Tenhle příběh, mě provází celý můj dosavadní život. Když jsem byla malá, zdál se mi sen o koncentračním táboře. Bylo to drastické. Skončila jsem zastřelena na drátech opevnění tohoto tábora. Tenhle sen, se mi zdál několik let po sobě, až do puberty. Pak to přestalo..

Mamince jsem se to bála říci, byla učitelka a nevěřila by mi. Poté byl několik let pokoj. Znovu to začalo, když jsem se seznámila se svým manželem. Nechtěla jsem si ho vzít, byl ženatý. Odjela jsem na 3 roky do Libye. Vrátila se, on byl již rozvedený, chtěl si mě mermomocí vzít. Nechtěla jsem ho. Přesto vytrval 5 let a stále mě prosil, abych si ho vzala. Souhlasila jsem.

Měl kamarádku, která v té době začínala s kartami a vykládáním osudu z křišťálové koule. Seznámila jsem se s ní a dělala ji společnost a otroka. Tato paní mě přivedla do minulých životů a já zjistila, že můj manžel je ten, který mě zastřelil v koncentračním táboře. Od té doby naše společné soužití bylo na hranici psychického a fyzického týrání. Manžel onemocněl, já ho nechtěla opustit v tomto stavu. Skrývala jsem následky fyzického týrání před rodiči. Jednoho dne jsem to nevydržela a svěřila se bratrovi. Ten to řekl rodičům.

Všechno má svůj hluboký význam a smysl a situace se Vám v životě nedějí „náhodou“.
Autor: Shutterstock.com
Otec to neunesl, že jeho milovaná holčička dopadla, tak jak dopadla. Onemocněl rakovinou tlustého střeva a brzo zemřel. Za krátkou dobu na to zemřel i můj manžel, který měl adenom slinivky břišní a rakovinu hrtanu. Zemřel na hypoglykémii na poli u chalupy, kterou jsme oba dva milovali. Ležel tam 3 dny, než jsme ho s policií našli. Od té doby cítím nenávist a zlobu manžela, který tu chalupu a mě proklel. Chalupa byla týden po manželově smrti vykradená. Stalo se to již vícekrát. Nechtěla jsem na ní jezdit. Cítila jsem tam nenávist a zlobu manžela.

S roztroušenou sklerózou není lehké žít
Autor: Shutterstock.com
Po dvou letech jsem se seznámila se svým přítelem, který mě přemluvil, aby jsme na chalupě bydleli. Mezitím zemřela matka steskem po mém otci. Můj bratr podnikal a vztahy po smrti mého otce se zhoršili, dával mi to za vinu. Já jsem zůstala sama a neměla jsem kromě přítele nikoho. Souhlasila jsem tedy s bydlením na chalupě. Dali jsme ji do pořádku. Bydleli jsme zde 4 roky. Celou dobu jsme cítili přítomnost mého bývalého manžela. Poté jsme chalupu opustili a věnovali se podnikání.

Přítel odešel na mou žádost. Zjistila jsem, že je to opět jeden z těch, kteří se mnou manipulovali v koncentračním táboře. Já podnikala dále. Chalupa byla za tu dobu vykradená 5x. Dnes je vybydlená. I můj byt, který jsem získala po smrti manžela. Odstěhovala jsem se na druhý konec republiky a byla šťastná sama se sebou. Zjistila jsem však, že v tomto místě, jsem žila před II. světovou válkou a z tohoto místa mě deportovali do koncentračního tábora. Zjistila jsem, že příbuzní žijí, ale nechtějí se bavit o vzpomínkách na tuto dobu. Kruh se uzavřel. Já však onemocněla.

Čtenářka Blanka

Astroložka Karmen
Autor: ema
K zážitkům čtenářky Blanky se vyjádřila astroložka Karmen, specialistka na astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Děkujeme za Váš velice zajímavý „tajemný příběh“. Vidím, že sama jste již mnohé pochopila a vydedukovala. Hledáte puzzle Vašich životů a dáváte je dohromady. Velice Vás za toto uvědomění chválím, jelikož to je ta „správná cesta“, pomalu odhalovat příčiny a důvody, proč se kdo jak chová.

Jistě již víte, že naše duše neprochází pouze současným jedním životem, ona si zkrátka žije a sbírá zkušenosti. Po úmrtí fyzické schránky odchází do jiných dimenzí, ale přesto vnímá a své životy má jako jeden dlouhý, jen my si to nepamatujeme, občas můžeme mít nějaké symboly, či indicie ve smyslu „dejà vu“, pokud se dostaneme na kdysi známé místo nebo provedeme nějaký pohyb.

Každopádně věřte, že všechno má svůj hluboký význam a smysl a situace se Vám v životě nedějí „náhodou“. Jak svého manžela, tak i druhého přítele jste si k sobě energeticky, či karmicky přitáhla jakoby magnetem, respektive ti dva lidé se vzájemně přitahují. Zřejmě jste v tomto životě měli odpustit jeden druhému, s láskou se rozloučit a nechat se jít dál. Každá duše si naplánuje život, do něhož vstupuje, připraví si dopředu, čím bude procházet, co zvládne. Proto se zdá, že jeden člověk má život jednodušší a druhý složitější, každý procházíme jenom tím, co uneseme a na co máme.

I Vaše nemoc Vám hodně naznačuje, sama jste uvedla ve Vašem „tajemném příběhu“, že to byl další, který s Vámi manipuloval v koncentračním táboře. Z Vašeho dopisu ale vyplývá, že oni dva muži s Vámi manipulovali i v současném životě, ale proč? Bylo by velice jednoduché najít viníka v druhých lidech. Velice se Vám omlouvám se za případnou upřímnost, ale pokud chcete skutečně kruh uzavřít, je potřeba důkladně prozřít, nyní jste na místě, kde všechno vzniklo, dostala jste šanci vše napravit, Vaše intuice, duše, podvědomí, či co chcete, Vás dostalo až sem a onemocněla jste, cosi se Vám snaží říci, co stále nechcete vidět.

Astroložka Karmen
Autor: ema
Pokud budete mít zájem, podíváme se společně pravdě do očí, nebudeme pátrat v minulých životech, ten současný nám postačí.

JSTE NA VŠECHNA TRÁPENÍ SAMI? Nevíte si rady? Jsem tu pro vás a ráda vám pomohu! Astroložka Karmen na tel.: 906 707 080.