Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Numeroskop 2011: Jak čísla ovlivní váš život

Fotografie
3. ledna 2011 | 12:36

Co můžete udělat pro to, abyste letos nic nepropásli a vytěžili z nadcházejícího období maximum? Jaký vlastně ten nadcházející rok bude a co vám přinese? To vše a mnohem víc se dozvíte z našeho numeroskopu.

Čísla ovlivňují náš život, i když si to mnoho z nás nechce připustit. Zajímá vás, co vás čeká v zaměstnání, jak na tom bude vaše kariéra či co vás čeká po finanční stránce? Nebo snad chcete vědět, jaký bude váš citový život, jak na tom budete po zdravotní stránce? Máte obavy a rádi byste věděli, čeho všeho se vlastně vyvarovat? Sledujte pozorně stránky Blesk.cz. V několika dílech se dozvíte, jak čísla letos ovlivní váš život.

Vypočítejte si své životní číslo

Číslo své životní cesty zjistíte jednoduše. Vypočítáte si ho z číslic obsažených ve svém datu narození. (Výpočet: den + měsíc + rok vašeho narození = číslo vaší životní cesty.)

Přiklad: 22. 8. 2007 = 2 + 2 + 8 + 2 + 0 + 0 + 7 = 2 + 1 = 3 = číslo životní cesty pro toto datum je 3.

ČÍSLO 1

Motto pro rok 2011: Celý rok bude probíhat v tryskové rychlosti, všechno bude náhlé a snadno uskutečnitelné. Naskočte tedy do tohoto „rychlíku“ a užijte si to.

Rok, který je před námi, pro vás bude příjemnou změnou, protože se vyřeší
samo od sebe mnoho věcí, se kterými jste se museli potýkat. Také začnete
být více sami sebou, nemusíte se už tolik přizpůsobovat – hlavně v práci.
Rychlými změnami se nedáte zaskočit. Rok 2011 bude ve znamení svobodného jednání, aktivity, změn, cestování, romantiky a užívání života naplno.

ČÍSLO 2

Motto pro rok 2011: K takhle šťastné konstelaci se dá jen máloco dodat. Snad jen – užívejte si každého krásného okamžiku!

Rok 2011 bude ve znamení partnerských vztahů, seznamování, lásky, zvýšené citlivosti, harmonie. Dočkáte se mnohých příjemností v rodinném a citovém životě. Konečně pocítíte více stability a harmonie. Pokud jde o vás samotné, budete přitažlivější pro opačné pohlaví, příjemný zájem pocítíte hned zkraje roku. Je to tím, že vás toto období vybídne k seznamování, svádění a milování.

ČÍSLO 3

Motto pro rok 2011: Hledejte „zlato“ i tam, kde byste ho jindy nečekali.
Poklady najdete ukryté v hlubinách – budou o to cennější a pravější.

Více se otevřete iracionálnímu světu, začnete odhalovat tajemství svého života – uchovejte si je a nemluvte o nich. Zaujme vás mnoho věcí, které
prozkoumáte do hloubky a po tomto procesu (sebe)poznání se budete dívat
na svět jinak. Zjistíte, že zázraky se dějí – stačí se jim otevřít. Intuice a víra
v dobrý osud vás povedou na vaší cestě s absolutní jistotou.

ČÍSLO 4

Motto pro rok 2011: Příznivé vyhlídky vás přinutí jednat pohotově. Už byste měli mít jasno, co vlastně chcete v profesním i osobním životě.

Vydechněte si! Rok 2011 odstartuje velmi úspěšné období. To, s čím jste museli bojovat v poslední době, by mělo být pryč. Nyní už byste měli
mít definitivně jasno, co od života očekáváte. Rok 2010 jste mohli, navzdory dusné atmosféře, dokonale využít k oddělení „zrna od plev“. A teď vám doslova narostou křídla. Můžete v mnoha ohledech opravdu začít žít znova a lépe. Pocítíte, že se vám otvírají nové možnosti, kterých byste se měli chopit.

ČÍSLO 5

Motto pro rok 2011: Obvykle se neřídíte žádnými pravidly, ale s tímto postojem radši brzděte, ať neuděláte nějakou hloupost.

V nadcházejícím roce se pořádně zapotíte. Vaše obvyklá lehkomyslnost
a bezstarostnost budou ty tam, hlavou se vám budou honit otázky, které si jindy nepokládáte. Jednou větou – budete vážnější a vážnější budou i okolnosti ve vašem životě. Měli byste je tedy brát s velkou zodpovědností. V podstatě se začnete připravovat na nový start, i když vám osobně to tak připadat nebude.

ČÍSLO 6

Motto pro rok 2011: Naučte se větší rozhodnosti, nadcházející rok vás nenechá spát, budete muset být pohotovější. Nevracejte se do minulosti – to vás bude jenom zdržovat...

S úlevou zjistíte, že život není zase tak strašný, jak se vám mohl zdát
v roce 2010. Situace se začne pozvolna měnit a zlepšovat. Hlavně, pokud
jste splatili některé karmické dluhy, které jste měli a jež vás v posledních
letech tížily jako veliký balvan. Příští rok bude ve znamení nových začátků
a příležitostí.

ČÍSLO 7

Motto pro rok 2011: Věnujte se především vlastním vztahům, opřete se při tom s důvěrou o svého partnera či partnerku. Pochopí vás!

V převaze u vás bude citový život, který si můžete konečně uspořádat podle svých představ. Důležité ovšem bude, abyste věděli, co vlastně chcete – míváte často protichůdné představy. Rok 2011 vám přinese více příležitostí právě v citovém životě: budete tedy řešit otázku volby, a to pro vás nebývá snadné. Rozhodnete-li se nechat si více vztahů v rezervě, pak vězte, že to budete těžko zvládat – zejména psychicky.

ČÍSLO 8

Motto pro rok 2011: Nebuďte na sebe přísní, dovolte sami sobě dělat
i hlouposti a nesmysly, nesnažte se být dokonalí. Radost a požitek najdete v pestrosti života.

Budete v dobrém rozmaru, nastává pro vás velmi pozitivní období, které vám prospěje ve všech ohledech. Především vám ale dá větší pocit lehkosti bytí, který tolik potřebujete. Záleží jenom na vás, jestli si všechna potěšení, která vám nabídne, dopřejete a vychutnáte. S pozitivní myslí dosáhnete mnohem snáze to, po čem se jindy náročně pachtíte, a ještě si při tom užijete radostí života.

ČÍSLO 9

Motto pro rok 2011: Zaměřte se na plánování budoucnost. Čekají vás změny nejen v práci, ale i doma. Stále častěji se budete zaobírat jistotami v životě.

Připravte se na nové pracovní příležitosti a zvýšené pracovní tempo – to bude hlavní rys. Bude to však také rok obtížný, protože je před vámi vyřizování i únavné praktické záležitosti, objeví se možné problémy, na které jste nebyli připraveni a s kterými si budete muset poradit. Také různé průtahy vás budou zdržovat a snižovat vaši výkonnost. Zvýšenou pozornost věnujte zdraví.

Autor: archiv BPŽ, lenak