Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Numeroskop na 2010: Životní číslo 6

Fotografie
17. ledna 2010 | 05:00

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme numeroskop na rok 2010 pro jedno z životních čísel, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 2 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 3 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 4 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 5 naleznete ZDE.

Vaše Motto: Ve všech sférách života bude klíčové najít další směřování. Nyní jste na křižovatce a rozhodujete o budoucnosti – vlastní i svých blízkých. Proto nespěchejte, dejte si čas na rozmyšlení všech kroků (budete ho mít dostatek) a rozhodujte se zodpovědně. Vaší citlivé duši bude rok 2010 připadat moc vážný a náročný. Je to proto, že ve vašem životě něco skončí, ale než začne něco nového, na co byste mohla upnout pozornost, budete si muset projít dlouhým obdobím loučení, bilancování, budete se snažit oddělit „zrno od plev“, abyste se mohla věnovat tomu, co je podstatné, a vše méně podstatné nechala plavat. I ve vztazích dojde k selekci, někteří lidé možná odejdou nebo si s nimi náhle přestanete rozumět. Možná také začnete uvažovat o změně bydliště, ve hře může být i dlouhodobý pobyt v zahraničí. Nejvíce to pocítíte v září.

PENÍZE A KARIÉRA
Co se týká kariéry a financí bude rok 2010 znamenat stagnaci, v závažnějších případech konec dosavadní činnosti. V nejlepším případě se vám naskytne lákavá nabídka. Uvědomte si, že tento rok je dobrý na dotažení započatých věcí. Pokud budete chtít začít bez této fáze, může se vám stát, že v novém pracovišti rychle skončíte. Optimální čas pro nové začátky budete mít až v roce 2011. Letošní vibrace hovoří o zakončování nebo uzavírání, abyste pak mohla něco zahájit. Rok s touto vibrací patří k nejtěžším, je to „katarze“ a citlivější povahy jako vy ji vnímají obtížně. Rada: Spřádejte plány do budoucna, pak uvidíte „světýlko na konci tunelu“ a víte, kterým směrem se dát. Pro kariéru bude významný srpen a říjen.

RODINA A VOLNÝ ČAS
Přítomnost dětí ve vašem životě je klíčová, a pokud je nemáte, trpíte. Máte tendenci „vychovávat“ všechny děti i dospělé v okolí, i partnera. Ne každý muž je ale ochotný nechat si to líbit. Jedno se vám však nedá upřít: starost o rodinu, partnera, domácnost. Je to pro vás nejdůležitější svět. V roce 2010 se možná rozhodnete založit rodinu, přestěhovat se nebo budete řešit vážná témata v rodině, studium dětí či jejich odchod, jestliže dosáhly dospělosti a rozhodly se vydat vlastní cestou. Jde o rok zodpovědných rozhodnutí, „loučení“ a důležitých změn. Rodinnou harmonii si budete moci vychutnat v únoru, v červnu a v listopadu. Naopak krize a zmíněné „loučení“ či stěhování můžou nastat v září.

LÁSKA A VZTAHY
Život bez lásky si nedovedete představit ani v těch nejhorších snech, i kdybyste měla hledat toho „pravého“ celý život, nikdy nepřestanete – tak velká je vaše potřeba citu. Dokonce vás nezastaví ani žádná špatná zkušenost, která vás nějakým strašným způsobem zraní. Možná vás na nějakou chvíli trochu zbrzdí, ale po nějaké době zkoušíte štěstí znovu, s optimistickým očekáváním, že tentokrát to přece musí vyjít. Letos budete mít i přes veškeré napětí příznivé období pro lásku (i zcela novou) v únoru, květnu, červnu a v listopadu. Jinak ale budete na rozdíl od předchozích let po větší část roku vyhledávat samotu, abyste si mohla v klidu utřídit myšlenky.

ZDRAVÍ A KONDICE
Nemáte energii, snadno se unavíte. Rada: Vyhýbejte se prostředí, kde je hodně lidí. Psychicky budete vše analyzovat. Proto budete muset hledat nějaké „rozjařovadlo“. Prospěje vám také kontakt s vodním živlem. Při výběru hudby sáhněte po relaxačním CD. Tvořte nebo navštěvujte galerie, koncerty... Tyto činnosti odvedou vaši pozornost od černých myšlenek.

RIZIKA
Pokud zvládnete v tomto náročném roce svou psychiku, snáze se vypořádáte se vším ostatním. Události roku ve vás budou vyvolávat pocity nejistoty a možné deprese. Jediné, co můžete dostat pod kontrolu, bude právě psychický stav, ale pěkně se při tom zapotíte.

Vhodní partneři: Obecně je pro vás ideální spojení s další šestkou, jste citlivé, toužíte po lásce a jste schopné pro ni udělat cokoliv. V roce 2010 ale budete procházet podobnými problémy. Ve vlastním zájmu vyhledávejte optimisty, lidi inspirativní a podnikavé, kteří vám pomůžou překlenout toto období a najít i možnou další cestu – tedy čísla tři a pět. Velmi vhodné spojení najdete s vnímavou dvojkou, která vás pochopí a bude mít snahu pomoci vám řešit problémy. Možná vás budou přitahovat duchovní typy, tedy čísla sedm a devět. Rada: vyhněte se pesimistům, vedle kterých by se z vás stala hromádka neštěstí.

Nejvýznamnější měsíce: Na červenec a září hned tak nezapomenete, bude to pro vás nejduchovnější a zároveň nejnáročnější čas posledních let.

Numeroskop pro životní číslo 4 naleznete ZDE.
Autor: Anna Bella Hýblová