Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Datum 20. 10. 2010: Pozor na podrazy a city!

Fotografie
20. října 2010 | 13:49

Na dnešní den připadlo opět jedno magické datum. Obsahuje samé nuly, jedničky a dvojky. A i když si tento den mnoho párů zvolilo za den, kdy si řeknou své ano, numeroložka Marie Gita Gabrielli varuje. Manželství dnes zpečetěné může být plné nenávisti.

Čísla k našemu životu neodmyslitelně patří. Provázejí nás od kolébky až do stáří. Málokdo však ví, že mají mnohem hlubší a mystičtější význam. Už starověké civilizace přisuzovali každé číslici hluboký esoterický význam a toto vědění se zachovalo do dnešní doby v podobě numerologie.

Magický význam čísel

Dnešní den je plný nul, jedniček a dvojek, kterým numerologie přisuzuje tento skrytý význam. Jednička znamená touhu po prosazení sebe sama a svých názorů, po slávě a úspěchu, vůli, odhodlání, vyjadřování pocitů. Negativně může ovlivnit náš život v těchto směrech egoismus, bezohlednost, vnitřní agresivita, slabá vůle, neschopnost vyjadřovat své pocity, potíže při sebeprosazení.  Dvojka se projevuje ve vztahu k druhým lidem, vyjadřuje potřebu partnera, rodinného zázemí, citlivost, vnímavost, intuice, umělecké nadání, fantazii. Negativně se může projevit naší přecitlivělostí, vztahovačností, psychickými obtížemi, citovou závislostí a pasivitou. Nula je rozporuplným číslem, které posiluje číslo stojící před ní. Bohužel však ne vždy pozitivně, často i negativně.

Šestka značí spoustu lásky

Magické dny mají velkou sílu a ani ten dnešní není výjimkou. Na to, co nás dnes čeká a nemine, jsme se zeptali numeroložky Marie Gity Gabrielli. "Když spočítáme jednotlivá čísla dne 2+0+1+0+2+0+1+0, vyjde nám číslo šest. Tato číslice je z hlediska numerologie vysloveně pozitvní. Pokazit by to ale mohly nuly, které vždy vše ztěžují," prozradila nám. "I když je ale tento den plný lásky a citů, není ideální pro uzavírání manželství ani začátek milostných vzplanutí. Vztah zpečetěný tento den totiž může být plný lásky stejně jako obrovské nenávisti."

Zdraví upevní objetí

"Pokud nás trápí nějaké zdravotní problémy, pomůže vyhřát se na druhém těle. Smysl má i dlouhé láskyplné objetí druhé osoby. Citlivější jedinci by si měli dát pozor na pomalejší trávení a problémy se žaludkem. Zvlášť ti, kteří nedokáží přijmout danou situaci a často prožívají pocity křivdy a hněvu. Pozor by si měly dát i psychicky labilnější osoby. U nich by se mohla ve větší míře dnes projevit hysterie," upozorňuje Gabrielli.

Líbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě :gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueKřišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.

Klíčová slova: numeroskop;magické datum;
Diskuse ke článku
.
Související články