Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký jarní horoskop: Beran

Berani by letos na jaře neměli zanedbat preventivní prohlídky
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nejlepší období: 3. duben a celý květen

Od konce března do přibližně dvacátého dubna se připravte na chvilky, kdy se vám budou zapalovat lýtka. Do oka vám může padnout i muž, kterého jste až dosud přehlížela a neviděla jeho kvality. Každopádně pro vás platí, že jaro bude ve znamení seznamování.

Pokud žijete ve spokojeném vztahu, pak se nebojte změn, které se odehrají. Ač nemusí být příjemné, ve finále partnerství prospějí. Jde-li o peníze, nebudete si stěžovat, navíc poroste i váš vliv.

Zdravotní obtíže se vám vyhnou jedině za předpokladu, že nic nepodceníte a nebudete donekonečna odkládat hlavně preventivní prohlídky.

Pokud se stále nemůžete zbavit kil nabraných za zimu, vysaďte z jídelníčku hlavně bílé pečivo, moučníky a popíjejte ve větším množství bylinkové čaje. V opačném případě hrozí, že vám kila do léta můžou rapidně naskákat a shazování půjde stále hůře.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak