Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Umíchejte si magické elixíry pro zdraví, bohatství a skvělý sex

Červený elixír povzbudí, posílí vaši hrdost a sex-appeal.
1. dubna 2013 | 07:00

Chcete si zajistit věčné mládí, vášnivé milování a peníze? Namíchejte si speciální esence podle paní Daniely. Vědma z čarodějnického obchodu pro nás připravila tři osvědčené receptury. 

Červená na vášeň a vitalitu

Potřebujete dodat energii? Ráda byste se cítila jako žena s velkým Ž a omámila muže? Pak pro vás bude vhodný červený, erotický elixír, který povzbudí, posílí vaši hrdost a sex-appeal.

Oleje
Autor: Shutterstock.com
Potřebujete:
6 kapek ibiškového oleje
36 kapek mandlového oleje
6 kapek růžového oleje
36 kapek oleje z červené pivoňky

Žlutá zaručí autoritu a úspěch

Žlutá barva znamená slunce, pozitivní myšlení, život. Pomůže vám zbavit se mindráků, dodá sílu. S její pomocí budete schopná věci lépe vysvětlit.

Oleje
Autor: Shutterstock.com
Potřebujete:
6 kapek dýňového oleje
6 kapek kadidlového oleje (rozdrcené kadidlo)
36 kapek sezamového oleje
6 kapek pampeliškového oleje

Zelená na omlazení a bohatství

Barva jara obnovuje. Tahle kombinace voňavých olejů vás zregeneruje. Získáte nové nápady, budete se usmívat a přivoláte si peníze i duševní bohatství.

Potřebujete:
6 kapek oleje z aloe vera
6 kapek oleje světlíku lékařského
6 kapek oleje z maliny
6 kapek oleje z citrónové trávy
36 kapek jitrocele

Oleje
Autor: Shutterstock.com
„V receptech je základní dávka. Chcete-li si připravit směsi do zásoby, můžete dávku zvýšit podle potřeby. Je třeba ale vždycky zachovat přesný počet kapek. Postup je u všech elixírů stejný. Olejíčky smícháme, dáme do skleněné lahvičky a necháme měsíc ustát. Uchováváme v chladu a temnu. Vhodný je například sklep. Každý den lahvičku protřepeme. Po měsíci oleje scedíme a můžeme začít používat. Tři až pět kapek přidáme do koupele, nebo do aromalampy, na kapesník, a nebo si je kápneme na kůži. Velmi brzy poznáte účinky,“ říká paní Daniela.

Oleje seženete v bylinkářstvích, v obchodech s čarodějnickými potřebami nebo na internetu. Můžete si však připravit vlastní olej. Stačí usušit konkrétní bylinku a na tři týdny ji naložit do kvalitního, neparfemovaného oleje.

Autor: Michala Jendruchová