeho žárlivost. Protože pak muž-Býk reaguje jako býk v aréně.

  • Blíženci (21. 5. - 21. 6.)



    Užijte si svou nezávislost
    Pokud žijete v pevném partnerství, měli byste se připravit na několik letních bouří. Váš partner je velmi majetnický a vztahovačný a nedá vám žádnou šanci, abyste obhájili. V žádném případě byste mu neměli dát podnět k žárlivost. Vysvětlete mu, že máte oči pouze pro něj. Pokud jste bez závazků, máte během letošního léta jen malé vyhlídky, že zažijete vzrušující dobrodružství, případně potkáte velkou lásku. Nacházíte se v jakémsi letním propadlišti lásky.

    Překvapením je, že vám to ani moc nevadí. Užívejte si hezké letní dny s přáteli a rodinou. Vaši nezávislost využijte plně na to, abyste si svůj volný čas zorganizovali nekompromisně podle svých představ. Láska a flirt nehrají přitom momentálně žádnou velkou roli. Cítíte se absolutně naplněna a spokojená. Možná vám jen závidět!

    1235008:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Blíženců
    Vztah se ženou-Blížencům je napínavý a plný překvapení. Je velmi impulzivní a bez zábran ukazuje své pocity, tak pozitivní, tak i negativní. Z tohoto důvodu udělají muži toužící po harmonii lepší, když se prohlídnou po dámách narozených v jiných znameních. Výbuch hněvu u ženy-Blížence může být pro partnera nepříjemný. Třískání dveřmi patří do jejího repertoáru stejně jako létající nádobí.

    Po takovém výbuchu zlosti se však najednou změní na jemného beránka. A smíření mohou být takové krásné ... A ještě je tu jedna věc. Dáma-Blíženec nebude nikdy patřit pouze vám. Žádné obavy, nebude v tom jiný muž. Protože i když ji muži obletují, má pro ně pouze krátký zábavný pohled.

    Její hlavní pozornost se upírá na její povolání, které má nezřídka kreativní charakter. Z tohoto důvodu byste tuto ženu neměli nikdy postavit před rozhodnutí: "Buď já nebo tvoje zaměstnání," protože odpověď by se vám případně nemusela líbit.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Blíženců
    Zamilovali jste se do muže-Blížence? Pokud nepatříte mezi vysloveně suverénně ženy, měli byste dát od tohoto vztahu ruce pryč. Protože muž-Blíženec, jak to naznačuje už jeho znamení, má dvě stránky a pouze jedna z nich je ta čokoládová. Je oddaným milencem, který svou partnerku hýčká podle všech pravidel umění.

    Nedokáže se však smířit s tím, že svým šarmem obšťastňuje pouze jednu jedinou ženu. Vždy se tedy rozhlíží, co mu svět dám může ještě nabídnout. Zda zůstane pouze při obhlídce, záleží výhradně na reakci jeho partnerky. Pokud začne žárlit, podpoří tím nechtěně jeho nutkání vydat se na cestu bočními stezkami.

    Pokud se však přenese přes vše jen chladným pokrčením ramen a dovolí si i ona sama malý flirt, pak již brzy začne jejího muže-Blížence trápit pichlavá žárlivost a strach. Propadne ho obava, že svou milovanou může ztratit ve prospěch jiného. A veškerou pozornost upře opět na svou partnerku.

  • Rak (22. 6. - 22. 7.)



    Nová dobrodružství čekají
    Momentálně šíříte kolem sebe tolik lásky k bližnímu, že byste mohli konkurovat Matce Tereze. Máte velké srdce, které je na správném místě. Vašemu partnerovi se to však nemusí vždy líbit. Má pocit, že ho velmi zanedbáváte. Uvědomte si, že váš partner vás potřebuje i tehdy, když nemá akutní problémy.

    Můžete ho naladit na smířlivou náladu, pokud si najdete čas na důvěrné aktivity ve dvojici. Zda to bude výlet k nejbližšímu jezeru vhodnému ke koupání nebo procházka vláhou letní nocí - ukažte vašemu partnerovi, že hraje první housle. Pokud žijete sami, tak toto léto zatoužíte po lásce a budete ji hledat způsobem "čert, ukaž se". Odradíte tak bez větší námahy všech možných kandidátů. Vyplatí se být trpělivý a zdrženlivý, čeká na vás velké štěstí.

    1235015:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Raka
    Žena-Rak má ze všeho nejraději klid - alespoň potud, dokud někdo nenapadne jejích blízkých. Tehdy se stane z něžné obyvatelky vod zuřící fúrie. Svou rodinu bude soustavně bránit všemi možnými prostředky, ať to stojí, co to stojí. Avšak kromě toho je tato dáma nenáročná a vytrvalá ve svých citech. Měl by si to uvědomit i její partner.

    Muži, kteří mají zájem pouze o rychlé dobrodružství, by měli dát od ní ruce pryč. Žena-Rak udělá vše pro to, aby vyhlédnutého muže dostala před oltář. Od tohoto úmyslu není snadné ji rozmluvit. Nemá to nic společného s tvrdohlavostí. Pouze si neumí představit, že flirt nemusí vždy vyústit do pevného vztahu.

    Pokud se dámě-Rakovi nepodaří dosáhnout vytyčeného cíle, bude se chtít muži, který ji ohrdol, pomstít. Citlivé ženy reagují na odmítnutí totiž velmi urážlivě. Pokud se však s obyvatelkou vod zachází jemně, její partner najde v ní věrnou a přítulnou hospodyňku.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Raka
    Muž-Rak je něžný, citlivý a věrný - tyto vlastnosti mají ženy opravdu rady. Pokud by v tom nebyl malý problém: muž-Rak hledá partnerku vzrušující jako vamp a současně takovou uklidňující jako jeho matka. A toto se může stát zatěžkávací zkouškou každého jeho vztahu. Která žena by chtěla stále poslouchat větu: "Ale moje máma to dělala jinak?" V tomto případě jsou pouze dvě možnosti.

    Buď se začnete velmi podobat jeho mámu v sexy verzi, nebo mu již na začátku vztahu vysvětlíte, že jste samostatná osobnost a nechcete, aby vás soustavně s někým srovnával. Když to nechce akceptovat, měli byste ze vztahu odejít, dokud není pozdě.

    Pokud jste si však tento problém společně se svým mužem-Rakem vyřešili, čeká na vás nezvykle citlivý partner obdařen velkou dávkou fantazie. Zacházejte s ním velmi opatrně, protože své skutečné city nedává rád najevo - hodí se k němu partnerka s vrozenou intuicí. Takový muž také často propadává rychlým změnám nálad.

  • Lev (23. 7. - 23. 8.)

    Vztahy na rozcestí
    Momentálně vás opravdu nelze vůbec odhadnout. Vytrvalost nepatří mezi vaše současné ctnosti. Jste stále jakoby zasažení elektrickým proudem, máte rozdělaných několik věcí najednou a pro partnera je skoro nemožné držet s vámi krok. Velmi snadno může nabýt dojmu, že ve vašem životě hraje pouze druhé housle.

    Rezervujte si čas, abyste mohli popřemýšlet, jak důležitý je pro vás váš současný partner. Možná se do všech aktivit vrháte právě proto, abyste nemuseli přemýšlet o citech a případně vyvozovat z nich důsledky. Buďte čestní sami k sobě a především k vašemu partnerovi. Zaslouží si, aby se dozvěděl pravdu, co si myslíte o společném vztahu. I když vám to padne zatěžko, vysvětlující rozhovor vás určitě nemine.

    1235011:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Lva
    Dáma-Lvice je ráda středem každé společnosti a nedělá z toho žádné tajemství. Je jednoduše přesvědčena, že jí to sluší. Nehodní jsou v jejích očích lidé, kteří nerespektují její vrozenou touhu po obdivu vlastní osoby. Takových společníků úmyslně obchází. Koho však žena-Lev okouzlí, získá v ní při oboustranném zájmu silnou partnerku.

    Se ženami narozenými ve znamení Lva si mohou začít pouze silné osobnosti. Menší slabůstky svého vyvoleného toleruje nejdříve se zvednutým obočím. Pokud však zpozoruje, že svého partnera převyšuje v mnoha ohledech, bez milosti ho využije a již brzy se z partnera stane sluha. Když jí však dokážete nabídnout místo na výsluní, získáte si její respekt a čeká na vás vztah plný změn a napětí. Pro muže, jehož žena-Lev miluje, dokáže vytvořit vzrušující atmosféru. V erotice nepohrdne ani trochou tvrdosti a síly, musí však mít pocit, že je neustále milována.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Lva
    Lev je králem nejen v říši zvířat, i muži narození v tomto znamení velmi rádi vládnou nad ostatními. V milostném vztahu to může vést často k napětí. Pokud se zajímáte o muže--Lva, měli byste být pokorným stvořením nebo šikovnou diplomatkou, protože pomocí diplomacie se vám vždy podaří dát lvu pocit, že v partnerství má vždy výsadní postavení on. Ve skutečnosti si jej pouze šikovně omotává kolem prstu.

    V hloubi srdce to ví i on, podstatné však je, že si zachová svou tvář. Pak je to skutečně velkorysý partner, který nosí svou zbožňovala na rukou. Dosažené úspěchy však velmi nezneužívejte, protože když se v muži-Lvu probudí žárlivost, je nemilosrdný. Pokud se ukáže, že jeho nedůvěra byla odůvodněná, znamená to většinou konec vztahu - hrdý muž-Lev nedokáže nikdy odpustit. Pokud si ho chce žena navždy udržet, musí mu umět oddat a umět ho v sexu uspokojit podle jeho představ.

  • Panna (24. 8. - 23. 9.)



    Láska přichází ze srdce
    U osob narozených ve znamení Panny se pravé léto s teplými slunečními paprsky, návštěvou koupališť, zmrzlinovými odpoledne a se všemi věcmi souvisejícími s enormním potenciálem Panen na flirt ještě nezačalo. Co se týče vašich citů, jste stále ještě trošku v době ledové. Padne vám zcela zatěžko nechat srdce vzplanout.

    Stále nacházíte něco, co se vám nelíbí, potenciálních partnerů odradíte vypočítavostí a požadavky. I kdyby někdo na vaše kalkulace ve věcech lásky slušel a chtěl by je splnit, nejde to. Uvědomte si, že láska je věc srdce. Nechte momentálně všechny principy, pravidla a normy bokem a vrhněte se do vzrušujícího flirtu. Přirozeně, že nemusí dopadnout dobře.

    1235013:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Panny
    Dámy narozené ve znamení Panny jsou vysloveně pragmatické - a to platí i v záležitostech srdce. U kandidátů, kteří pro ně přicházejí v úvahu, prozkoumají nejdříve srdce a ledviny, aby se nakonec rozhodli pro toho, kdo jej najvšednejší. Nezní to sice velmi romanticky - a ani to romantické není, ale vztahy tohoto druhu jsou obzvláště pevné a svůj půvab rozvinou opravdu až po delším čase.

    Zatímco vášnivé romance ukážou po několika letech značné známky opotřebení, stává se soužití se ženou-Pannou s přibývajícím věkem stále napínavější. Na ně by se však měly zaměřit pouze muži, kteří mají zájem o delší vztah. V počátečním období působí totiž dáma-Panna skutečně chladně a nepříjemně rezervovaně. Opakovaně vám dává pocítit, že je stále pouze ve fázi zkoumání. Právě to může na začátku vztahu působit příliš střízlivě. K sexu mají Panny přirozený vztah, nemají rádi rychlovky.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Panny
    Muži narození ve znamení Panny jsou něžní milenci s velkou dávkou fantazie. Dámu svého srdce rozmazlují malými pozornostmi a komplimenty, děje se to však velmi zdrženlivým způsobem. Partnerka takového muže musí mít pro to dobře vyvinutý smysl, protože její vyvolený reaguje uraženě, když jeho vyznání lásky nejsou patřičně oceněny.

    Pokud jste pozorná a ukážete, že se těšíte iz maličkostí, je muž narozený ve znamení Panny spokojený a harmonickému partnerství nestojí nic v cestě - alespoň do té doby, dokud se neobjeví vaše nejlepší přítelkyně. Kouzlo cizích žen nechává mužů-Panny chladnými, vaše přítelkyně však v něm vzbudí pozornost. Když si rozumí s vámi, proč by nemohla patřit i jemu? Někteří muži Panny podlehnou těmto lákavým myšlenkám a vydají se na nebezpečné vedlejší chodníčky. A pak se najednou z domnělého partnera na celý život stane exmilenec a z přítelkyně expřítelkyně.

  • Váhy (24. 9. - 23. 10.)



    City můžete rozdmýchat nanovo
    Vaše partnerství vám připadá momentálně jakési zajeté a nudné. Vztah ovlivňuje rutina všedního dne a to ve vás vyvolává pocit zvětrávání. Přejete si, aby se vrátila ona jiskra, která vás kdysi stáhla na tuto housenkovou dráhu. Momentálně se však ptáte, kam se poděla fascinace osobou po vašem boku, která vás na začátku k sobě připoutala a vzala vám dech. Nedělejte ukvapená rozhodnutí, které by vás později mohly mrzet.

    Dříve, než se z touhy po vášni vrhnete do mimopartnerský dobrodružství s náhodným známým, měli byste popřemýšlet nad tím, jak opět oživit staré city ve vašem vztahu. Nechte se inspirovat něčím výjimečným. Pokud žijete sami, můžete se touze po vášni a dobrodružství oddat z celého srdce. Měli byste však přitom dávat pozor, abyste neztratili ze zřetele každodenní povinnosti!

    1235019:gallery:true:trueTak miluje žena narozená v zamění Vah
    Dáma narozená ve znamení Vah je přesvědčena single. Jde ráda vlastní cestou a vyhýbá se tomu, aby musela stále uzavírat nějaké kompromisy. Avšak iu této dámy, která miluje svobodu, nastane jednoho dne moment, kdy se hluboce zamiluje. Tehdy podnikne vše pro to, aby pana své volby udělala i svým partnerem. Většinou se jí to i podaří, protože dáma-Váhy dokáže být velmi šarmantní.

    Časom však mohou nastat potíže, protože žena-Váhy je velmi tolerantní, co se týče jejích vlastních zájmů. Když však jde o jejího partnera, může být malicherná a měřit dvojím metrem. Jelikož dáma-Váhy disponuje velmi výrazným smyslem pro spravedlnost, tuto slabost si otevřeně přizná a své narychlo přijato rozhodnutí přezkoumává. A právě toto přiznávání chyb dělá ženu narozenou ve znamení Vah takovou sympatickou. Muži, kteří si ji chtějí získat, by měli vědět, že na tyto ženy nesmějí dělat nátlak, protože by vyvolaly toxické reakce.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Vah
    Muž narozený ve znamení Vah dělá svému znamení všechnu čest. Jednou směřuje na jednu, pak zas na druhou stranu. Aby bylo jasné, muž-Váhy se dlouhou dobu neví rozhodnout pro jednu partnerku. Právě proto je ke všem ženám, které ho zajímají, nezávazně něžný. Když však jeho srdce konečně dobude jedna dáma, musí mít jasno v tom, že jde pouze o krátké štěstí. Už brzy se mužem-Vahám začne stýskat po svobodě.

    A zatímco partnerka takového muže si hoví ve víře, že žije ve šťastném vztahu ve dvojici, její muž-Váhy se vydává tajně opět na cestu osamělého lovce. Do konečného rozchodu však ještě uběhne nějaký čas, protože muž-Váhy se straní bolestivých hádek. Pouze když to už víc nejde, vyloží karty na stůl. Teprve když má muž-Váhy za sebou několik vztahů, získá dostatek zralosti, aby vytvořil pevný svazek. Pokud potká správnou ženu, může z toho vzniknout vášnivé a celoživotní partnerství.

  • Štír (24. 10. - 22. 11.)



    Spousta myšlenek na lásku
    Zatímco si vaši blízcí užívají léto plnými hrstmi a oddávají se zábavám ve dvojicích nebo vzrušujícím letním flirtem, vy ztratíte určité melancholie. Něco v tomto teplém a přátelském období ve vás vyvolává náladu na přemýšlení - možná vrkající si páry, které vás zdánlivě všude pronásledují a obklopují. I když momentálně žijete v pevném vztahu, přemýšlíte už déle a dopodrobna o lásce.

    Vzpomínáte na své bývalé vztahy a dávno zapomenuté milování. Ačkoli mnoho filozofů a přemýšlíte, velký zázrak lásky se nedá jen tak snadno uchopit a rozluštit. Užívejte si raději vaši nynější lásku, nebo se pusťte do nádherně lehkého a nezávazného flirtu - v praxi se dostanete k fenoménu lásky nejblíže. Myslete i na to, že vzrušující flirt nemusí vždy vyjít a může i zabolet. Pokud si jej však užíváte srdcem, nebudete později litovat.

    1235018:gallery:true:trueTak miluje žena narozená ve znamení Štíra
    Pokud chcete poslouchat pořád pravdu, obraťte se s důvěrou na ženu-Štíra. Lidé narození v tomto znamení jsou známí pravdomluvností - ale pro ni jsou i zdrojem obav. Možná se totiž od nich dozvědět věci, které bychom o sobě nikdy nechtěli slyšet. A pravá žena-Štír se ve věcech pravdomluvnosti nezdrží ani před partnerem. So, , škorpiónkami "by si měli začínat pouze muži s tvrdou náturou. Pokud jste však již ztratili srdce pro ženu-Štíra, musíte být pro ni protiváhou, protože když ona neví někoho vystát, tak jsou to lidé s měkkou náturou.

    Upřednostní partnera, se kterým si může změřit síly, což může vést ke sporům, které má ráda. Stylové smíření uvede pak vše do starých kolejí a tehdy se ukáže z té přítulnější stránky. Nejvyšší opatrnosti však lze doporučit v případě, pokud se vztah ukončí ve sporu s ní. Ženy narozené ve znamení Štíra se totiž často libují v pomstě.

    Tak miluje muž narozený ve znamení Štíra
    Muž ze znamení Štíra patří mezi nejvášnivějších milenců ze všech znamení. Jeho partnerku však tato vlastnost netěší, protože jeho zájem se neomezuje pouze na jednu ženu. Pravý Štír má sklem k flirtem, které se mohou změnit na skutečnou nevěru. A tyto slabůstky mu nedokáže nikdo vymluvit. Buď patříte mezi ženy, pro které malé nebo větší eskapády nehrají žádnou roli, nebo dejte od muže-Štíra ruce pryč.

    Pokud si však vyberete partnera narozeného v tomto znamení, udělali jste nanejvýš zajímavé rozhodnutí. Štír je totiž vzrušující, velmi spontánní a určitě se s ním nebudete nikdy nudit. Pokud vás poprosí, abyste mu zabalili nějaké věci na koncotýždňový výlet, měli byste počítat s tím, že mu bude třeba připravit kompletní výstroj na celý život, protože pod krátkým výletem Štíra milujícího dobrodružství se může skrývat všechno - od přelezení Alp až po sjíždění řek v Africe.

Autor: Nový čas pre ženy, lena
Klíčová slova:  horoskop, léto
Diskuse ke článku
.