Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Malý princ bude mít povahu babičky Diany (†36), říká astroložka Boháčová

24. července 2013 | 16:00

Jeho první dny monitoruje celý svět. Princátko z Cambridge je už teď slavné. Co ale syna prince Williama a vévodkyně Kate čeká v budoucnosti? Jaký osud si pro chlapce narozeného ve znamení Raka přichystaly hvězdy?

Dne 22. 07. 2013 v 16:24 místního času se v Londýnské nemocnici St. Mary narodil syn Princi Williamovi a jeho manželce Catherine. Ve stejné nemocnici se narodil také otec malého prince z Cambridge princ William. Malý princ z Cambridge zatím sice nemá přidělené jméno. Jedno je však jisté. Narodil se budoucí britský král.

Tento král bude mít v sobě jak prvky slunečního znamení Lva, které přináší hrdost a schopnost vyniknout, tak prvky znamení Raka, které sebou přináší soucit, láskyplný postoj k rodině a k zemi. A jestliže bude jeho výchova důsledná, bude dobrý hospodář. V den jeho narození proběhl úplněk ve znamení Vodnáře. Lidé narozeni pod vlivem tohoto úplňku mohou dosáhnout světového věhlasu. Vodnářské energie přinášejí cestování a touhu poznat celý svět.

Malý princ
Autor: profimedia.cz,ČTK,Reuters
Slávu slibuje planeta Jupiter, která se v době narození usídlila v 7. domě v Raku. A navíc se objímala s Marsem, který ukazuje na odvahu a aktivní projev. Černá Luna, která bude tyto dvě planety hlídat, nás informuje o tom, že malý princ nedostane nic zadarmo.  Aby se dobře vyvíjel, měl by být v co největším kontaktu se svou matkou a s otcem. Jako by to vévodkyně Kate tušila, když si začala prosazovat, že nechce své dítě nechat na výchovu pouze chůvám, ale že se chce co nejvíce podílet na tom, aby z jejího syna vyrostl plnohodnotný člověk.

Princ William děti miluje
Autor: ČTK
Stejný názor má určitě také princ William. Jeho Luna v Raku totiž napovídá, že je to citlivý a stabilní člověk, který svou rodinu bude ctít a brát velmi vážně po celý svůj život. Jeho Luna v Raku je postavená tak citlivě, že je jisté to, že velice často myslí na svou matku lady Dianu, která tragicky zahynula dne 31. 08. 1997 v Paříži. Když jsem se dívala na horoskop malého prince a lady Diany zjistila jsem, že nově narozené princátko, bude stejně aktivní v charitativní činnosti jako lady Di. Také cestování ho bude provázet po celý život. I povahu bude mít malý prince velmi podobnou.

Celý svět vnímá narození tohoto dítěte jako velkou událost. Jako by lidé cítili, že přichází člověk, který udělá mnoho dobrého pro ostatní a který pomůže těm slabším. Lidem, kteří neměli tolik štěstí a musí se prát se životem ve složitých podmínkách. A protože je citlivost malého prince dána postavením planet, budou muset rodiče dohlédnout na to, aby nebyl příliš důvěřivým k lidem, kteří by toho mohli zneužít. Protože ten kdo má velké a otevřené srdce, musí si dávat pozor na to, aby na to nedoplatil.

Za astrologický rozbor děkujeme astroložce Martině Blaženě Boháčové.

Autor: připravila: lena