Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vypočítejte si barvu své aury! Zjistíte o sobě spoustu věcí!

/
  • Každý z nás má kolem sebe auru. Víte jaká má vaše aura barvu a co o vás vypodvídá?
    Každý z nás má kolem sebe auru. Víte jaká má vaše aura barvu a co o vás vypodvídá? (Shutterstock.com)
    12. listopadu 2013 ● 06:00

    Každý z nás má svou auru, která září různými barvami. Je ta vaše červená, spíše oranžová, modrá, fialová nebo zelená? A co o vás barva aury vypovídá? Naučíme vás, jak si své zbarvení vypočítat podle data narození.

  • 1.

    Co je to vlastně aura?

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Aura je v podstatě energie, která obklopuje všechny živé bytosti. Má různá zbarvení, podle kterých můžeme říct, jaké má konkrétní člověk rysy, předpoklady a schopnosti. Podoba naší aury je stejně jako otisky prstů jedinečná a nikdo na světe ji nemá stejnou.

    V denním světle bývá aura větší, naopak ve tmě menší. Velikost se mění i podle současné nálady. Šťastný člověk má svou auru velkou a mnohdy i viditelnou pro své okolí, kdežto aura unaveného a smutného jedince je neviditelná a téměř nulová.

  • 2.

    Jak zjistíme barvu své aury?

    Každá aura má hlavní a vedlejší barvu. Ta hlavní vypovídá o hlavních rysech naší osobnosti, kdežto vedlejší poukazuje na to, co můžeme v životě dokázat.

    numerologie
    Autor: Shutterstock.com

    Výpočet vedlejší barvy je jednoduchý, odvíjí se ode dne vašeho narození. Například, pokud jste se narodila 25. března, sečtete 2 a 5 a výsledných číslem je 7. Vaší vedlejší barvou je tedy fialová.

    Pokud je výsledný součet vašich čísel dvojciferný, opět je sečtěte. Například 2+8=10 a 1+0=1, to znamená, že vaší barvou je červená, která je skryta pod číslem 1.

    Když je datum vašeho narození jednociferné, stává se rovnou vaším konečným číslem.

    Výpočet hlavní barvy je obdobný, jen sčítáme všechny čísla našeho narození až do dosažení jednociferného čísla. Člověk narozený 25.3.1975 tedy sčítá: 2+5+3+1+9+7+5=32 a potom 3+2=5, konečným číslem je tedy 5.

  • 3.

    Číslo 1 - Červená barva

    Hlavní barva

    Signály shůry
    Autor: Shutterstock.com

    Lehce dosáhnete svých předsevzetí, protože jste vůdčí a ctižádostivá. Také jste velmi společenská a dokážete srozumitelně hovořit, což vás dělá velmi oblíbenou. Co se týče vztahu, nepotrpíte si na romantiku, spíše vyhledáváte zázemí a bezpečí.

    Vedlejší barva

    V životě budete mít štěstí především proto, že pomáháte druhým. Umíte být ve správný čas na správném místě. Jedna z věcí, s kterou se nedokážete vypořádat, je kritika, kterou nedokážete přijmout ani odpustit.

  • 4.

    Číslo 2 - Oranžová barva

    Pomocí metody SRT můžete vyřešit problémy, které vás trápí.
    Autor: profimedia.cz
    Hlavní barva

    Když chytnete příležitost za pačesy, budete úspěšná. Také jste velmi přátelská a vaši blízcí vás milují. Nemáte ráda hádky a spory, protože jste laskavá a citově založená.

    Vedlejší barva

    Máte umělecké cítění, fantazii a vkus. Velmi si vážíte své rodiny, ale zároveň jste na ní závislá. Nepatříte mezi vůdčí ani cílevědomé typy, ale když je potřeba, zvládnete se bránit.

  • 5.

    Číslo 3 - Žlutá barva

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Hlavní barva

    Jste energická osoba se smyslem pro humor a ráda jste středem pozornosti. Svou nepřetržitou veselostí mnohdy zakrýváte smutek a problémy, se kterými se nerada svěřujete. Ráda flirtujete a občas máte sklony ke lhaní.

    Vedlejší barva

    Jste vhodný kandidát na vůdčí pracovní pozice, protože jste ambiciozní a zároveň soucítíte s lidmi. Nesnášíte nudu a stereotyp. Občas můžete být trochu přecitlivělá.

  • 6.

    Číslo 4 - Zelená barva

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Hlavní barva

    Řídíte se heslem "důvěřuj, ale prověřuj"! Toužíte po vyrovnanosti, harmonii a klidu, přičemž začínáte u sebe a dokážete být vůči sobě přísná. Jste poctivá a přesná a to oceňuje vaše okolí. Nejraději relaxujete v přírodě, která vás uklidňuje.

    Vedlejší barva

    Občas býváte náladová a stavíte se do opozice. Jste praktická, ale občas až moc pesimistická. Jste výbornou společnicí, protože dokážete konverzovat na úrovni a zároveň pobavit. Pokud věříte ve své vnitřní síly, možná u sebe objevíte léčitelské schopnosti.

  • 7.

    Číslo 5 - Modrá barva


    Láska podle horoskopu
    Autor: Shutterstock.com
    Hlavní barva

    Nesnášíte nudu, ráda navazujete nové přátelské i partnerské vztahy a milujete cestování. Za minulostí dokážete udělat tlustou čáru a neohlížet se. Občas ráda riskujete, ale jelikož máte v životě převážně štěstí, vyplácí se vám to.

    Vedlejší barva

    Působíte záhadně a to je na vás přitažlivé. Do všeho jdete po hlavě a se 100% odhodláním. Případný neúspěch dokážete vzít s humorem. Zajímají vás témata týkající se výchovy dětí a zdravé výživy.

  • 8.

    Číslo 6 - Indigo barva

    Rodinná dovolená u moře vás nabije energií na několik měsíců dopředu
    Autor: profimedia.cz
    Hlavní barva

    Máte velké potíže s respektováním autorit a mnohdy sklon ke zbytečnému utrácení. Také jste velmi žárlivá, ale svou rodinu nadevše milujete. Ráda pomáháte svým blízkým.

    Vedlejší barva

    Váš vkus a diplomatické nadání vám mohou pomoci v dosažení tajných snů. Máte ráda pohodlí a soukromí. Velmi dlouho se vzpamatováváte ze zrady a lži ze strany blízkých lidí.

  • 9.

    Číslo 7 - Fialová barva

    Staňte se vědmou a odhalte svou budoucnost ve skleněné kouli
    Autor: Shutterstock.com
    Hlavní barva

    Váš život je propojen s duchovnem, i když o to nestojíte. Celý život vás budou potkávat různé náhody a podivné situace. Jste přátelská, moudrá a komunikativní.

    Vedlejší barva

    Jste náladová, romantická a dokážete nést odpovědnost za svoje chyby. V průběhu života se budete učit být spravedlivá a tolerantní. Občas máte sklon zapomínat, ale je to způsobeno pouze vaši občasnou nepozorností.

  • 10.

    Číslo 8 - Růžová barva

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Hlavní barva

    Jste velmi pracovitá a dokážete si jít za svými sny. I když nemusíte, zůstáváte skromná a laskavá a vaše okolí vás miluje. Po dosáhnutí svého, pociťujete to nejlepší uspokojení. Bohužel jste pro své úspěchy schopna obětovat i soukromý život.

    Vedlejší barva

    Prokrastinace je vaším největším nepřítelem. Když ji překonáte, půjde vám vaše práce od ruky a zlepší se vám i psychika. Máte smysl pro spravedlnost a dokážete jednat v klidu a fér. Bohužel příliš nedůvěřijete ostatním a nepouštíte si je k tělu.

  • 11.

    Číslo 9 - Béžová barva

    ...
    Autor: Shutterstock
    Hlavní barva

    Oplýváte skvělými nápady, energií a přátelským vystupováním. Jste inteligentní a ambiciozní. S lidmi dokážete jednat fér a také jim ráda pomáháte. Někdy ovšem nedokážete pochopit problémy druhých.

    Vedlejší barva

    Z celého srdce toužíte po uznání ze strany svých blízkých. Proto se ráda angažujete pro blaho a pomoc ostatním. Pokud vám někdo ublíží, dvojnásobně se mu pomstíte. Jste nebojácná a lidé se s vámi cítí v bezpečí.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Prohlédněte si nejlepší akty na webu DIGIarena.cz BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy