Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Numeroskop pro říjen 2010: Co máte ve hvězdách?

Fotografie
5. října 2010 | 11:45

Co vás čeká tento měsíc? Všechno se dočtete v numeroskopu. Životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2.3. 1980, bude mít životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

V pracovní oblasti očekávejte nějaké změny, nemusíte se jich však obávat. Jste pružná, nápaditá a snadno najdete způsob, jak je pozitivně využít a práci si zpříjemnit. Opatrná byste měla být především na vlastní zdraví, budete mít sklony přeceňovat své síly a schopnosti. Kvůli riskování můžete přijít k nějakému úrazu. Platí to i při cestách za volantem, kde byste měla být maximálně opatrná a předvídat i chování druhých. Jinak byste ale měla být ve formě. Zvláště po psychické stránce budete plná optimismu a nadšení pustit se do všeho nového.

2

Zaskočí vás romantika, kterou byste si v říjnu měla užít dosytosti. Partner bude nečekaně milý, kolegové v práci se o vás začnou více zajímat a ve společnosti se na vás může usmát štěstí v lásce. Především vás bude přitahovat umělecké prostředí, galerie, výstavy, divadla, koncerty. Máte-li tvůrčí povolání, může toto období přinést zajímavá setkání a podněty. Také v rodině zažijete něco mimořádného, můžou vás překvapit zprávy z příbuzenstva, otěhotnění, zásnuby, nebo přímo svatba. Zkrášlete si své hnízdečko nějakými novými doplňky.

3

V říjnu byste se měla pustit do něčeho, co souvisí s vaším duchovním růstem. Atmosféra měsíce bude velmi senzitivní, budete nesmírně vnímavá, tak toho naplno využijte. Inspiraci najdete například v přírodě, ale může se dostavit i kdekoli jinde a nečekaně. Jestliže uchopíte správně všechny nápady, které se vám v hlavě vyrojí, najdete pomyslný článek, jenž vám doposud chyběl k úspěchu. Podaří se vám prezentovat něco, co pro vás bude v budoucnu velmi důležité a co vám přinese dlouho očekávaný úspěch. Věnujte se také studiu, meditacím, péči o duši a tělo.

4

Atmosféra měsíce října se ponese v duchu finančních otázek a vaší kariéry. Mělo by se vám dařit, avšak vzhledem k celkové převládající vibraci roku nebuďte raději lehkomyslná. Finance mějte pod kontrolou a s nadřízenými jednejte v rukavičkách. Jedině tak bude pro vás tento měsíc přínosem. Můžete se dočkat povýšení a zvýšení platu – důležité pro vás bude, abyste vše dobře načasovala. Jinak pamatujte, že v této době jste pod silným karmickým vlivem a to, co zasejete, také sklidíte. Takže zvažte každý svůj krok a snažte se projevit vůči ostatním ohleduplnost a toleranci.

5

Ve vaší kariéře něco skončí a bude třeba si zvyknout na to, že si musíte hledat novou cestu ke zviditelnění svých předností. Říjen pro vás bude v mnoha ohledech depresivní, a to nejenom proto, že nastává sychravý podzim. Na vás a vaši psychiku však bude počasí působit více než na ostatní, takže se na to připravte a pamatujte si, že vše je dočasné. Ve finanční sféře můžete přijít k nějakým ztrátám, ať už způsobeným vaším vlastním přičiněním, nebo okolím. Mohla byste se stát obětí krádeže nebo přinejmenším ztratit něco cenného. Vše si dobře hlídejte.

6

Říjnové dny vám slibují nové začátky a určitou naději do budoucna. Celková vibrace roku ale signalizuje, že vše by mohlo být pouze dočasné, naděje můžou brzo splasknout a vám by pak zbyly jenom oči pro pláč. Jedinou radou je, abyste krotila svá očekávání. Pusťte se do všeho, co vám v této době osud nabízí, ale nepřehánějte to s nadšením, neinvestujte příliš mnoho peněz do nových podniků ani citů do nových vztahů. Pak nebudete tolik zklamaná. Když budete postupovat věcně a střízlivě, sama zaznamenáte pokrok – pomalý, ale přesto pokrok.

7

Situace ve vztazích by se nyní měla dostat pod vaši kontrolu, budou se vám plnit citová přání – stačí je jen vyslovit, budete mile překvapená, jak vám bude okolí naslouchat. Vztahy budou harmoničtější, uvolněnější a případné předchozí napětí by se mělo rozplynout. Takže pokud si přejete s někým se udobřit, nenajdete lepší příležitost než v říjnových dnech. Dobrá zpráva pro dlouhodobě opuštěné – v této době se opuštěnost může stát nadobro minulostí – nová seznámení a vztahy jsou pro tento měsíc klíčovými slovy. Může jít i o vztahy profesionální.

8

Čeká vás velmi pestrý měsíc plný nových setkání a zajímavých informací, které díky své obratnosti proměníte „ve zlato“. Pokud podnikáte, rozšíří se vaše klientela, což od vás bude ale také vyžadovat větší pružnost v ustálených názorech. Internet, telefon a nové informační technologie vám rozšíří kontakty a obzory. Může se vám také otevřít svět médií, objeví se noví přátelé, vaše komunikační schopnosti budou na vysoké úrovni, ať už půjde o písemný, či ústní projev. Budete velmi přesvědčivá a snadno nadchnete okolí svými postřehy.

9

Urovnejte si některé osobní záležitosti, které jste delší dobu odkládala. Teď na to bude ta pravá chvíle – vyřešíte je jednou provždy. Pracovně budete vytíženější. Na cestách buďte připravená na nějaké komplikace. Týká se to jak služebních cest, jízd autem, nebo i cestování městskou hromadnou dopravou – pro jistotu mějte v záloze náhradní plán a vyhraďte si na cesty o něco více času, než jste zvyklá. Potíže by mohly nastat i se sousedy či příbuznými. Pokud jde o zdravotní stav, nepřepínejte své síly, využijte volný čas spíše k péči o tělo než o domácnost.

Autor: Anna Bella Hýblová, kamp
Klíčová slova: numeroskop, říjen
Diskuse ke článku
.