Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Numeroskop: Na co se můžete těšit v červenci?

Fotografie
1. července 2010 | 11:41

Co vás v prvním měsíci prázdnin? Všechno, co vás čeká se dočtete v numeroskopu. Životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2.3. 1980, bude mít životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Čas dovolených by pro vás měl být pohodový a zamilovaný. Pracovní povinnosti ráda vyměníte za romantiku a exotiku. Koneckonců řadu pracovních záležitostí můžete vyřídit i na dálku – přes internet a telefon. Bude dobré, když budete „na příjmu“, kdyby bylo třeba řešit něco naléhavého – alespoň pro váš dobrý pocit, že jste nic nezanedbala. V zásadě by vás ale od sladkého nicnedělání nemělo nic odvádět. Červenec bude klidný, partner vstřícný a tolerantní a pro nezadané by mohly být prázdniny vynikající příležitostí k seznámení a nové lásce.

2

Červenec by mohl být nezapomenutelný. Čeká na vás řada nových kontaktů, míst, která si zamilujete, i dostatek zábavy. Rada: na dovolenou se vypravte s někým, kdo se umí dobře bavit a má rád změny. Pokud váš partner stojí o pohodlí a klid, budete zřejmě věčně ve sporu, protože červencové události budou značně proměnlivé, nevypočitatelné a bude třeba se neustále přizpůsobovat. I vy sama na sobě poznáte, že nemáte nikde dlouhého stání, zatoužíte objevovat něco nového a být pokaždé na jiném místě. Zkuste třeba vyrazit s dobrou kamarádkou.

3

Dovolenou budete odkládat na druhý prázdninový měsíc – a dobře uděláte. V červenci vás čeká řada nedořešených věcí, které byste měla dotáhnout do konce, ať už půjde o osobní záležitosti nebo o práci. Srpen se na oddech hodí mnohem více, bude zajímavější a pestřejší. Pokud nemáte možnost výběru termínu, zvolte alespoň odpočinkový program, budete častěji unavená, dlouhé chození po památkách či túry vás rychle znudí a vyčerpají. Ideální by byl pobyt v nějakém lázeňském středisku nebo u vody a sladké nicnedělání.

4

Letošní dovolená bude patřit k těm, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Hlavním znakem těchto dní bude vaše vnitřní proměna. Jako by udeřil blesk z čistého nebe! Vás i vaše okolí zaskočí změna vašich postojů, na některé věci se začněte dívat z jiného úhlu a rozhodnete se pro změnu. Zatoužíte vyzkoušet něco nového a dovolená se možná stane oním mezníkem, který tyto touhy probudí. Milostná dobrodružství, jež nyní zažijete, nemusejí trvat dlouho, ale hluboce vás poznamenají a odstartují něco jiného, co přijde později.

5

Čeká vás velmi romantický červenec. Nejlépe uděláte, když necháte o dovolené notebook doma, vypnete telefon, zapomenete na kariéru a na vše, co s ní souvisí. Měla byste naprosto „vypnout“, zapomenout všechny starosti doma a vyrazit za romantikou. Možná si trochu připlatíte, ale nebudete litovat. Jestli hledáte lásku, léto vám ji nabídne, budete velmi přitažlivá. Nebojte se odvážnějších modelů! A pozor, pokud nestojíte o nový přírůstek do rodiny, nezapomeňte na antikoncepci.

6

Na rozdíl od většiny jiných žen budete v letních měsících vyhledávat místo nových kontaktů a rušných míst samotu a klid. Všechen ruch vás bude obtěžovat a unavovat. Raději vsaďte na klidnější lokality, nenáročný program, více odpočinku a péče. Můžete-li, dopřejte si pobyt v lázních, velmi to prospěje vašemu tělu i duši. Líbit by se vám mohlo i u moře v nějakém klidném letovisku s rodinnou atmosférou a možností klidných procházek. Šumění moře vám udělá dobře, pocítíte hluboké souznění s přírodou a se vším, co k ní patří.

7

Zrovna když všichni balí kufry a vyrážejí za sluníčkem, zdrží vás pracovní záležitosti, tedy lépe řečeno nové příležitosti v kariéře. Může se stát, že pokud nevyužijete nynějších šancí, už se další podobně slibné dlouho neobjeví. Takže bude jenom na vás, co upřednostníte. Odjedete-li pryč, budete myšlenkami stále u pracovních záležitostí a budete se snažit je řešit na dálku. Může se také stát, že vás šéf odvolá z dovolené k nějaké naléhavé záležitosti. Stejně tak se ale rýsuje zajímavá nabídka v zahraničí. Zkrátka prázdniny ve stínu kariéry.

8

Ve vašem životě končí jedna dlouhá etapa. I přesto, že osmička je nejracionálnější ze všech devíti čísel, zasáhnou vás silné emoce, které vás zcela pohltí. Radit, abyste emoce uložila k ledu, by bylo zbytečné, budou silnější než vaše vůle. Prožívejte proto naplno každý den. Každý okamžik bude neopakovatelný a byla by škoda ho propást. Zastavte se a zamyslete se nad tím, co se vám podařilo, co je jinak, než jste si přála, a co byste od života chtěla dál. Než vykročíte novým směrem, musíte některé věci dokončit. Můžete-li, odložte dovolenou na srpen.

9

Dovolenou potřebujete jako sůl a budete také ochotná udělat vše pro to, aby byla přesně podle vašich představ. Ráda si připlatíte, i kdybyste si měla vypůjčit. Tento měsíc vám začne bohatší společenský život, budete mít velkou potřebu se sdružovat, navazovat kontakty, komunikovat, ale také obchodovat. V hlavě se vám zrodí mnoho nových nápadů a plánů, s nadšením se vrhnete do jejich realizace. Klíčovými slovy červencových dnů budou: půjčka, kontakty, zábava, komunikace, podnikavost, známosti, cesty (i služební), informace.

Autor: Anna Bella Hýblová