Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Numeroskop na duben 2011: Co vás čeká?

Fotografie
1. dubna 2011 | 06:40

Co vás čeká v aprílovém měsíci? To se dočtete v našem numeroskopu. Životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2. 3. 1980, své životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Celý letošní rok budete k nezastavení, nicméně v dubnu vám prospěje mírnější tempo. Pokud byste chtěla všechno stihnout hned, mohla byste se fyzicky úplně vyčerpat a výsledek snažení by vás stejně neuspokojil. Vysloveně akčním měsícem se stane květen, takže teď šetřete síly, klidně lenošte a své aktivity si plánujte tak, aby vás neunavily. Hlídejte si zdraví. Na jaře sršíte energií, tentokrát se ale vyplatí zvolnit. Vaše duše i tělo pookřejí, když si dojdete na masáž, zkusíte uvolňující techniky, jógu, meditaci. Věnujte se tvořivým zálibám.

2

Jaro vám dodá energii, kterou budete potřebovat. Čeká vás perný měsíc – a to v dobrém slova smyslu. Zatoužíte po nových aktivitách a zkušenostech. Začněte s pravidelným cvičením a pracujte na své kondici. Ve třetí dubnové dekádě (tedy ve dnech od 20.–30. 4.) také můžete vyzkoušet jarní odtučňovací kúru. V uvedených dnech se vám podaří snadněji zhubnout, s pomocí kopřivového čaje a zdravého pitného režimu navíc dokonale očistíte organismus od toxických látek. Výhodný lunární cyklus v jarních měsících je pro takovouto detoxikaci těla ideální.

3

Duben pro vás bude měsícem lásky a harmonie. Máte se na co těšit. Váš miláček vám snese modré z nebe, budete si společně užívat jaro jako dvě hrdličky. Pobyt v přírodě, která se probouzí ze zimního spánku, vás oba rozproudí a skvěle naladí na tu pravou romantickou strunu. Okouzlí vás krásná hudba, posezení u čaje, večerní procházky – vše bude předznamenáním blížícího se máje, měsíce lásky, ve kterém pak budete v tomto láskyplném rytmu pokračovat. Všechny aktivity dělejte společně, užijete si navíc hodně legrace.

4

Začíná velmi příznivé období pro vaši profesionální dráhu. Rozšíříte síť kontaktů, z nichž některé vám můžou přinést hned nebo v budoucnu užitek. Možná získáte dobrý informační zdroj, díky kterému v práci skvěle zabodujete a upozorníte na sebe. V každém případě vám prospěje, když se otevřete světu a začnete vnímat pozorněji vše, co se kolem vás děje. Nenechávejte si své starosti a problémy pro sebe, svěřte se – tento „ventil“ uvolní negativní myšlenky a uvolní prostor vaší tvořivosti. Pokud nemáte nikoho, komu byste mohla důvěřovat, vypište své starosti na papír.

5

Jestliže v práci zažijete menší zemětřesení, vězte, že ať uděláte cokoli, změně se pravděpodobně nevyhnete. Tento rok je pro vás náročný, v dubnu to bude platit právě v pracovní oblasti. Možná se budete muset vyrovnat se ztrátou zaměstnání nebo přinejmenším nějaké výhody, která vám ze zaměstnání plyne. Může ale také odejít nějaký váš blízký kolega anebo zaměstnavatel nastolí nová pravidla, která vám nebudou vyhovovat. Také svému zdraví byste měla věnovat více pozornosti, můžou se ozvat některé vaše chronické neduhy.

6

Jestliže jste navyklá jet v neměnných kolejích, bude pro vás duben pravděpodobně nepříjemným měsícem, který vás vytrhne z rytmu. Nejlépe uděláte, když se smíříte s tím, že „život je změna“. Pak vše zvládnete daleko lépe. Na lenošení a otálení není čas. Vše bude probíhat v prudkém tempu. Rozhodujte se rychle a jednejte pohotově. Duben je pro vás také ideální čas na cestování. Zdravotně budete fit, ale přemíra energie vás bude svádět k riskování. Za volantem raději „brzděte“, hrozí vám nehody.

7

Pro vás začíná měsíc lásky už v dubnu! Jarní sluníčko vás nabije energií a nadšením, doslova pokvetete s jarní přírodou. Choďte hodně ven, do přírody, nejlépe s partnerem. Spolu zapomenete na celý svět a budete si užívat klidu daleko od rušných míst. Sdílení společných chvil vám nalije novou krev do žil, všímejte si krás kolem sebe a starosti hoďte za hlavu. Tento měsíc byste měla věnovat svému domovu – nastal čas na budování, vylepšování, nových dekorací. Proveďte doma i malé změny, uvidíte, že se tam hned budete cítit lépe.

8

Otevřete se iracionálnímu světu a intuici. To jsou klíčová slova pro dubnové dny. Díky tomu dostanete odpovědi na všechny otázky, které se vám v poslední době honí hlavou. Jednoznačně vás povzbudí jarní příroda, procházky, pobyt u vody a klid. Pozorujte přírodu a zjistíte, že v ní nalézáte mnohem více vzrušení a zábavy než doma u televize. Každopádně budete vnímavější ke všemu příjemnému, co uvidíte a zažijete. Uvědomíte si, že život je víc než každodenní nudný stereotyp.

9

Pracovně bude pro vás duben nejdůležitějším měsícem v roce. Pokud hledáte nové uplatnění, měla byste právě nyní uspět. V případě, že jste spokojená a máte své místo jisté, vložte do práce maximum energie, odsuňte vše ostatní, berte si přesčasy. Na nadřízené uděláte příznivý dojem. V dubnu vás můžou potrápit některé zdravotní potíže, takže nepodceňujte příznaky nemoci a neodkládejte návštěvu lékaře. Klíčovými slovy pro vás v tomto měsíci budou: jistota, práce, trpělivost, vytrvalost, povinnosti, zdraví.

Autor: Anna Bella Hýblová, apk