Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pozor na svatby v roce 2011! Moc jedniček škodí!

Fotografie
26. prosince 2010 | 11:41

Nadcházející rok 2011 bude lákat množstvím jedniček v různých datech. Numerologové ale varují - jedničky představují individualitu, rozum a zároveň i sobectví. Jako svatební data tedy nejsou vůbec vhodná, naopak mohou znamenat materiální úspěch a zlom v kariéře.

Rok 2011 přináší několik na první pohled výjimečných dat, jako například 1.1. 2011, 11.1. 2011, 11.11.2011 nebo 20.11. 2011, která leckomu vnuknou myšlenku využít je pro některé důležité životní kroky. Kvůli neobvyklé koncentraci jedniček je ale numerologové nepovažují za vhodná zejména pro vstup do manželství.

"Jsou to dny, kdy by se lidé měli spoléhat hlavně sami na sebe," upozornila brněnská numeroložka Jarmila Vaculíková. Manželské vztahy jsou naproti tomu založené na spolupráci dvou lidí, a proto by se měly zamilované dvojice podle Vaculíkové pořádání svatby v těchto termínech spíše vyhýbat. Naopak ideální jsou třeba pro rozjezd podnikání, k němuž individualistický přístup bezpochyby patří.

Šestka představuje úspěch, přepych a sklon utrácet

Součet čísel v datu 1.1. 2011 dává šestku. "To značí laskavost, touhu po kráse a přepychu a většinou také sklon k utrácení. Se šestkou si chceme užívat," vysvětlila pražská numeroložka a astroložka Eliška Landovská.

Tento den však také nabízí nové možnosti, které bychom prý neměli promarnit. Je vhodný zejména pro koupi nebo jednání týkající se domů, obchodů a dalších nemovitostí. "V profesní oblasti napomáhá k úspěšnému dokončení započatého díla, k povýšení a k naplánování dalšího vzdělávání," připomíná její kolegyně Hana Černá.

Sedmička zase vychází po sečtení všech číslic v datu 1.11. 2011. "Číslo sedm ohlašuje období vnitřních a vnějších konfliktů, překonávání potíží a překážek. Člověk se může oddávat iluzím a stavění vzdušných zámků," uvedla Černá. První listopad je také vhodný k intelektuální činnosti, ke studiu a umělecké tvorbě, ale nikoli pro lásku, dodala.

Šest jedniček v datu 11.11. 2011 značí neuvěřitelnou samolibost

"Spolu s pocitem, že víme všechno nejlépe a na všechno známe recept, to může vést k nepříjemnostem nejen v mezilidských vztazích," varovala Landovská. Výsledek po sečtení všech čísel tvoří osmičku, jež probouzí zájem o materiální svět, rozmnožení majetku, bohatství a blahobyt. "Den je proto ideální pro materiální a finanční oblast, ale ne pro sňatek a citové vztahy," upozornila Černá. Osmička je podle ní také číslem nových příležitostí. Pomáhá rovněž při hledání nové práce i při snaze o povýšení.

Podobně jako v předchozím případě se datum 20.11. 2011 výborně hodí podle numerologů pro zásadní rozhodnutí v profesní a finanční oblasti i v materiálním životě, ale nikoli pro milostné vztahy. "Dvacítky znamenají čas účtování, hodnocení minulých událostí a konfrontaci, ale také dosažení vytouženého cíle, vzestup kariéry, vítězství a přízeň osudu," shrnula Černá.

Autor: ČTK, Kjaj