Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přičarujte si skvělý sex i lásku na celý život, postačí vám k tomu pár bylinek

Lepší sex, větší lásku nebo pevné zdraví vám dokáže přivolat bylinný čaj
23. května 2013 | 14:00

Obvykle je využíváme pro posílení zdraví, ale můžeme s nimi i úspěšně čarovat. Objevte kouzelnou moc bylinek.

Sex na jedničku zajistí kotvičník

Máte chuť na pořádné milování, ale ten váš prostě „nemůže“? Připravte mu nápoj nabitý sexuální touhou.

Existuje bylinka zvaná kotvičník, na jejíž sílu se můžete spolehnout jako na přírodní viagru. Když svému partnerovi podstrčíte odvar z téhle pozoruhodné rostliny, začnou se dít zázraky. Ovšem i nám ženám umí pořádně polechtat libido. Nať kotvičníku posiluje hormony. Ženám zvyšuje estrogen, mužům až o 30 procent zvedá hladinu testosteronu a díky tomu i jejich potenci.

Recept: 1 čajovou lžičku kotvičníku zalijte půl litrem vroucí vody a nechte pět minut vylouhovat. Slijte a po malých dávkách popíjejte celý den.

Šálek čaje vás zahřeje
Autor: Thinkstock.cz
Láska až za hrob s třezalkou

Na Slovensku jí říkají lúbovník. Však už Keltové třezalce přikládali magickou moc a s její pomocí přivolávali lásku. Rozkvétá za slunečných dnů kolem svátku Sv. Jana, proto ji možná znáte jako svatojánskou bylinu. Ze slunce do sebe vstřebává teplo, a tak výrazně hřeje, zrovna tak jako čerstvá zamilovanost. S třezalkou však můžete kouzlit daleko víc. Když si sušenou rostlinku pověsíte na krk, nesklátí vás horečka. A když si ji pověsíte k oknu, ochrání vás proti zlým duchům.

Recept: 2 čajové lžičky sušené bylinky zalijte čtvrt litrem vroucí vody. Nechte pod pokličkou deset minut vylouhovat a sceďte. Pijte ráno a večer.

...
Autor: Shutterstock
Černý bez pro pevné zdraví

Patří mezi nejznámější bylinky a často se čajem z černého bezu kurýrujeme při chřipce nebo angíně. Podporuje pocení, snižuje teplotu a ulevuje od kašle. Pomáhá při potížích s močovými cestami. Nálev nemusíte jen pít, blahodárně působí také na citlivou pleť. I černému bezu se přikládá magická moc. Budete-li ho nosit u sebe, ochrání vás před útočníky. Pokud si poblíž domu zasadíte keř, budete mít harmonický život. A když si nad dveře pověsíme bezovou větvičku, ochráníme celou rodinu před zlem. Na svatbě by měl novomanželům přinést štěstí. Pokud ho políbí těhotná žena, čeká jejího potomka šťastný život. A chcete vyvolávat duchy? Sežeňte si píšťalku z bezu a hrajte na ni. Uvidíte, co se bude dít.

Recept: Dvě polévkové lžíce sušeného květu, zalijte půl litrem vroucí vody. Nechte deset minut vylouhovat a přeceďte. Můžete ho osladit medem.

Autor: mij