Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Numeroskop: Léto ještě nekončí, co vám přinese?

Fotografie
17. srpna 2012 | 06:00

Druhý prázdninový měsíc se přehoupl do své druhé poloviny, přesto slibuje neméně překvapení a dobrodružství. Alespoň pro některá "čísla". Užijte si zbytek léta a vyhněte se zbytečným problémům s radami našeho numeroskopu.

Své životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2. 3. 1980, své životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Srpnové dny vám slibují pohodu a partnerskou harmonii. Máte-li v plánu prožít právě teď dovolenou ve dvou, je to super. Zvolte si nějaké klidnější místo, kde vás nebude nic a nikdo rušit. Srpen přeje také pracovní iniciativě, můžete si polepšit v zaměstnání a připravit si půdu pro postup v kariéře. Máte šanci vyniknout nebo najít nové místo. Šetřete svým časem na podružné záležitosti, naplánujte si důkladně svůj osobní i pracovní život a ve volných chvílích hodně relaxujte.

2

Jak se zdá, to pravé léto pro vás začne právě teď, ve druhé polovině prázdnin. Máte šanci prožít dobrodružství a poznat nové věci. Některé události vás možná zneklidní nečekaným vývojem, dění nebude zapadat přesně do vašich nalinkovaných plánů. Každopádně se ale nebudete nudit a oproti předchozímu období zažijete více legrace a možná i novou lásku – ta však nebude mít dlouhého trvání a bude patřit k těm letním, pomíjivým. Za volantem raději neriskujte – hrozí vám nehody a úrazy.

3

Také druhý prázdninový měsíc přeje dovolené, a hlavně cestování s partnerem. Ideální pro váš pobyt jsou místa, která slibují pohodu a pohodlí i nějaké kulturní vyžití, návštěvy zajímavých míst, muzeí, hradů a zámků. Budete prahnout po klidu, ale i po kultuře a umění. Totéž platí také o vašich aktivitách. Probudíte v sobě umělecké a tvůrčí síly, inspirace budete mít nadbytek. Příjemně vás povzbudí poslech romantické hudby, takže si s sebou na cesty nezapomeňte vzít své oblíbené nahrávky.

4

Nákup školních pomůcek pro děti se vám letos prodraží více než v jiných letech. Možná máte další dítko školou povinné, anebo se zvýšily nároky školy. Počítejte s tím, že tyto výdaje zatíží rodinný rozpočet. Budete muset hledat rezervy a další zdroje příjmů – zdá se ale, že by se vám to mohlo povést. Srpen pro vás bude docela náročný, možná se pár nocí špatně vyspíte. Najděte si proto co nejvíce času na sebe. Koneckonců je stále ještě léto – nezapomínejte na to.

5

Srpen přináší řadu nových příležitostí – v osobních vztazích i v kariéře. A navíc konečně příval nových sil, které potřebujete k tomu, abyste se jich mohla chopit. Najednou se vám bude zdát, že vlastně nic není tak hrozné, jak na první pohled vypadalo. Všechny své zkušenosti můžete nyní velmi dobře využít a prosadit. Pokud máte doma prvňáčka, budete možná vy sama očekávat příchod nového školního roku netrpělivěji než on. Už od poloviny srpna budete žít jenom přípravami na školu.

6

Je čas myslet na budoucnost, buďte prozíravá a snažte se zajistit si co nejlepší podmínky v práci i doma. Všechna rozhodnutí pečlivě zvažte, nenechte se však spoutávat zbytečným sentimentem nebo obavami z následujících událostí. Možná pociťujete strach z neznámého, je ale zbytečný. V těžších chvílích se opřete o svou sebedůvěru, je přece založena na vašich skvělých schopnostech. Ve vašem životě se otevírají nové dveře, kterými můžete vstoupit do příznivějších zítřků, nemáte se čeho obávat. Důvěřujte si a vkročte do nich!

7

Čeká-li vás dovolená, volte aktivní program, protože jinak byste se asi unudila. V těchto dnech budete chtít být stále v pohybu a u všeho, co vás zajímá. To platí samozřejmě i v případě, že už máte volno za sebou a čekají vás jen pracovní úkoly. Všeho se zhostíte na jedničku, protože budete mít dost energie i nadšení. Budete se zajímat o novinky, možná vás dokonce osloví i nějaká nová pracovní příležitost. Pokud se tak stane, neváhejte dlouho, protože nyní máte šanci dostat místo, kde budete velmi úspěšná.

8

Srpen je pro vás měsícem citů, plný harmonie a pohody. V centru vaší pozornosti je ale také umění a obchodování. Ani na dovolené vás patrně neuspokojí pouhé lenošení na pláži, ale zachce se vám chodit na výstavy, do muzeí, na módní přehlídky a lákavé nákupy. Mělo by se vám dařit ve finanční sféře, takže si udělejte radost a kupte si jako suvenýr z cest nějaký zajímavý model, módní doplněk, umělecký předmět nebo starožitnost. Můžete se pustit i do vlastní kreativní tvorby.

9

Druhý prázdninový měsíc doprovází mnoho zajímavých plánů a nápadů, které ale zřejmě zůstanou nedokončené. Zkrachují na nedostatku času. Nechcete-li tedy zbytečně plýtvat energií, zvolte si jen nejzajímavější projekty a držte se jich – měly by se vydařit. Jinak by se vám měla podstatně zlepšit nálada, protože tento čas přinese i hodně zábavy a zajímavá setkání. Co se týká vašeho zdraví, snažte se podpořit dýchací soustavu, choďte na čerstvý vzduch, provádějte dechová cvičení.

Autor: Anna Bella Hýblová, Kbak