Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Erotogenní zóny podle zvěrokruhu? Beran miluje líbání, Raci bradavky!

  • Využijte poznatky astrologů a překvapte svůj protějšek dokonalou znalostí jeho těla!
    23. ledna 2014 | 16:25

    Jemné kousání do ušního lalůčku, vášnivé polibky na krku nebo erotická masáž nohou? I vy určitě máte na svém těle tajné místo, kterého když se váš partner či partnerka dotkne, zapomenete na všechno kolem vás. Využijte poznatky astrologů a překvapte svého partnera dokonalou znalostí jeho těla!

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    Beran
    Autor: rudiphoto.com
    Beran je vášnivý a sex miluje. Všude a za všech okolností. Navíc nesnáší nudu a nemá rád stereotyp. Neexistuje nic, co by nechtěl vyzkoušet.

    Jeho erotogenní zónou je v podstatě celé tělo, i když nejcitlivější je hlava. Zvlášť ušní lalůčky. Ocení třeba ale i jemné hlazení po vlasech. Navíc je Beran skutečným specialistou na líbání. Vášnivé a hluboké polibky ho často rozpálí tak, že si klidně rád dá ještě druhé kolo.

     

     

     

  • Býk (20.4. - 20.5.)

    Býk
    Autor: rudiphoto.com
    Jde o nejsmyslnější znamení celého zvěrokruhu. Sex milují a často ho i po svém protějšku vyžadují. Jsou hraví, vášniví a temperamentní. Nebývá ale lehké je uspokojit, jsou totiž náročnými milenci.

    Jejich hlavní erotogenní zónou je krk a šíje. Citlivé ale mají i břicho a boky. Nikdy neprohloupíte, když býkovi poskytnete masáž. Pod vašimi dotyky totiž doslova roztaje.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

    Blíženci
    Autor: rudiphoto.com
    Pestrost a rozmanitost hraje u blíženců zvláště důležitou roli. Jsou velmi zvídaví, rádi zkoušejí nové věci. Bez napětí a vzrušení se neobejdou. Hru na svádění milují možná ještě víc, než skutečný akt lásky.

    Všímat byste si měli jeho citlivých ramen a vůbec celé oblasti paží a rukou. A také dolíčků těsně před zadečkem.

    Víc než samotné dotyky je ale pro blížence důležitá komunikace. Jsou velice citliví na zvuky i znění milencova hlasu a hudby, které jim pomůže se uvolnit.

     

     

     

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    Rak
    Autor: rudiphoto.com
    Jsou citliví, nemají rádi násilí a drsný sex. Přednost dávají dlouhému milování, při kterém ale nemyslí jen na sebe. Vždycky se snaží maximálně uspokojit svého partnera a dát mu to, po čem touží.

    Před sexem dávají přednost mazlení a něžné dotyky považují za absolutní rozkoš. Rozhodně nejsou příznivci velké "akrobacie".

    Rakovým nejcitlivějším místem jsou bradavky a pupík. Nebojte se mu ale sáhnout i na zadek. Do extáze ho ale mohou přivést i polibky a něžné kousání do ušního lalůčku.

     

     

     

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    Lev
    Autor: rudiphoto.com
    Lev je sebevědomý a dominantní. Nerad ale experimentuje. Při milování ale potřebuje hodně pozornosti. Když si ho budete hýčkat masáží, bude už navěky váš.

    Jeho erotogenní zónou jsou místa vpravo a vlevo podél páteře. A na rozdíl od ostatních se nebojí ani škrábanců, které na něm zanechají vaše nehty. Zvláště citlivým místem, na které byste rozhodně neměli zapomenout, je jeho spodní ret.

     

     

     

  • Panna (23.8. - 22.9.)

    Panna
    Autor: rudiphoto.com
    Nesmělé panny milují něžný sex a dlouhé mazlení. Trvá jim ale delší dobu, než se svému protějšku milostně otevřou. Když už vám ale jednou podlehnou, dokáží být učenlivé.

    Představitelé tohoto znamení milují, když jim masírujete lokty a kolena. Citlivou ale mají i oblast kolem pupku. A ocení, když je budete něžně hladit po tváři.

    Tichá hudba v pozadí pomůže aktivovat jejich sexuální fantazie.

     

  • Váhy (23.9. - 22.10.)

    Váhy
    Autor: rudiphoto.com
    Aby se dostaly do nálady, potřebují závan luxusu. Hedvábné povlečení, stimulující parfémy a dobře vychlazené šampaňské je dokonale naladí na erotiku. Sex si chtějí užít a vychutnat až do posledního doušku. Uvítají i svůdný striptýz.

    Zvláště citlivou zónou je oblast bederních obratlů až ke kostrči. Cílená masáž této oblasti je pro ně velmi stimulující, stejně jako jemné polibky na břicho.

  • Štír (23.10. - 21.11.)

    Štír
    Autor: rudiphoto.com
    Je temperamentní a vášnivý a velmi eroticky založený, i když to často zpočátku nerad dává najevo. Předehry ke svému štěstí nepotřebuje, nejraději má vášnivé rychlovky.


    Jeho erotogenní zónou jsou hýždě až k anální oblasti a hrázi. Miluje, když se ho v těhle místech dotýkáte. Nebrání se proto ani análnímu a orálnímu sexu. Představitelé tohoto znamení ocení aktivní přístup partnera.

     

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    Střelec
    Autor: rudiphoto.com
    Je zvídavý a má slabost pro všechno nové a nepoznané. Při výběru svých partnerů dává často přednost "exotice".

    Jeho erotogenními zónami jsou stehna a boky. Jemné hlazení boků a vnitřní strany stehen ho dokonale nažhaví. Miluje orální sex.

    Často ocení i pouhé mazlení. Sex pro něj není zas až tak důležitý. Pokud se ale dostane do té správné nálady, dokáže být velmi otevřený novým věcem a rád vyzkouší i neobvyklá místa a pozice. Sex s ním proto rozhodně není nudný.

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    Kozoroh
    Autor: rudiphoto.com
    Kozoroh je nesmělý, proto navenek může působit chladně. Když ale dojde na věc, dokáže příjemně překvapit. Má rád romantiku stejně jako různé erotické hry.

    Jemný dotek na kolenou nebo lehká masáž zadní části kolen ho přivedou do extáze.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    Vodnář
    Autor: rudiphoto.com
    Vodnář je v lásce velmi vynalézavý. Miluje neobvyklost a rozmanitost. Proto rád experimentuje, zkouší nové věci a polohy a přímo zbožňuje sex na netradičních místech. A miluje předehru!

    Jeho nejsilnější erotogenní zónou jsou nohy, především lýtka. Když tedy jako předehru zvolíte masáž dolních končetin a nezapomenete na prsty u nohou, získáte si jeho vděk a přízeň.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    Ryby
    Autor: rudiphoto.com
    Ryby jsou velmi emocionální, když jsou zamilované. Jemný a citlivý milenec je jejich romantickým snem. Musíte proto na ně jít velmi pomalu. Navíc jsou tak trochu pasivní. Ocení proto dlouhou předehru, kterou si bude celou "řídit" jejich partner.

    Rádi zkouší erotické pomůcky, milují orální sex a partnerovi se v posteli snaží maximálně vyjít vstříc.

    Jejich erotogenní zóny jsou na chodidlech, takže si co nejdříve nastudujte, jak na jejich masáž.

Diskuse ke článku
.