Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Numeroskop na květen: Je pravý čas na svádění?

Fotografie
9. května 2011 | 13:36

Co vám předpovídají čísla v měsíci lásky? Nahlédněte do numeroskopu. Své životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2. 3. 1980, své životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Květen se vyvede podle vašich představ – čeká vás aktivní období, což je vám velmi příjemné. Mnoho věcí si zařídíte podle svých představ. V práci se nebojte začít něco nového nebo razantněji prosazovat své myšlenky, plány a zájmy. Pokud byste se k tomu neodhodlala, byla byste vnitřně nespokojená. Právě nyní máte šanci ve svém životě změnit spoustu věcí k lepšímu. Slova kuráž, sebevědomí a odhodlání budou pro vás klíčová. Po stránce zdravotní pocítíte znatelné zlepšení i více optimismu. Provoněný máj vás nabije energií.

2

Romantika druhého jarního měsíce rozehřeje vaši citlivou duši. V případě, že jste zadaná, prožijete druhé líbánky. Každopádně jakékoliv případné napětí ve vztazích se uvolní. Platí to nejenom pro partnerství, ale také příbuzenské a pracovní vztahy. Druzí na vás budou klást zvýšené požadavky, ale vy jim ráda vyhovíte a navíc se přitom budete cítit velmi dobře. Květen pro vás bude z citového hlediska velmi důležitý. I když jste nezadaná, rozhodně choďte více do společnosti a setkávejte se s novými lidmi.

3

Atmosféra prosluněného májového období vám bude příjemná. A není to jenom proto, že máj patří k nejkrásnějším měsícům v roce. S partnerem si budete užívat romantické chvíle štěstí, ale také spolu zažijete hodně legrace. Slova zábava, bezstarostné užívání si, dovolená, cestování, kreativita, komunikace budou během května vládnout vašemu životu. Pokud píšete nebo tvoříte nějaké dílo, bude pro vás květen klíčový. Nápady se jenom pohrnou, a co víc, snadno své dílo prosadíte a zviditelníte.

4

Vás bude více než prosluněná příroda vábit kancelář či jiné místo, kde plníte své pracovní povinnosti. I kdyby vám myšlenky bloudily po rozkvetlých stráních, budete jako přikovaná ke své „židli“, protože pocítíte význam své práce, finančního zajištění budoucnosti a potřebu jistoty. V případě, že sháníte práci, je ideální čas konečně uspět. Na všechny pohovory, schůze a jednání se důkladně připravte, nenechávejte nic náhodě. Právě disciplína, kvalitní příprava a přesnost bude hrát v květnu pro vás hlavní roli. Choďte proto všude včas.

5

Změny ve svém životě obvykle vítáte a umíte se rychle přizpůsobit novým okolnostem. Jenže novoty, které vás čekají v květnu, vás zabolí více než jste zvyklá. A změny vás opravdu čekají, navíc půjde o změny významné. V těchto dnech si asi budete říkat, že se nemůžete spolehnout na nic, budete v mnoha směrech rozčarovaná a chvíli vám potrvá než se ze všeho vzpamatujete. Hlavně neriskujte své zdraví – měla byste být maximálně opatrná, zvláště při sportu a za volantem.

6

Vaše domácnost volá po zútulnění a vy toto volání v květnu uslyšíte velmi výrazně. Pusťte se proto do malování, výzdoby, úprav v bytě či domě, do všeho, co vás napadne. Chystáte-li se přestěhovat, máte k tomu právě nyní skvělou příležitost. Jednoduše řečeno, vše, co se týká domova, vyvstane právě v květnu – platí to i o všech nepříjemnostech v domě. Je to také ideální čas pro rodinu a rodinné záležitosti. Převládajícími tématy budou – rodina, děti, domácnost, harmonie, vztahy. Můžete také snadněji otěhotnět – vy nebo někdo z vašich příbuzných.

7

Květen byste měla strávit v poklidnějším tempu a zaměřit se více na duchovní sféru života. Nejlépe cítit při takových činnostech, jako je studium, psaní, jóga, astrologie, numerologie, okultismus nebo jiné duchovní obory. Tyto disciplíny nasměrují vaše myšlenky žádoucím směrem. Budete potřebovat více odpočinku a relaxace, takže nezapomínejte na potřeby svého těla a duše a na vydatný spánek. Zajděte si na uvolňující koupel, masáž, dopřejte si víkendový pobyt v lázních nebo si vyjeďte na kole do přírody.

8

Aktivní a disciplinované osmičky zažijí měsíc, na který budou velmi rády vzpomínat. Podaří se vám završit snažení úspěchem a finanční odměnou – a to vy vždycky ráda zažíváte. Z hlediska kariéry a financí jde o nejdůležitější měsíc v tomto roce, takže si dobře všímejte všech příležitostí, které vám mohou pomoci prosadit se, ať už jde o nalezení nové práce, či pravděpodobněji povýšení ve vaší stávající pozici. Chystáte-li se požádat o vyšší plat nebo vyjednat příznivější pracovní podmínky, neváhejte a jednejte právě v květnu.

9

Připravte se na pár nepříjemností, před které budete postavena. Jste-li dlouhodobě nespokojená, budete uvažovat o změně, a to především v pracovní oblasti. V květnu ještě zřejmě stálejší práci nenajdete, ale hned v červnu se vám naskytne nová příležitost najít zaměstnání, kde lépe uplatníte své schopnosti. Také budete muset řešit nějaké zdravotní problémy, takže se nepřepínejte. Dopřejte si dostatečný spánek a odpočinek. Naslouchejte důkladněji potřebám svého těla a reagujte na ně odpovídající péčí.

Autor: Anna Bella Hýblová, Kbak