Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zacvičte si podle znamení zvěrokruhu! Zhubnutí zaručeno

  • Jóga, nebo činky? Horoskop vám pomůže se rozhodnout.
    15. května 2013 | 10:00

    Jasně, každý z nás chce být fit, zdravý a svěží. Co když ale ne a ne najít sport, který by vás nadchnul? Zkuste si tentokrát vybrat podle svého astrologického znamení. Třeba v sobě objevíte netušené schopnosti!

  • Beran (21.3. - 19.4.)

    1235007:gallery:true:trueJste od přírody aktivní, soutěživí a plní energie. Také jste však spíš individualisté než týmoví hráči. Protože jste orientovaní na výsledky, bude vás nejspíš bavit kardio trénink. Na běžeckém pásu nebo na hodině spinningu můžete trhat svoje vlastní rekordy bez omezení. Vnitřní agresi zase skvěle vybijete na lekcích kickboxu.
  • Býk (20.4. - 20.5.)

    1235009:gallery:true:trueJste odhodlaní, vytrvalí a když se do něčeho pustíte, jen tak nepřestanete. Obecně ale dáváte přednost klasice. Mohlo by vám proto vyhovovat lehké kardio, jako je běh, plavání nebo jízda na kole. Díky své tvrdohlavosti se s přehledem můžete pustit i do tréninku na maraton!
  • Blíženci (21.5.- 20.6.)

    1235008:gallery:true:trueJste komunikativní a užíváte si čas strávený s přáteli, takže si nejspíš oblíbíte "společenské" sporty, jako je bowling nebo squash. Lehký ranní jogging s hudbou v uších nebo s kamarádkou po boku vás taky neurazí. A svou mysl, která neustále pracuje na plné obrátky, skvěle zklidníte při józe.
  • Rak (21.6. - 22.7.)

    1235015:gallery:true:trueJste citliví a vnímaví; spíš než rychlé, vyčerpávající cvičení vás nadchne to oddechové. Dokážete při něm využít svou trpělivost a schopnost soustředění. Plavání v tempu, jaké vám vyhovuje, zpevňující pilates nebo tanec port de bras, který vychází z klasického baletu, pro vás budou to pravé.
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    1235011:gallery:true:trueJste hrdí, maličko marniví a potrpíte si na obdiv okolí, proto vás baví na své postavě pracovat. To vám umožní klasické posilování, ale troufnete si klidně i na hardcore trénink nebo na cvičení na závěsném systému TRX. Vaší hravé, optimistické povaze nejspíš sedne i power jóga.
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    1235013:gallery:true:trueProstředí posilovny vám nejspíš vyhovovat nebude - máte rádi čistotu, klid a pořádek. Přítomnost ostatních vás spíš znervózňuje. Raději vyražte ven a zkuste rychlou chůzi nebo běh na delší trať. Potrpíte si na pravidla a čísla, takže vás možná potěší i tenis nebo golf.
  • Váhy (23.9. - 21.10.)

    1235019:gallery:true:trueKdo jiný než vy by si měl vychutnat cvičení zlepšující rovnováhu, jako je bosu nebo posilování na balančním míči? Máte sklon k určitému neklidu - k vnitřní harmonii a správnému držení těla přispěje třeba pilates. A jestli si věříte, vyzkoušejte klidně netradiční chůzi po laně.
  • Štír (22.10. - 21.11.)

    1235018:gallery:true:trueJste odvážní, sebevědomí a rádi hledáte nové výzvy. Své limity můžete překonat třeba na celodenním bootcamp tréninku. Protože dlouho nevydržíte u jedné věci, bude vás bavit i kruhový trénink. Smyslné štírky určitě potěší i lehce erotické lekce sexy dance nebo pole dance - tance u tyče.
  • Střelec (22.11 - 21.12.)

    1235017:gallery:true:trueAno, sportovní střelba je pro vás jako stvořená. Nejraději ale stejně vyrážíte do přírody: v létě si určitě naplno užijete surfování. Také horolezectví a jízda na koni jsou zážitky, které dokonale vyhovují vaší dobrodružné, odvážné a svobodomyslné povaze.
  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    1235010:gallery:true:trueZměny nejsou nic pro vás, zato jste velmi soustředění a trpěliví. Proto vám sednou sporty, ve kterých se můžete pomalu, ale jistě zlepšovat. Vyzkoušejte posilování vlastní vahou nebo body pump. Máte tuhý kořínek a dobře snášíte náročné podmínky, proto se nemusíte bát ani bikram jógy.
  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    1235020:gallery:true:trueNajít vhodný sport pro Vodnáře, to je tvrdý oříšek: jsou to individualisté, kteří pohrdají trendy a milují všechno nové a netradiční. Nesnáší svazující pravidla a nudu, takže je možná osloví cvičení na trampolínkách nebo zábavný drum fit. Užijí si i různé druhy tance a bojových umění.
  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    1235016:gallery:true:trueIdealistické, vnímavé a někdy až přecitlivělé Ryby mají přirozený odpor k drsným trenérům a vojenskému drilu. Jejich tělo i duše si žádají cvičení, při kterých si odpočinou, uvolní se a tělo nenásilně zpevní. Třeba relaxační jógu, tai-chi nebo plavání, při kterém se cítí... jako ryba ve vodě.

Autor: mab
Diskuse ke článku
.