Příběh, který vám chci vyprávět je mé kolegyně z práce, která jej opravdu zažila. Její rodiče si postavili domek v malém městě na jihu Slovácka, bydlí tam spoustu let, vychovali děti do jejich dospělosti a žili i s nimi šťastně, až do osudového rozhodnutí jejich dcery.

Mnoha lidem se prý rozvodem spíš uleví.
Autor: Shutterstock
Začalo to rozchodem

Kolegyně totiž nějaký čas chodila s přítelem, který byl na ni hrubý, nechoval se k ní hezky, bil ji, ponižoval tak, jak to tihle ubožáci dělají, aby si zvýšili své ego. Dívka psychický nátlak nevydržela, zhroutila se a nakonec se s přítelem rozešla. Od této chvíle se v jejich domě začali dít a neustále dějí nadpřirozené jevy.

Každou noc od rozchodu s přítelem je slyšet v domě bouchání, vrzání, kroky až z toho mráz po zádech přechází! Po těchto jevech se její rodiče rozhodli zavolat vysvěceného faráře-odborníka na vyhánění duchů a nechali dům očistit od negativních energií. V domnění, že bude konečně klid, šli spát, ale vše bylo jinak, než čekali.

Duch expřítele straší v domě rodičů.
Autor: Shutterstock.com
Duch se nenechal odradit

Nevím proč, jestli se duch ještě více rozzlobil nebo s negativní energií jejího expřítele nabil ještě intenzity, ale v noci se teď dějí ještě podivuhodnější jevy - věci jsou rozházené, všude je nepořádek a do toho stále ty zvuky. To je současná situace mé kamarádky a jejích rodičů.

Proto bych vás tímto příběhem ráda požádala o radu, ať mohou v klidu spát a žít obyčejný klidný život.

Kartářka odpovídá

Milá Radko,

Ano máte pravdu, že se někteří muži bohužel takto chovají. Většinou tito jedinci mají nějaké bloky z dětství a dále se pak projevuje jejich „charakter“ a povaha. Většině z nich bych doporučila navštívit odbornou pomoc psychologa-terapeuta, aby jim pomohl jejich bloky a návyky odstranit, protože jejich partnerky pak mohou být opravdu ve velmi těžkém stresu, pod psychickým nátlakem a psychickým vydíráním, které ve většině případů bohužel končí i fyzickým násilím.

Duch
Autor: Shutterstock.com
Svou roli zde také v některých případech může hrát extrémní žárlivost. Takže v takovém vztahu je to jako na houpačce - prožitá hrůza, hádky, výčitky popřípadě násilí. Pak mohou následovat sliby, prosby, dárky - jako omluva za své chování. Ale dobrotu tito muži vydrží „sekat“ bohužel jen krátkou dobu. Pak vše opět spadne do starých kolejí. A ženy to psychicky a i zdravotně bohužel ničí a vysiluje. Takže je rozhodně dobře, že od něj dokázala odejít.

Duch
Autor: Shutterstock.com
Nevydýchaný rozchod a následné prokletí

Je možné, že on ten rozchod nevydýchal, nesmířil se s tím a mohl učinit vědomé nebo nevědomé - úmyslné nebo neúmyslné prokletí.
To, co popisujete, že se stále děje i po návštěvě faráře-odborníka, by spíše odpovídalo, že se jedná o nějakého poltergeista. Duch - ten neublíží a dříve byl živou bytostí. S poltergeisty upřímně není radno si zahrávat. A bohužel jsou zde i lidé, kteří se je snaží vyvolávat, aby jim sloužili, ale většinou to nedopadne dobře a oni pak dokáží člověka během krátké doby „vysát“ z energie.

Je důležité rozlišit, zda se jedná o ducha či poltergeista. Pokud je v domě něco negativního, špatná energie - poznáte to, že každé živé zvíře z toho místa utíká pryč. Zvířátka tyto negativní energie velmi sině vnímají, protože mají lepší instinkty než my.

CHCETE DÁT SVÉMU ŽIVOTU NOVÝ ŘÁD? Zavolejte kartářce Kláře na tel.: 906 707 080. Pomohu vám ke štěstí a úspěchu!