Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sveďte ho podle znamení:Úspěch je zaručen

  • Zjistěte jaké je znamení zvěrokruhu, pomůže vám to dostat ho tam, kam chcete.
    12. června 2013 | 06:00

    Jak na něj? Líbí se vám nějaký muž? Ten si vašich signálů nevšímá, anebo o vás vůbec neví? Chcete poradit, jak na něj? Víte, kdy se narodil? Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, jak ho dostat!

    Pokud chcete vědět ještě více, zavolejte do naší astroporadny na tel.: 906 707 080 a obraťte se přímo na astroložku Valerii, která pro vás tento návod připravila!

  • Beran ( 21.3. - 20.4. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Zrozenec ohnivého znamení Berana je plný vášně a energie. Proto mu vyhovuje, když se o něj zajímá jemně a žensky působící osoba. Udeřte tedy na něj smyslnými, ale i něžnými zbraněmi! Vezměte si romanticky působivé oblečení, výrazně podpořte své ženské křivky a na večírku, nebo párty se tvařte bezbranně. Půjde vás zachránit!

    Při rozhovoru zrakem sem tam zajeďte na jeho svaly a tvařte se obdivně, nejen když vám bude říkat své názory a předvádět se před kamarády. Když pak Berana pozvete k sobě domů, uvařte mu jeho nejoblíbenější jídlo a potom buďte ochotná vykoupat se ve vodopádu jeho lichotek a dvoření. Ale pozor, dělejte velké drahoty, tím ho ještě více rozžhavíte! Tak podpoříte jeho oddanou věrnost a uvedete ho do vztahu, ve kterém se bude chovat dost smyslně a vášnivě. Především si vás však bude vážit!

  • Býk ( 21.4. - 21.5. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tento muž na první pohled působí klidně a sebejistě. Ale pozor, v srdci jde o láskyplného romantika! I když je známý jako proutník, touží po stálém a věrném partnerství. Proto ocení, když se budete tvářit jako drahocenné zboží, které v sobě nosí jedinečnost. Tvařte se, že se spolu potkáváte jen náhodou, okouzlete ho však svým parfémem a přitom třeba lehce rozvlňte rozparek. Ale jen před ním!

    V jeho očích uvidíte zaujetí, je totiž velice smyslný. Potom se můžete bavit o práci, bydlení i jídle, nezapomeňte však taky mluvit o tom, jak rády chodíte na výstavy, nebo do divadla. Společný umělecký zážitek pak zafunguje jako předehra k prohloubení vašeho vztahu. Na nic nespěchejte a před milostnou nocí mu udělejte vydatnou večeři s dobrým vínem. Když budete stejně pokračovat i v následujícím vztahu, zahrne vás péčí a láskou!

  • Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tohoto člověka potkáte stále na cestách. Proto ho musíte umět na nich zastavit! Podaří se vám to hlavně tak, když se začnete bavit na jeho oblíbená témata. Samy víte, jak výrazný a hlasitý při hovoru bývá a jak mu záleží na každém slově. Pokud přitom budete mít krátké šaty nad kolena a kožené boty, začnete ho opravdu zajímat i jako žena.

    Snažte se zapůsobit výrazností a dominancí, to ho fascinuje, stejně jako váš smysl pro humor, který ho dokáže nadchnout. Připravte se, že určitě bude chtít udělat něco dětinského, čím bude trochu provokovat okolí, přitom ale hlavně projeví ochotu zasmát se sám sobě. K vážnosti, i té milostné, ho však musíte donutit svým intenzivním zájmem. K sobě domů, nebo do ložnice, ho tedy dostrkejte! Pak vaše tělo dokáže překvapit smyslnými dotyky a má schopnost uchvátit vás svým hlasem.

  • Rak ( 22.6. - 22.7. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Oblečte se vyzývavě do lesklých šatů a vydejte se do veselé společnosti, nejlépe na diskotéku. Je v ní rád stejně jako vy, rád tancuje a mezi ženami se cítí dobře. Až se trochu napije, snažte se k němu přiblížit a chovat se vyzývavě, hlavně při ploužáku rozhoupejte své boky. A taky použijte velké množství exotické voňavky. Baví vás domácnost a umíte dobře vařit? Už dopředu získáváte několik bodů navíc!

    Zrozenec Raka sice v práci působí jako chladný profesionál, nebo typický obchodník, doma se z něj ale stává citlivý muž, který vedle sebe potřebuje klasický typ ženy. Získat si ho ale musíte flirtem. Pak naprosto zjihne! Nebo ho rovnou pozvěte na skvělou večeři, kterou klidně může připravit vaše matka a chovejte se domácky nenuceně. V obou případech si ho získáte, milostné dohře v posteli potom budete mnohem blíž!

  • Lev ( 23.7. - 22.8. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Ve společnosti se chovejte jako on, tedy vybraně a nepřerušujte ho v hovoru, ani se netvařte, že se nebavíte! Musíte mít rozzářené oči sexy ženy, když je ochotný se předvádět jako dvorní šašek! Pak můžete být i žensky vyzývavá a nechat se pozvat k němu domů, kde vás zahrne romantickým chováním. Cítíte, že patříte k výjimečným ženám? A taky, že za partnera potřebujete někoho výrazného? Tak se snažte sbalit tempermantního Lva.

    Sám si zakládá na vlastní osobě, svém postavení a životním stylu. Chce vedle sebe mít tu nejlepší partnerku. Nesmíte ho ale zastínit do pozadí! Lepší je vypadat jako domácky založená, sympatická žena se smyslem pro eleganci, kterou přitahuje starostlivost o partnera. Taky ale před druhými skrývanou vášní, která se ho plně zmocní. Ale nebojte se, sexuálně je úplně normální a civilizovaný!

  • Panna ( 23.8. - 22.9. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Vůči jeho známým jednejte přátelsky a buďte připravená diskutovat o hudbě a literatuře. Obojí totiž miluje! Před ostatními nemusíte být sexy, ale až s ním budete sama, chovejte se žensky mazlivě. Když si k vám nalezne duševní blízkost, k té tělesné pak už potom nebude daleko! Chcete obyčejného muže, který vás ale překvapí svou originalitou? Zamiřte za zrozencem Panny!

    Tento muž v sobě má něco bytostně plachého a je stydlivý, proto na něj musíte jít pomalu. Jeho civilní chování ale bývá jenom obranou. Když se dostane do společnosti známých, ať už v klubu, nebo na chatě, dokáže se hodně uvolnit a působit přátelsky. Proto se pokuste vetřít do jeho oblíbené party a snažte se k němu taky chovat nenápadně. Milostné chvilky nejraději tráví někde v krásné přírodě, nejdřív se tak pro sex spokojte třeba jen se stanem.

  • Váhy ( 23.9. - 23.10. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Nejdřív ukazujte zájem o umění, rande na divadelním představení, koncertě, nebo v klubu je skvělá volba. Tam se uvolní, otevře a bude se vůči vám chovat vstřícně. Nesmíte ho ale polekat vášnivým chováním! Musíte sice naznačit zájem a udělat první krok, ale další je jen na přirozené dohodě. Patříte k rozhodným typům žen? Pak je pro vás tento zrozenec vhodný!

    Nebo se aspoň snažte vypadat temperamentně, když se ho snažíte získat. Můžete si obléci červené šaty, přitom ale zůstávat velice elegantní. Vaše ráznost však musí být spojená s jemným přístupem. Stačí si jen trpělivě počkat a zjistíte, jak galantním mužem je. Z vašeho vztahu dokáže postupně udělat romantickou lovestory! Stále mu však naznačujte, jak se cítíte dobře a že se vám líbí!

  • Štír ( 24.10. - 22.11. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Když víte, že vám o něj jde, buďte spolu nejlépe někde u vody, nebo ve tmě a veďte spolu hluboký rozhovor. Přitom ale mějte na sobě výrazně žensky působící oblečení, které bude z vašeho těla leccos odhalovat. To mu přinese pocit vzrušení! Když si toužíte získat tohoto muže, nejdřív se musíte snažit vypadat trochu nevinně. A taky naivně!

    Při rozhovoru s ním je dobré klopit oči, taky se spíš jen ptát a sledovat ho přitom. Hlavně nevěnujte pozornost jinému muži. To byste ztrácely možnost ho ulovit! Při chůzi taky vrťte zadečkem, což na něj zapůsobí, stejně jako těžké a smyslné vůně parfémů. Sice se mu líbí exotika a pocit tajemství, působte ale spíš jako usměvavé sluníčko. Tak se postupně otevře jeho vášnivá povaha. Jako milenec se dokáže chovat vyloženě věrně, ale vy se k němu chovejte stejně. Vyžaduje to!

  • Střelec ( 23.11. - 21.12. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Bude první, kdo vám podá pomocnou ruku! V ten okamžik mu stačí naznačit, jak je mužný a hoďte po něm žhavý zrak. To na něj silně zapůsobí, stejně jako vaše žensky působící postava! Je nutné, abyste se hodně smály, i když bude vyprávět pro něj obvyklé vtipy bez pointy. Na Střelci je přitažlivá hlavně jeho osobitost a elán do života. Živelný muž tohoto znamení často bývá na dlouhých cestách, nebo zaneprázděný prací a sportem. Proto na něj působte jako stabilní žena!

    Nebojte se vzít na sebe romantické oblečení, hlavně na závody, dostihy, nebo návštěvu opery a schválně mezi lidmi upadněte. Bude ochoten si vás už první večer odvést domů, rád taky navštíví váš byt. Snažte se působit tiše a chovejte se srdečně i vášnivě, což ho ještě víc dostane. Je to přeci jen chlap, který potřebuje ženskou péči a starostlivost!

  • Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Je nutné chovat se mile a přátelsky a nijak na něj netlačit. Nejlépe se hodně přibližte s jeho opravdovou kamarádkou, to znamená získat vstupenku do klubu přátel. Pak se o vás bude intenzivně zajímat, ať už čas spolu trávíte v práci, nebo na motorkách a metalovém koncertě. Uzavřený muž, narozený v tomto znamení, se jen tak s někým nespřátelí. A na veřejnosti nechce vyčnívat z davu. Pracuje až do úmoru a působí solidně, svůj soukromý život od toho ale odděluje.

    Má však obrovskou ctižádostivost a většinou i charisma, takže si ho stejně všimnete! Posilněný alkoholem se v soukromí umí chovat jako skutečný drsňák, který na skutečné sblížení nepotřebuje mnoho času. Jestli chcete podlehnout jeho vášni, bez okolků zamiřte přímo k sexu. Pokud ho chcete získat za partnera, počkejte si raději po dlouhých rozhovorech!

  • Vodnář ( 21.1. - 20.2. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Při psaní se snažte být originální, vtipné a při lovení na schůzku s ním mějte trpělivost. Až se setkáte naživo, nesnažte se přetvařovat a buďte sama sebou. Právě to ocení! Samozřejmě, je to jenom muž a lehce vyzývavé ženské oblečení na něj taky zafunguje, přesto raději hovořte o tématech z internetu. Pokud Vodnáře potkáte uprostřed práce na počítači, nedivte se mu. Tam je doma.

    Dokažte mu tedy, že setkání s živou ženou je zajímavější! Nejdříve se však musíte přihlásit do jeho skupiny na Facebooku, nebo chatu, kde bývá hodně aktivní. Má to výhodu, že skrze internet nejdříve odhalíte něco ze své osoby a duše, o tělesné přednosti mu tak půjde až později. K intimnostem jistě po delší době dojde, ale musíte pochopit, že je skutečný muž, i když tak trochu mimozemšťan. Chovejte se vyloženě žensky a čekejte na jeho snažení!

  • Ryby ( 21.2. - 20.3. )

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tento muž působí jako profesionál, šéf, nebo sportovec. V jádru je to však citlivá osoba! Dokáže podléhat různým vlivům a náladám, což má vliv i na jeho vztahy se ženami. Docela rozumí umění a módě, proto se pokuste aspoň na chvíli se stát znalkyní. Ve vaší společnosti se pak bude cítit dobře, když navštívíte večerní párty.

    Ještě lépe však dopadnete při návštěvě bazénu, nebo wellnessu, kde se tolik rád pohybuje. Když si na sebe vezmete výrazné plavky a budete se na něj usmívat, rád se začne s vámi škádlit a pozve vás na drink do baru. Pak se spíš nechejte unést atmosférou, než abyste příliš mnoho mluvili. Taky si spolu zatancujte, protože tento pohyb miluje! Stravte spolu pěkný večer, který může pokračovat i v následujících dnech. Sice může být tak trochu nespolehlivý, snažte se o něj proto stále, pak s vámi s chutí zůstane!

Autor: E.M.A. Europe
Klíčová slova:  horoskop, astro, znamení zvěrokruhu, láska, vztahy
Diskuse ke článku
.