Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Numeroskop na březen 2010: Co vás čeká?

Fotografie
7. března 2010 | 16:00

Co vás v tomhle měsíci čeká a nemine? Co vám slibuje na březen vaše životní číslo? To si lehce spočítáte ze svého data narození.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

1 Připravte se na časté změny nálad, které vám právě březen přinese. Na této „houpačce“ snadno propadnete depresím nebo unáhleným rozhodnutím. Můžete mít pocit, že na vás padá celá tíha světa, a únik budete hledat například tím, že skoncujete s dosavadním zaměstnáním. V tom horším případě vy sama můžete dostat výpověď, protože vztahy s vašimi nadřízenými budou napjaté. Pokud si tedy chcete místo udržet, važte svá slova. Obvykle máte totiž ve zvyku říkat na rovinu, co si o kom myslíte, a to právě nyní není vhodné.

2 V březnu se vám bude dařit především v oblasti kariéry a financí – tady můžou nastat i některé změny, kterým byste se ve vlastním zájmu neměla bránit. Zpočátku si ale nebudete jistá, zda je zvládnete. Dodejte si odvahu a důvěřujte si, dřímá ve vás více schopností, než si myslíte nebo než jste schopná si připustit. Zasloužená odměna bude sladká a vy objevíte některé své nové kvality, které byly doposud skryté vám samotné i ostatním. V otázce zdraví budete odolnější, přesto ale nepodceňujte jarní únavu a jezte větší množství vitaminů.

3 Ve vašem životě nastane právě v této době důležitý zlom. Nějaká zkušenost vás vyburcuje k završení dosavadních plánů a k zásadní změně. Může se to týkat jak vaší práce, tak osobního života. Důležitým vodítkem pro vás budou slova cizina, cizinci a vztah k nim. Přestože budete na pokraji sil fyzických i psychických, právě vidina lepších zítřků vám pomůže vše překlenout a zvládnout. Hlavně neklesejte na mysli, jaro je za dveřmi a s ním i nové možnosti. Pocítíte to už koncem března – budete mít silnou potřebu akce.

4 Proti minulému měsíci se vám výrazně uleví. Nebude na tom mít zásluhu pouze blížící se astrologické jaro, ale také převažující atmosféra Měsíce pro vaše číslo. V kariéře dostanete novou šanci. Díky vaší zvýšené iniciativě, průraznosti a rozhodnosti byste mohla rychleji překonat možné obtíže a vykročit novým směrem. Rozhodujícím slovem pro vás bude nezávislost. V praxi to tedy bude vypadat tak, že se budete snažit vymanit ze všeho, co vás brzdí v rozletu. Také ve vztazích budete ráznější a sebevědomější – nefungující svazky vás přestanou bavit.

5 Březen by mohl být romanticky zamilovaný. Do cesty se vám připlete někdo, kdo ve vás rozdmýchá city, ale díky převažujícím vlivům to může být zrovna tak váš dosavadní partner nebo někdo, koho znáte a o kom sníte. Právě snění a city budou klíčovými slovy těchto dnů. Intuitivně najdete také cestu z případných potíží – vlastních či cizích. Fyzicky zatím nic moc, ale s jarním sluníčkem výrazně pookřejete a naroste i optimismus a chuť experimentovat. Experimenty můžete vyzkoušet i v módě – kupte si něco výrazného, vyzkoušejte nový účes, image.

6 Více než kdy jindy se nyní budete muset spolehnout na nejbližší okolí – sousedy nebo rodinné příslušníky. Pokud s nimi dobře vycházíte, velmi oceníte jejich podporu. V opačném případě se můžou vaše vztahy vyhrotit nebo právě nyní pocítíte absenci rodinného zázemí. Klíčovým pojmem se stane slovo informace. Ať už je budete sama vyhledávat – v novinách, na internetu a jinde v médiích, nebo se k vám dostanou jinou cestou, budete jim přikládat větší úlohu, než ve skutečnosti mají – proto je berte s rezervou.
7 Plnou tíhou na vás dolehne jarní únava. Pracovních úkolů a jiných povinností budete mít nad hlavu, ale bude vám scházet dostatečné množství energie, abyste se jich pořádně zhostila, takže často pocítíte únavu a frustraci z nevyřízených záležitostí. Práce i zdraví budou nyní klíčové – jen vy sama intuitivně poznáte, co je třeba v dané chvíli upřednostnit. Naštěstí se umíte o svou intuici spolehlivě opírat, a navíc máte v tomto roce celkově silnější schopnost zregenerovat své síly. Dopřejte si častěji nějakou tu „vitaminovou bombu“.

8 Zásadní změny ve vztazích – tak by se dala charakterizovat převládající atmosféra březnových dnů. Všechno bude jinak, než jste byla doposud zvyklá, a pokud se rozhodnete k rozchodu, připravte se i na možné stěhování. Právě změna vašeho hnízdečka nabude na významu – můžou vás zlákat dálky, takže s velkou pravděpodobností zatoužíte najít nový domov v zahraničí. S tím ruku v ruce souvisí i možná změna zaměstnání. Vzhledem k vaší konzervativní povaze uděláte jedno z nejodvážnějších rozhodnutí ve svém životě – vyplatí se vám to.

9 Váš zvýšený sex appeal k vám přitáhne pozornost mužského pohlaví, což bude signálem i pro vašeho miláčka, aby se trochu více snažil. Jste-li sama, máte před sebou úrodné pole, na kterém se bude dařit novým vztahům. Probouzející a rodící se příroda bude mít ze všech čísel největší vliv právě na to vaše – snadněji otěhotníte a založíte rodinu. Je to také ideální čas k zásnubám, pro svatbu nebo stěhování. Otázky domova a rodinné harmonie budou nesmírně důležité. Do popředí vystoupí i společenský život a silný vliv umění.

Autor: Anna Bella Hýblová
Diskuse ke článku
.
Související články