Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na duben! Víme, co vás čeká a nemine

  • Které znamení by mělo investovat a kdo by si naopak měl na své finance dát větší pozor? I na to hvězdy znají odpověď!
    4. dubna 2013 | 06:00

    Co si pro vás hvězdy a planety přichystaly na duben? Co vás čeká v pracovní oblasti a v partnerských vztazích? A jak na tom budete s financemi? Přečtěte si horoskop pro své znamení na tento měsíc.

  • Vodnář

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Dejte letos v dubnu šanci lásce, a uvidíte, že se zároveň s vaším osobním životem zlepší i vaše kariéra. Pozitivní myšlení funguje, proto využijte každé příležitosti, která přichází a zůstaňte soustředění a především pozitivně nalazeni. Je naprosto v pořádku, že vás tentokrát napadají jen samé dobré myšlenky.

    Možná budete muset znovu uspořádat své finance. Pokud uvažujete o tom, že budete investovat, měli byste se určitě poradit s odborníkem. Jinak hrozí, že o své peníze přijdete. Co zní až příliš dobře, nemusí být vždy skutečně dobré, alespoň pokud se jedná o finanční sliby. Spolupracujte se svými kolegy a budete oblíbení.

  • Ryby

    Za šest týdnů budete ve formě!
    Autor: Profimedia.cz

    Během dubna věnujte zvýšenou pozornost svému partnerovi. Jen tak můžete včas odhalit některé nadcházející zdravotní problémy, který by mohly způsobit vám oběma hodně starostí. Nemějte zbytečně velké obavy, ale určitě by bylo lepší upravit váš životní styl k lepšímu.

    V tomto měsíci budete mít plné ruce práce, ale vaše vynaložené úsilí povede k velkým ziskům a lepšímu kariérnímu postupu.

  • Beran

    Nakupování
    Autor: profimedia.cz

    Tenhle měsíc vás nikdo a nic nezastaví. Jste si dobře vědomi toho, že oplýváte obrovským sex-appealem. Pokud jste nezadaní, budete do svého života přitahovat nové zajímavé lidi. Pokud partnera máte, bude zřejmě třeba společně na vašem vztahu zapracovat.

    Váš profesionální přístup v zaměstnání nezůstane bez povšimnutí. Šéf vás pochválí za vaši skvěle odváděnou práci a postoje. Finance budou v pořádku, ale pozor na to, jak a za co utrácíte. Budete totiž mít tendenci být tak trochu rozhazovační.

  • Býk

    Na veletrhu práce v Praze Holešovicích můžete při hledání zaměstnání uspět i vy
    Autor: profimedia.cz

    V průběhu dubna se snažte najít stabilitu v zaměstnání a zapojte se do týmové spolupráce. Všechny své nápady si zapište, mohly by být velkým přínosem pro budoucí projekty. Věnujte zvláštní pozornost svým penězům.

    Pokud nejste ve vztahu, můžete potkat někoho nového a vzrušujícího, ale buďte opatrní, protože by mohlo jít sice o vášnivý, ale skutečně bouřlivý vztah.

  • Blíženci

    Český pojišťovák si vydělá o polovičku víc peněz než jeho slovenský kolega
    Autor: scom

    Vy a váš partner budete muset čelit  problémům, které se týkají vás obou. Je třeba, abyste se ještě více semkli a na jejich řešení pracovali společně.

    Tenhle měsíc je velmi důležitý pro vaši kariéru. Rozvíjejte nové dovednosti a dávejte okolí podněty, které mohou vést k zajištění budoucí podnikání. Nebojte se přijít s novými inovativními nápady.

  • Rak

    Žena
    Autor: Shutterstock.com

    Naučte se, jak být více trpěliví ve svých osobních vztazích. Rodinní příslušníci a partneři se mohou cítit zanedbáváni. Během prvních tří měsíců letošního roku jste se totiž více než jim, věnovali své práci.

    Snažte se vyhnout konfliktům v zaměstnání. Existuje několik kolegů, kteří vám závidí vaše nedávné úspěchy, které by mohly vést k zlepšení vaší finanční situace.

  • Lev

    Zamilovala jsem se do bývalého přítele
    Autor: profimedia.cz

    Ve vašem osobním vztahu všechno vypadá růžově, ale to neznamená, že byste svému partnerovi měli přestat dokazovat, že vám na něm záleží. Buďte trpěliví a chápaví. Jeho život je přece součástí vašeho života.

    Vaše kariéra by měla být na svém vrcholu. Dosáhli jste i úspěchů a uznání. Vaše finance jsou na tom poměrně dobře, ale nezanedbávejte kontrolu svého bankovního zůstatku.

  • Panna

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Duben by mohl být velmi aktivním měsícem ve vašem milostném životě, a to, co přijde, pro vás bude hodně znamenat.

    Hluboko v mysli vás trápí nějaké temné myšlenky, které by mohly vést k ještě temnějším myšlenkám. Snažte se proto trávit čas s veselými a pozitivně nalazenými lidmi. Vaše finance jsou na tom dobře, takže nemusíte mít obavy o svou finanční budoucnost a vyhlídky. Rozumně investujte, neuděláte chybu.

  • Váhy

    Nemoc vás upoutá ná lůžko.
    Autor: profimedia.cz

    Váš osobní vztah s partnerem prochází momentálně skvělým obdobím. Snažte se proto vše udržet v pozitivním duchu. Duben by mohl být měsícem se spoustou nových zajímavých projektů a zakázek.

    Buďte však opatrní v oblasti financí. Mohou vás potkat nějaké neočekávané výdaje. Pokuste se proto dát rovnou nějaké peníze stranou do "nouzového" fondu. Nezanedbávejte své zdraví, jinak vás v druhé polovině dubna mohou potkat nepříjemné zdravotní problémy.

  • Štír

    Rozvod může pro vás být šance na nová dobrodružství
    Autor: profimedia.cz

    Láska je ve vzduchu. Budete se cítit jistí v kramflecích, ale snažte se nebýt arogantní. Nechtějte ovládnout vztah. Je dobré mluvit, ale je také dobré poslouchat. Všichni se rodíme s jedněmi ústy a dvěma ušima, takže byste je měli rovnoměrně používat v osobních i obchodních vztazích.

    Přehodnoťte a prověřte obchodní kontakty a klienty, kterým stoprocentně nedůvěřujete, mohli by mít negativní vliv na vaše finance.

  • Střelec

    Okouzlil mě natolik, že jsem se chtěla rozvést
    Autor: profimedia.cz

    Duben bude měsícem pro vaše osobní potěšení. Budete se cítit silnější a váš vztah s partnerem zesílí. Nezadaní Střelci budou mít co dělat, aby zvládli všechny ty schůzky, které je čekají. 

    Pokud máte sklony ke kreativitě a využijete tuto dovednost ve své kariéře, budete příjemně překvapen úspěchem, který povede k lepším financí.

  • Kozoroh

    Sexuální revoluce v Čechách
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM

    Letos v dubnu budete cítit potřebu smyslnosti, kterou je třeba pěstovat. Vyskytnou se některé skvělé pracovní příležitosti. Chytněte je doslova oběma rukama, protože povedou ke zlepšení vaší finanční situace. Osvoboďte se od předsudků, protože jsou spojeny s budoucím důležitými změnami ve vašem životě.

    Zdroj: healthyannie.hubpages.com

Klíčová slova:  horoskopy, duben
Diskuse ke článku
.