Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak vybrat kartářku? Stejně pečlivě jako doktora

Vybírejte svou kartářku opravdu pečlivě, není jen tak někomu vložit do rukou svůj osud.
11. března 2013 | 07:00

Snad každého z nás láká nahlédnout do budoucnosti a dozvědět se, jestli budeme šťastni, jestli je náš partner ten pravý nebo zda budou naši blízcí zdraví. Poodhalit roušku budoucnosti mohou kartářky a věštkyně, ale jak si vybrat tu správnou?

Stejně jako pečlivě hledáte lékaře nebo svého kadeřníka, úsilí byste měli věnovat i výběru někoho, koho necháte nahlédnout do svého života.

Dejte na doporučení

Není jednoduché rozhodnout se jen tak pro někoho, proto se v první řadě poptejte mezi svými známými a dejte na jejich doporučení. Není totiž věštec jako věštec. Základy výkladu karet, numerologie nebo práce s kyvadlem, se dají naučit, ale aby byl výklad opravdu pravdivý, musí mít dotyčná osoba opravdový dar, který se většinou dědí po celá pokolení.

karty
Autor: Shutterstock.com
Věřte šestému smyslu

Ať už vám svou kartářku doporučili známí, nebo jste hledali na internetu, věřte svému šestému smyslu a poslouchejte vnitřní hlas. Pokud vám není sympatická na fotce, nezní vám dobře její hlas v telefonu nebo z ní prostě nemáte dobrý pocit, raději hledejte jinde. Pokud se totiž nedokážete uvolnit, kartářka se nebude moci správně napojit na vaši „knihu života“ a budoucnost pro ni nebude čitelná.

Cena rozhoduje

Co se týká ceny, není dobré šetřit, ale ani zbytečně platit. Každá kartářka by měla mít na svých stránkách ceník nebo by vám před samotným výkladem měla cenu sdělit. Raději se vyhněte těm, kteří počítají honorář na časové úseky. Každá věštba je totiž jiná a každý člověk potřebuje individuální pozornost, proto si raději vyberte kartářku, která pro vás bude mít tolik času, kolik potřebujete, abyste odcházeli se všemi zodpovězenými otázkami.

Vědma
Autor: Shutterstock.com
Důvěřuj, ale prověřuj

Na sezení s kartářkou si připravte otázky, které vás zajímají, ale věřte, že dobrá věštkyně se pozná podle toho, že sama vycítí, co potřebujete. Sama by měla naznačit, který problém vás nejvíce pálí, zda je to například partnerský vztah nebo nemoc. Vy už jen potvrdíte.Také byste z výkladu karet neměli odcházet zdrcení, ale naopak povzbuzeni do další životní cesty.

Nenavádějte kartářku

Ptáte se, jestli je váš partner ten pravý a urputně si přejete, aby tomu tak bylo? Pak můžete energeticky přetlačit kartářku a tím ovlivnit její výklad. Na sezení, kdy chcete nahlédnout do své budoucnosti, byste měli přicházet uvolněni, nepřemýšlet nad otázkami, které pokládáte a být otevřeni tomu, co vám kartářka říká.