Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Numeroskop 2011: Jak čísla ovlivní naše zdraví

Fotografie
5. ledna 2011 | 16:26

Zajímá vás, zda se v roce 2011 budete těšit dobrému zdraví a v jaké fyzické kondici budete? Čekají na vás i nějaká rizika? To všechno vám prozradí numeroskop pro tento rok, exluzivně jen pro vás.

Vypočítejte si své životní číslo

Číslo své životní cesty zjistíte jednoduše. Vypočítáte si ho z číslic obsažených ve svém datu narození. (Výpočet: den + měsíc + rok vašeho narození = číslo vaší životní cesty.)

Přiklad: 22. 8. 2007 = 2 + 2 + 8 + 2 + 0 + 0 + 7 = 2+1 = 3 = číslo životní cesty pro toto datum je 3.

ČÍSLO 1

Zdraví a kondice:
Energie budete mít na rozdávání – ventilujte ji zvýšeným pohybem, cvičením, sportováním. Psychicky budete stále nad věcí, nic vás nerozhází.

Rizika:
Při sportování nepřeceňujte své síly a na cestách jezděte opatrně. Váš letošní „rozlet“ vás totiž bude svádět k riskování a překračování všech pravidel, tedy
i těch silničních.

ČÍSLO 2

Zdraví a kondice:
Fyzicky sice nebudete hýřit energií, ale ke všemu, co budete v roce 2011 dělat, vám to postačí. Zpevňujte svaly cvičením, dodržujte pitný režim, zkuste dechová cvičení. Po psychické stránce vás nic hrozného nečeká, dobré partnerství vám k vyrovnanosti naprosto stačí.

Rizika:
Pozor na vyvažování všech vašich aktivit! Dejte do rovnováhy práci i odpočinek, lásku i péči o sebe a svou duši. Pak zůstanete v pohodě a vše půjde hladce.

ČÍSLO 3

Zdraví a kondice:
Odpočinek, relaxace, meditace, cvičení, hudba a častý pobyt v přírodě jsou těmi nejlepšími recepty pro vaše fyzické i psychické zdraví.

Rizika:
Vyhýbejte se prostředí, které na vás působí depresivně, a lidem s negativním životním postojem. Udržujte si stále dobrou náladu, řiďte se vlastní pravdou o tom, co je správné a co ne.

ČÍSLO 4

Zdraví a kondice:
Fyzicky se budete oproti roku 2010 cítit podstatně lépe. Dostaví se příval sil i nezbytné nadšení pro nové aktivity. Bude to ale chtít více sportování, jinak
vám přebytky sil přinesou napětí a zvýšenou nervozitu.

Rizika:
Nic vážného nehrozí. Snad pouze to, že dlouhým váháním propásnete životní šance.

ČÍSLO 5

Zdraví a kondice:
Každopádně se nesnažte strhat. Odpočívejte ve větší míře, než jste zvyklí.

Rizika:
Vaše zbrklost vám může přivodit nejednu pernou chvilku. Obecně je však pro vás nadcházející rok rizikový, takže není třeba, abyste vždy hledali příčinu svých nesnází jenom sami v sobě.

Poznejte svůj osud

Konzultujte svoji budoucnost či životní rozhodnutí, pootevřete dveře zdánlivě zavřené! Karty vám také mohou nastínit vývoj věcí budoucích. Získejte poukaz na výklad budoucnosti od zkušených kartářek na webu Sleviště s až 50%  slevou.

693596:gallery:true:true

Karty nelžou! Zjistíte, kam se Váš život může ubírat a jak se k tomu nejlépe postavit. Mohou Vám pošeptat třeba i to, co ve Vašem chování je chybné, co Vám do života přitahuje potíže. Mohou být zrcadlem Vašeho životního naladění a jeho budoucích projevů…

ČÍSLO 6

Zdraví a kondice:
Zdravotně se budete cítit plní energie – na řadu by mělo přijít cvičení a více fyzické aktivity. Psychicky jste labilnější než jiná čísla – věnujte se tedy uvolňujícím relaxačním technikám.

Rizika:
Snadněji přijdete k nějakému úrazu, na cestách, za volantem, při sportování. Bude proto třeba maximální opatrnosti. Také vaše vztahy můžou vzít za své,
protože budete jednat mnohem nezávisleji a nešetrněji – lehce se vám podaří někoho urazit nebo naštvat, takže se na konci roku 2011 můžete ocitnout v naprosté izolaci.

ČÍSLO 7

Zdraví a kondice:

Nejvíce vás zneklidní váš vnitřní psychický stav. Meditujte, choďte častěji do přírody. Fyzicky se budete cítit oslabení, častější odpočinek vám navrátí rychlý úbytek sil a vy zase začnete být v pohodě.

Rizika:
Přestože je kolem vás vše v pořádku a nic vážnějšího vám nehrozí, jen těžko budete hledat potřebnou sebejistotu.

ČÍSLO 8

Zdraví a kondice:

Pokud nebudete brát život příliš vážně, čeká vás skvělá forma – fyzická i psychická. Budete mít dostatek energie i nadšení dělat mnoho věcí najednou. Díky tomu zapomenete na starosti a věčné pochybnosti.

Rizika:

Nic vám nehrozí, snad jenom ve špatné společnosti pesimistů a negativně naladěných jedinců se budete cítit nejistí a napjatí. Proto si dejte pozor
na všechny škarohlídy a lidi, ze kterých „nekouká nic dobrého“. Své četné aktivity dotahujte do konce, jinak byste byli nespokojení sami se sebou.

ČÍSLO 9

Zdraví a kondice:
Díky zvýšené pracovní aktivitě pocítíte velmi často únavu. Energie vám rozhodně nebude přebývat, může se dostavit kolaps z přepracování, ale i vaše obvyklé zdravotní problémy, ke kterým máte dispozice. Pijte častěji bylinkové uklidňující čaje. Bylinky používejte i do koupele pro celkové uvolnění, protože vaše psychika bude napjatá.

Rizika:
Těch můžete v roce 2011 čekat více – zejména půjde o zdravotní. Mnoha problémům se můžete vyhnout, jestliže si vše – své činnosti, a zejména volný čas – dobře naplánujete a zkoordinujete. Zaměřte se ale jenom na podstatné věci.

Autor: archiv BPŽ, KNbr