Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jste v posteli dračice, nebo tichá voda? Hvězdy to na vás prozradí!

  • Také naši sexualitu ovlivňuje znamení, ve kterém jsme se narodily.
    15. března 2014 | 06:00

    Hvězdy vám sice nenadiktují, co máte dělat a jaká máte být, jsou ale schopné na vás prozradit opravdu hodně. Máte v sobě nezkrotnou, nikdy neukojitelnou vášeň, nebo jste něžná labuť, která by k sexu na jednu noc nikdy nesvolila? Vše prozradí den, ve kterém jste se narodila.

  • Beran

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Žena  narozená ve znamení berana se může sice na první pohled zdát nedobytná a chladná, ale žádné znamení nemá větší touhu milovat a být milována. Ve skutečnosti jsou tyto ženy velmi vášnivé a nikdy nemají dost. Máte bohatou erotickou fantazii a nebojíte se experimentovat, což většina mužů nadšeně ocení.

    Nepotrpíte si na dlouhé předehry a romantické něžnosti, naopak jste ráda, mí-li partner situaci pevně v rukách. Když jste zamilovaná a uspokojená, nosila byste partnera na rukou. Nedostatek sexu vás ale frustruje a vy se z klidného beránka proměníte doslova v lítou saň.

  • Býk

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Něžnější pohlaví se sluncem v býku jsou naprostými přebornicemi v oboru svádění muže. Pokud si nějakého vyhlídnete, prakticky nemá šanci odolat vašemu kouzlu. Vaše libido vzrůstá přímo úměrně s tím, jak dlouho se už ve vztahu nacházíte. Ale i když máte ve zvyku hledat na partnerovi chyby a snažit se ho přetvořit k obrazu svému, váš sexuální život je i po dětech a letech v manželství čím dál tím lepší.
  • Blíženci

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Nikdy si v baru neplatíte za pití a muži vás oslovují kamkoliv se hnete? Pak jste se jistě narodila ve znamení blíženců. Jste náruživá a máte neodolatelný šarm a sexappeal. Při sexu jste hravá a ráda měníte místa a scénáře k milostným hrátkám. Vaše touha po změně a potřeba být uspokojená za každých okolností vás ale často zaženou do náruče jiného muže a nevěra pro vás není příliš velký problém. Přesto vás partneři jen velmi neradi opouštějí.
  • Rak

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Plachá, něžná, romantická a schopná zcela se oddat partnerovi. Taková je žena narozená ve znamení raka. Také proto jste přesně tím typem ženy, o které muži sní, že si ji jednou ruku v ruce povedou k oltáři.

    Pokud jste ženou račicí, pravděpodobně nikdy neuděláte první krok k tomu, abyste získala svého vyvoleného. Navíc není snadné vás dostat, protože si musíte být opravdu jistá. Povrchní vztahy na jednu noc nejsou rozhodně nic pro vás. Sex je pro vás důkaz lásky. Když se tedy zamilujete, jste ochotná dopřát svému partnerovi cokoliv mu na očích vidíte.

  • Lev

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Jste hotová lovkyně mužů, která by se propadla hanbou, kdyby se jimi měla nechat uhánět. Ženy lvice jsou zkrátka hrdé, vznešené, svůdné, ale také náročné, nevypočitatelné a panovačné. Málo co je pro vás tak důležité, jako obdiv a uznání opačného pohlaví. Když se do vás ale někdo bezhlavě zamiluje, často se přistihnete, že si s tím nebožákem hrajete jako kočka s myší.

    Ve vztahu jste věrná a vroucně milující. Když ale zjistíte, že láska opadla, prásknete dveřmi a vydáváte se na lov. Nevěru neodpouštíte - to, že byl ochoten vyměnit vášnivý a dravý sex s vámi za nějakou jinou, je totiž pro vás zcela nepochopitelné.

  • Panna

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Jste jediným znamením zvěrokruhu, které dokáže být matkou, milenkou, kamarádkou a děvkou zároveň. Jste tedy naprostým prototypem ideálu všech mužů. Na typické seladony a sukničkáře působíte jako lehká kořist ale když to na vás zkusí vybalit, dokážete ho s úsměvem poslat do patřičných mezí.

    V posteli nejste příliš sdílná, takže se snadno může stát, že toužíte po něčem, co vám partner nikdy nesplní. Jednoduše proto, že o sexu nemluvíte. Na druhou stranu je vaše stydlivost pro muže jako magnet a každý z nich chce být vaším princem na bílém koni. Jste pravá labuť. Když se zamilujete, je to navždy.

  • Váhy

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Gratulujeme! Ženy ve znamení vah jsou totiž nejkrásnějšími a nejženštějšími z celého zvěrokruhu. Jste svůdná a tajemná zároveň a ráda si hrajete na lovkyni. Narozdíl od lvic ovšem ve skutečnosti lovit nechcete. Vaším záměrem je upoutat pozornost a nechat se dobývat.

    Jestli vás něco opravdu vzruší, pak jsou to komplimenty, které vám muž složí. Potrpíte si na polibky a vzrušující předehry plné vášnivých doteků. Když jste v harmonii sama se sebou, stává se z vás nepřekonatelná milenka. Na partnera ale máte velmi vysoké nároky a vždy toužíte po dokonalém vztahu, což tomu reálnému může občes škodit.

  • Štír

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Štíři jsou přitažlivé, jemné ženy s velmi velkou dávkou sexappealu. Bez přehánění jste hotovou mistryní v oboru rafinovaného a nenápadného sváděni. Máte totiž šestý smysl na jeho potřeby a touhy a aniž byste musela vůbec mluvit, čiší z vás erotika a příslib dokonalého milování.

    Při sexu jste nespoutaná, vášnivá a nenasytná. Je prakticky nemožné vás uspokojit tak, abyste netoužila po ještě jednom orgasmu. Ne pro vás nic neznamená a bezhlavě sledujete svoje cíle a potřeby. Chcete být milenkou, na kterou muži do smrti vzpomínají a většinou se vám to daří. Pokud se cítíte zanedbávaná, klidně si najdete milence a vždy to považujete za partnerovo selhání.

  • Střelec

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Často působíte jako Don Juan v sukních. Máte ten správný poměr sexappealu a roztomilosti, jaký muži milují a v oboru svádění jste hravá a bezstarostná, což jsou vaše největší zbraně. V sexu nemáte předsudky a jste ochotná vyzkoušet prakticky cokoliv, co se vám naskytne.

    Rychle se zamilováváte a máte problém s trvalými vztahy. Na druhou stranu si všichni muži, i ti na jednu noc, mohou být jistí, že jste je alespoň chvilku vroucně milovala. Mezi peřinami se absolutně nestydíte, klidně se kouknete na porno, předvedete partnerovi trošku sebeuspokojování, nebo se s kamarádkou nadšeně vrhnete do lesbického experimentování. Vaše fantazie nezná hranice.

  • Kozoroh

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Jste hotovým magnetem na muže, kteří jsou ale bezradní, nešťastní a ztracení, když narazí na vaši nepřístupnost. Tváříte se jako nedobytná pevnost a svoje city dokážete perfektně skrývat, což je fakt, který většinu mužů přivádí k šílenství a mnoha neúspěšným snahám dostat se vám pod kůži (nebo alespoň pod peřinu).

    I když můžete vypadat nadřazeně, ve skutečnosti se ale jen bojíte zamilovat. V sexu si nepotrpíte na dlouhé předehry. Naopak chcete jít rovnou na věc. Máte ráda všechno pod kontrolou a sex zbožňujete, když je ve vaší řežii. Na romantiku vás příliš neužije. Střídání partnerů a láska na jednu noc je pro vás naprosté tabu. Sexem "odměníte" jen toho, koho opravdu milujete.

  • Vodnář

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Ženy narozené ve znamení vodnáře jsou šarmantní, zajímavé, ale těžko polapitelné. Pro muže nejste jen sexuálním objektem a další "zářezem". Vyzařujete auru perfektní ženy, která si zaslouží jejich obdivy a vřelé city. Nemáte problém se partnerovi přizpůsobit a upozadit svoje touhy, abyste mu splnila vše co chce on. Na oplátku ale očekáváte lásku a to, že se už nikdy nepodívá na jinou.

    Máte tendenci vyhledávat partnery, kteří jsou starší a zkušenější. Výbuchy citu a vášně se vás příliš netýkají. Živočišný pud v sobě nemáte a láska je pro vás něžným a romantickým citem. V partnerském sexu jste ovšem nápaditá, vynalézavá a ráda muže uspokojujete.

  • Ryby

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Jste milá, příjemná a přirozeně okouzlující. Ženy ryby použijí všechny zbraně, které mají k dispozici, aby dostaly svého vyvoleného a navíc mu dají pocit, že to byl on, kdo si dokázal získat jejich srdce a dobýt její čest. Potřebujete muže, který ve vás uvidí křehkou bytost, kterou je potřeba opečovávat. Rovnoprávnost ve vztahu rozhodně nebyla vydupána pro vás.

    V posteli jste nápaditá a dokážete podávat obdivuhodné výkony. Příliš o něm sice nemluvíte, ale dokážete si partnera nenápadně nasměrovat tam, kde je vám to příjemné. I kdyby sex s mužem nestál za nic, nikdy mu to nepovíte. Naopak ho ujistíte v přesvědčení, že je skvělý milenec. Už mu ale nikdy nezvednete telefon.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.