Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Numeroskop: Co vás čeká v měsíci červnu?

Fotografie
14. června 2010 | 15:52

Na co se můžete těšit v červnu? Všechno, co vás čeká se dočtete v numeroskopu. Životní číslo si spočítáte z data narození: například člověk, který přišel na svět 2.3. 1980, bude mít životní číslo 5. (2+3+1+9+8+0=23, 2+3+=5)

1

Usměje se na vás štěstí, a to zejména v pracovní oblasti. Zřejmě dostanete lákavou nabídku a při vaší ráznosti po ní skočíte. V zásadě platí, že váháním byste ztratila více než riskováním, takže jděte „do toho“. Nemusí se to týkat pouze nového pracovního místa, ale také nových úkolů a výzev na vašem nynějším pracovišti. Zdravotně byste měla být v plné síle, oproti minulým týdnům pocítíte výrazné zlepšení, dostatek energie i nadšení. Rada: I když se vám bude zdát, že máte na všechno dost páry, zacilte svou energii na ty nejdůležitější cíle.

2

Jestliže jste si v květnu vybrala mezi novými nápadníky „svého prince“, budete mít v červnu hlavu v oblacích a zatoužíte vztah ještě více prohloubit. Netýká se to však pouze nových vztahů. Vaše reakce i rozhodnutí budou pod silným citovým tlakem, vyzkoušíte si celou paletu citových projevů, od sladké harmonie a souznění až po žárlivé scény a hysterii. Možná si budete říkat, že „láska nehněvaná není milovaná“. Potřebujete cítit, že se ve vašich vztazích pořád něco děje, že musejí mít svou dynamiku, a v tomto směru se tedy rozhodně nudit nebudete.

3

Očekávejte podporu od vlivného muže, který vám vstoupí do cesty. Neptejte se na důvody, které ho vedou, nedůvěra není na místě. Přijměte jeho přátelství i pomoc, budete ji potřebovat – buď okamžitě, nebo v blízké budoucnosti. V této době byste se měla otevřít světu, hledejte, pátrejte, studujte, sbírejte informace, přijímejte nové výzvy. Každopádně se rozšíří okruh vašich známých a tyto změny se přímo dotknou i blízkých. Nenechte se však svazovat jejich výčitkami, všechno, co se nyní přihodí, má skrytý význam důležitý pro váš život.

4

V popředí budou pracovní záležitosti, tady můžete čekat nějaké významné změny, které ovlivní vaši další cestu. Pracovně budete dost vytížená, neměla byste ale zapomínat ani na péči o duši a tělo – budou ji potřebovat. Tento měsíc bude náročný hlavně na psychiku. Snažte se proto věnovat činnostem, které odvedou vaši pozornost od chmurných myšlenek. Vše, co potěší vaši duši i tělo, by se mělo stát součástí vašeho každodenního programu, alespoň ve volných chvílích. Soustřeďte se na vydatný spánek, muzikoterapii, dechová cvičení, přírodu, koupele, masáže.

5

Ve vaší kariéře nastanou neuvěřitelné zvraty. Než se rozkoukáte a zorientujete, bude vše zase jinak. I když jste na změny zvyklá a vítáte je, budete si přece jenom říkat, že všeho moc škodí, takže se pořádně zapotíte. Není ani vyloučené, že v důsledku všech událostí začnete pomýšlet na novou profesionální dráhu, která s vaší dosavadní vůbec nesouvisí. Máte nezávislou povahu a v tomto měsíci vaše touha po nezávislosti ještě více vzroste, předpisy a zákazy pro vás neplatí – častěji budete překračovat zákony a všechna pravidla, a to i za volantem.

6

Jeden z nejpříjemnějších měsíců v tomto roce máte před sebou. To, co jste v lásce nestihla v máji, vás může potkat nyní. Připravte se však také na to, že někdo z vašeho života odejde. Berte to tak, že něco končí, aby mohlo začít něco nového. S tímto postojem se s určitými ztrátami lépe vyrovnáte. V popředí vašeho zájmu budou otázky domova a rodiny, možná je i koupě či prodej nemovitosti a stěhování. Poslední červnové dny by mohly být napjatější, zřejmě v důsledku očekávaného vysvědčení. Dejte dětem najevo, že je máte ráda, i kdyby se jim ve škole moc nedařilo.

7

Od sladké romantiky květnových dní přejdete k vážnějším tématům, budete se ptát, kam vlastně váš vztah směřuje. Chtěla byste všechno hned, ale najednou zjistíte, že to nejde tak snadno. Neklesejte na mysli, je to jenom malá „zastávka“, abyste si utřídila myšlenky, odpověděla si na pár důležitých otázek a našla větší sebedůvěru. Jestliže se rozhodnete pro změnu, nemusíte se bát, že byste neměla jiné možnosti. Všechno závisí na tom, jak budete pracovat se svou intuicí a citlivostí – necháte-li se jimi pohltit, nebo je využijete v přiměřené míře. To druhé pro vás bude lepší.

8

V této době budete mít příležitost spojit se s někým, kdo vám může pomoci se prosadit. Záleží jenom na vás, jestli tuto příležitost rozpoznáte a uchopíte. Šance na prosazení vašich schopností a nápadů jsou veliké, ať už o to usilujete sama, nebo s něčí pomocí, ale ta druhá cesta bude pro vás výhodnější, rychlejší a taky příjemnější, takže buďte vnímavá. Mělo by se vám dařit i v oblasti financí. I tady platí, že lepších výsledků docílíte spoluprací s ostatními – můžete získat skvělé tipy a rady. Partner vás bude chtít překvapit milým dárkem nebo zajímavou dovolenou.

9

V červnu byste měla být maximálně opatrná na své věci, protože vám hrozí ztráty, a to zejména na cestách nebo v souvislosti s cestováním či v dopravních prostředcích. Jestliže tedy vyrážíte předčasně na dovolenou, zajistěte si domov, domluvte si se spolehlivými sousedy výběr pošty ze schránky, abyste se nestala obětí krádeže. Na cestách si pak věci hlídejte, budete přitahovat podvodníky a zloděje. Jistým řešením pro vás bude i výhodné pojištění. Více odpočívejte, relaxujte, šetřete síly a neplýtvejte jimi na případné malicherné spory s okolím.

Autor: Anna Bella Hýblová