Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Numeroskop na srpen

Fotografie
30. července 2010 | 06:45

Co vás čeká v druhé půlce prázdnin? Všechno, co vás čeká se dočtete v numeroskopu. Životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2.3. 1980, bude mít životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Srpen bude probíhat velmi zábavně, ať už máte dovolenou za sebou, nebo se na ni teprve chystáte. V prvním případě budete chtít všechny své dojmy a zážitky živě vylíčit kolegyním a kamarádkám – do práce se tedy příliš nepohrnete a chvíli vám potrvá, než se z dovolené „vzpamatujete“. Pokud máte sladký odpočinek před sebou, měla byste vzít s sebou na cesty dobrou kamarádku nebo hned celou partu přátel, abyste si užila vše společně s nimi a v dobrém rozmaru – budete mít totiž silnou potřebu komunikace a sdílení.

2

Na rozdíl od předchozího čísla, vás okolnosti po návratu z dovolené přinutí adaptovat se ihned na své obvyklé pracovní tempo nebo ho dokonce zvýšit. Vaši nadřízení budou mít jen stěží pochopení pro nějaké zahálení. I v případě, že máte plánovanou dovolenou teprve na druhý prázdninový měsíc, se z pracovních úkolů jen tak nevymaníte, mohou vás pronásledovat i na dovolené. Je docela možné, že si část práce vezmete s sebou – to by ale nebyl moc dobrý nápad. Váš organismus právě v srpnu volá po odpočinku a načerpání nových sil, takže naslouchejte jeho hlasu.

3

Tento měsíc bude velmi pestrý a překvapí vás hned několika novinkami – ať už v práci nebo v lásce – a nutno podotknout, že mile. Tedy alespoň, pokud se dokážete rychle přizpůsobovat, máte ráda změny a novoty. V podobném duchu se ponese i vaše dovolená – bude romantická a plná překvapení, snadno se zamilujete. Zážitky by mohly být pohádkově bláznivé, dostanete chuť experimentovat a riskovat, a to i v případě, že máte trvalý vztah. K žárlivým scénám partnera a hádkám pak nebude daleko, mohlo by dojít i na náhlý rozchod, především z vaší strany.

4

V těchto letních dnech vám prospěje oživení vašeho šatníku. Jestliže upřednostňuje praktické oblečení, zkuste trochu romantiky. Srpnová atmosféra vás k tomu bude přímo vybízet, okamžitě také zaznamenáte úspěch a odezvu od opačného pohlaví. Váš partner jistě přivítá, když se mu předvedete jako křehká bytost, nejenom jako praktická žena. O ostatních mužích ani nemluvě. Srpen bude přát lásce, módě i umění. Takže si udělejte radost a dopřejte si nějaký ten „suvenýr“ z cest, ať už v podobě nových šatiček, módního doplňku nebo uměleckého předmětu.

5

Srpen pro vás bude náročný hlavně po psychické stránce. Očekávejte výkyvy nálad, chyby budete přisuzovat svému okolí, dají se očekávat nějaké neshody a hádky. Možná se to projeví i na dovolené, kde budete podrážděnější než obvykle býváte. Prospěly by vám lázně nebo pobyt na klidnějším místě, kde není moc ruch, abyste si mohla užívat chvíle volna pěkně v klidu a nerušeně. Klid, meditace a fyzický odpočinek budou klíčová slova pro srpnové dny. Mějte se ráda, zbytečně se nehoňte a nepřepínejte své síly. I návrat do práce by měl probíhat raději pozvolna.

6

Letošní dovolenou jste si asi představovala jinak, než jak se vám předvede. Jen těžko najdete vnitřní klid a pohodu. Stále jakoby vás něco honilo vpřed, takže se vám jen stěží podaří se uvolnit a načerpat síly – a ty by vám mohly ve druhé polovině roku velmi chybět. To, co bude v popředí vašich zájmů, je kariéra a finance, a vy jste pro ně ochotná i o dovolené obětovat mnohé. Můžete ale narazit na nečekané problémy. Připravte se také na zvýšené výdaje za školní potřeby. Ostatně nákupy vás letos budou stát nejenom více peněz, ale i času, než v jiných letech.

7

Srpnové dny byste měla trávit, pokud možno, co nejvíce u vody, protože vodní živel vás bude nejenom přitahovat, ale také uklidňovat. Máte-li už po dovolené, dopřejte si víkendové lázně a masáže nebo alespoň domácí bylinkové koupele pro uvolnění napětí, které by se v těchto dnech dalo krájet. Také vám velmi prospějí dechová cvičení, muzikoterapie, jóga či meditace. Prospěšné budou i jízdy na kole, při kterých se vám dokonale pročistí hlava. Díky přírodě, pohybu a svěžímu vzduchu přijdete na jiné myšlenky. Jinak vás mohou potrápit deprese

8

V srpnu budete mít chuť vyzkoušet něco nového a projeví se to hlavně při vaší dovolené. Jestli jste zvyklá nevynechat jedinou dovolenou bez partnera, tak nyní pocítíte silnou touhu vyrazit do světa sama nebo s někým novým. Doma i na dovolené se vám otevřou nové dveře, do kterých byste ráda vstoupila, tak tedy neváhejte a nechte se okouzlit dosud nepoznaným. Budete plná dojmů, vše, co v srpnu zahájíte, může pro vás znamenat krok vpřed na vaší cestě životem. Zdravotně vás podpoří příval energie, a ani po psychické stránce se jen tak něčeho nezaleknete.

9

Dovolená ve dvou nebo alespoň víkendové výlety s partnerem – to je přesně to pravé pro vás a vaši citlivou duši v nadcházejících srpnových dnech. Rozhodně byste neměla zůstávat sama. Pokud jste nezadaná, snažte se vyrazit do světa a seznamovat se s novými lidmi. Nový objev už vám kráčí vstříc, ale doma v koutě vás asi neobjeví. Emoce budou převládat, můžete se také ozvat starým přátelům a sejít se s nimi. Staré křivdy a rány mohou být zapomenuty a urovnány. Srpen vás slibuje romantiku, něhu a harmonii. A co více byste si mohla v těchto letních dnech přát.

Autor: Anna Bella Hýblová