Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Datum 10. 10. 2010: Katastrofa pro svatby a vztahy!

Fotografie
10. října 2010 | 05:00

Na druhou říjnovou neděli letošního roku vyšlo magické datum. Obsahuje hned tři desítky. 10. 10. 2010. Mnoho párů zvolilo toto datum za den, kdy si řeknou své ano. Numeroložka Renáta Procházková ovšem varuje. Tento den je pro svatby a jakékoli vztahové záležitosti naprosto nevhodný!

Věříte na tajemnou moc čísel? Kdo by nechtěl na chvíli podlehnout lákavé myšlence či zahloubání, že den, v jehož datu se čísla takto pěkně sejdou, by měl být něčím zvláštním. Kombinace tří desítek v dnešním datu je rozhodně přitažlivá. Bude ovšem přitažlivý i dnešní den?

Přestože se v neděli běžně neoddává, radnice a městské úřady po celé republice mají nahlášeny desítky svateb. Partneři v takovém pěkném datu vidí symboliku, nevěsty rozechvívá něžná romantika, ženichy zas naopak hřeje u srdce pocit, že na takové šikovné datum výročí svatby si v budoucnosti lehce vzpomenou a nezapomenout při cestě domů z práce koupit manželce květiny.

Numeroložka Renáta Procházková však radí opatrnost. „Pro svatby tento den rozhodně nedoporučuji. Součet číslic v datu je lichá 5, to nevěstí nic dobrého,“ vysvětlila Blesk.cz. „Co je dnes, nemusí totiž být zítra,“ dodává s tím, že celkově letošní rok, který je dle čínského horoskopu ve znamení Tygra, svatbám příliš nepřeje.

„Mnoho jedniček v datu předurčuje sobecké úmysly. Měli bychom si dát pozor, abychom dnes neupřednostňovali jen své zájmy. Varuji také před nediplomatickým jednáním. To by mohlo skončit velmi špatně,“ upozorňuje numeroložka.

Zajeďte si na výlet a nebuďte sobečtí

Neděle sice nebude prý přát partnerským vztahům, bude ovšem příhodná pro finanční rozhodování. Pokud potřebujete udělat také nějaké pracovní rozhodnutí, směle do toho, radí Renáta Procházková.

„Radím vyjet si někam na výlet, užít si den v poklidu. Nesnažte se na nikoho dělat dojem,“ poradila čtenářům Blesk.cz numeroložka.

:gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueLíbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.

Autor: šim