Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký jarní horoskop: Kozoroh

Na jaře zatočte s nadváhou, vyražte na brusle
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nejlepší období: 25. duben až konec května

Něha a hýčkání, v takovém duchu proběhne většina jarních dní. Partner si vás bude zkrátka předcházet. Oceňte jeho nápady, chvalte ho a nebude pod sluncem šťastnější dvojice. V tomto ohledu vám nelze než závidět.

Jste-li sama, pak zkuste být na sebe méně přísná a náročná. Třeba právě v tomhle tkví zakopaný pes, proč se vám nedaří navázat perspektivní vztah.

Zapracujte na snížení váhy. Spojte se s odborníky, oslovte výživové poradce, pořiďte si kolečkové brusle nebo s batohem na zádech vyrážejte pěšky do přírody.

Risk ve vašem případě znamená zisk. Klidně řízněte do problémů v práci, změňte místo, řekněte šéfovi, co vám vadí. Počítejte s tím, že v práci budete trávit hodně času, možná je dobré na to připravit rodinu. S penězi nakládejte jako se šafránem, žádné viditelné zlepšení není v dohledu.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak