Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký horoskop měsíce července: Bude se vám dařit?

  • Co nás čeká v letním měsíci červenci?
    10. července 2013 | 13:30

    Letní měsíc červenec někomu přinese lásku, jinému úspěchy, ale i hádky a zdravotní rizika. Přečtěte si, co v měsíci plném slunce čeká právě vás!

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Letní měsíc červenec přináší beranům možnost změny. Takže pokud cítíte, že se váš život stal rutinou, zvedněte hlavu a konejte. Planeta Jupiter vám zajistí štěstí a planeta Venuše bude přát vaší lásce.

    Pokud se chystáte na dovolenou, nejvíce si odpočinete v druhé polovině července. V tomto měsíci vynechejte ostrá jídla a snažte se vyvarovat stresu.

  • Býk (20.4. - 20.5.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Červenec přináší starosti týkající se financí - dávejte si pozor na své peníze a investice. Pokud celý měsíc trávíte v práci, nezoufejte. Vaši kolegové budou milý, přátelští a bude s nimi legrace.

    Ve vztahu se mohou objevit problémy s komunikací. Nebude to naštěstí nic vážného a koncem měsíce už bude vše klapat perfektně. Mimo jiné se budete cítit jako rybička a veškeré nemoci by se vám měly vyhnout obloukem.

  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tento měsíc je pro vás ve znamení vášně, touhy a sexuality. Pokud jste tajně zamilovaná, vyjádřete své city - je pravý čas. Blížencům v dlouhodobém vztahu to bude perfektně klapat v posteli.

    Jestli vás v tomto měsíci čeká rodinná oslava, velmi se vydaří a vy si užijete den plný zábavy. Pokud to není nutné, neplánujte lékařské zákroky. Mimo jiné vás mohou trápit ledvinové kameny nebo gynekologické záněty - buďte na sebe opatrná.

  • Rak (21.6. - 22.7.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Všichni raci jsou v tomto období plní energie, síly a sexuální touhy. Pocítíte i touhu po volnosti a to vás donutí porušovat pravidla a podmínky. Optimismus a smysl pro humor z vás přímo srší.

    Mohou se objevit zdravotní problémy, nejčastěji s krční páteří, žaludkem nebo mandlemi. Jako prevenci zkuste pít čaje s hořčinami.

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    V měsíci červenci budete mimořádně šťastní a komunikativní. Vaši blízcí budou vyhledávat vaši společnost, jelikož jim budete kvalitním společníkem. Na povrch vyjde i vaše vnitřní kouzlo a sex-appeal. Využijte toho, pokud jste singl a vyrazte na lov.

    V práci jste spíše v útlumu a nepodáváte nijak vrcholné výkony. Připravte se na možný spor se svým kolegou. Vaše zdraví je perfektní - nemusíte se obávat žádným nemocí.

  • Panna (24.7. - 22.9.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Červenec ve vás vyvolá touhu po společenském životě. Budete mnohem více naslouchat svému partnerovi a vzájemně se sblížíte. Možná zjistíte, že vám chybí adrenalin a začnete ho vyhledávat.

    Je pravděpodobné, že pocítíte únavu mnohem více než jindy. Vyrazte na dovolenou a relaxujte. Úrazy by se vám měly vyhnout.

  • Váhy (23.9. - 21.10.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Pokud máte možnost, vydejte se někam do ciziny. V červenci máte vysokou možnost zažít parádní dobrodružství nebo poznat pravou lásku. Dbejte na udržování kontaktu s nejbližšími přáteli. V druhé půlce měsíce se můžete cítit napjatá a podrážděná - kamarádi vám pomohou k lepší náladě.

    Připravte se na možné neshody v rodině, které se mohou týkat bytu nebo domu. Jestli se celoročně chystáte odstartovat hubnoucí kůru, pravě tento měsíc je ten ideální. Zbavte se kil navíc jednou provždy!

  • Štír (22.10. - 21.11.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Letní měsíc vám přinese dny plné romantiky, vášně a lásky. Ve vztahu budete spokojenější, než kdy předtím. Váš partner vás překvapí láskyplným gestem. Pokud jste singl, máte právě v tomto měsíci velkou šanci najít si protějšek.

    Na vašem pracovišti zavládne pohoda a vy se budete ze zaměstnání vracet odpočatá a plná energie. Červenec přináší štírům možné problémy se zrakem nebo sníženou schopnost soustředění.

  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Partnerské životy střelců se mohou otřást v základech. Preventivně si se svým protějškem sedněte a zkuste vyřešit všechny drobné neshody, které by mohly vyústit ve velkou hádku. Pokud máte nějaké resty, dodělejte je. Koncem měsíce se můžete cítit ospalá a znuděná.

    V červenci si budete rozumět se svými rodiči i dětmi. Dávejte si pozor na zbrklé pohyby - hrozí prasknutí vazu i zlomeniny.

  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Vztahy, vztahy, vztahy! Bude se vám dařit jak v partnerských, tak i v přátelských a pracovních vztazích. Díky tomu si užijete měsíc plný štěstí, radosti a zábavy.

    V zaměstnání se nebojte prosazovat své nápady - budou se líbit. Pusťte se do velkého úklidu domácnosti, který by vám měl jít jako po másle. Preventivně si dojděte na kontrolu k zubní lékařce.

  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Do popředí se dostává láska. Užívejte si ji plnými doušky! Navíc právě v tomto měsíci jste maximálně přitažlivá  a sexy. Vyhněte se pomluvám, protože je vysoká pravděpodobnost prozrazení a otočení proti vám.

    Své práci se věnujte naplno a očekávejte i možný kariérní růst. Připravte se na častější bolesti hlavy, které může způsobit klima v zaměstnání nebo nesprávný pitný režim.

  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    ...
    Autor: Shutterstock
    Slunce, Jupiter a Mars přinesou do vašeho života lásku a spoustu erotiky. Na muže budete působit jako sexuální magnet. Dejte mozku "prázdniny" a v červenci naslouchejte především svému srdci.

    V druhé polovině měsíce budete trochu unavená a dokonce odřeknete významnou společenskou akci. Připravte se na možné bolest ledvin, vaječníků nebo uší.

    Zdroj: eastrolog.com

Diskuse ke článku
.