Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký jarní horoskop 2012: Komu jsou hvězdy příznivě nakloněny v lásce?

25. března 2012 | 06:27

Někomu se během jarních měsíců změní finanční situace, jiný rozkvete tak, až to vzbudí partnerovu žárlivost. Jestli jste to vy, dozvíte se z horoskopu!

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Postavte se problémům a začněte je řešit. Zvýšíte si sebevědomí a budete mít úspěch. Najdete si čas i soucit pro jiné.

Změny, které se odehrají ve vašem životě, by měly být takové, které neublíží ani vám, ani lidem ve vašem okolí.

Vaše finanční situace se nezmění, ale dávejte pozor na to, co čtete. Snažte se být co nejvíce informována v právních věcech, je to ve vašem zájmu.

Pokud jste neřešila zdravotní problémy z loňského roku, počkají si na vás právě teď na jaře. Nebude to nic strašného, ale v každém případě buďte připravena na možnou návštěvu lékaře.

Rak
Autor: Martin Mag
Nejlepší období: 9. 5. - 24. 5.

Jarní tip pro vás: Udělejte průvan v šatníku a vyházejte nejen zimní věci, ale i oblečení, které jste celý rok neměla na sobě. Nechte vymalovat byt v nových a svěžích barvách, nebo alespoň kupte originální doplňky.

Motto: Většina lidských bytostí je příliš líná, bázlivá nebo uzavřena, aby se probudila bez pořádného zvonění na poplach.

 

LEV (23. 7. - 23. 8.)

Toto roční období je pro vás jako stvořené. Pokud se chcete přestěhovat, neváhejte a udělejte to co nejdříve.

Jaro s sebou přináší velmi pozitivní a významné změny v zaměstnání, také jsou zde příjemné společenské akce.

Ale pozor, váš partner může začít žárlit. Vaše podnikavost vám přinese slušné zisky. Budete mít čas přemýšlet o možnostech, jak se zlepšit, o životě a o svém postavení.

Zdravotně na tom budete výborně, ale občas můžete pocítit nedostatek energie, nebude to však nic vážného. Čeká vás krásné jaro plné nových zážitků.

Lev
Autor: Martin Mag
Nejlepší období: 17. 4. - 9. 5.

Jarní tip pro vás: Uspořádejte pro přátele velkou párty. V poslední době jste na ně neměla čas a začínají vám chybět. Připravte speciality, podávejte šampaňské a každému kupte malý dárek. Rozpočet vám to nezruinuje.

Motto: Občasný malý poplach uchrání život od stagnace.


PANNA (24. 8. - 23. 9.)

V lásce nehledáte kvantitu, ale kvalitu, a proto si můžete užívat klid a harmonii. V dubnu budete vědět, co chcete a jak toho dosáhnout, proto se vám v lásce bude velmi dařit.

Štěstí přeje připraveným a koncem jara se vám může naskytnout i nová pracovní nabídka. Ale nezanedbávejte svou rodinu a přátele, kteří jsou pro vás velmi důležití. Pocit duševní i fyzické pohody vás povzbudí zlepšite si tak vaši fyzickou kondici.

Dbejte i na zdravou stravu a správné stravovací návyky. Nezapomeňte zařadit do života více volného času.

Panna
Autor: Martin Mag
Nejlepší období: 7. 6. - 25. 6.

Jarní tip pro vás: Zapište se do kurzu tanga či jiných smyslných tanců, naučí vás, jak využívat vaši skrytou smyslnou energii. Ocení to nejen partner, ale i vy. Probudíte v sobě temperamentní a smyslnou ženu, která má ráda své tělo a umí s ním správně zacházet.

Motto: Moudrost znamená dosahovat nejlepší cíle nejlepšími prostředky.

Zítra se dočtou, co je čeká další tři znamení!

Autor: lesk.sk, Kbak