Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex podle znamení zvěrokruhu

  • Nažhavte ho na nejvyšší míru!
    6. března 2013 | 08:00

    Už jste se někdy svého sexuálního partnera zeptali, jaké je znamení? Pokud ne, příště to určitě udělejte! Tahle zdánlivě nedůležitá informace vám totiž může o jeho kvalitách prozradit víc, než vůbec tušíte.

  • Vodnář

    Nažhavte ho na nejvyšší míru!
    Autor: Shutterstock.com

    Vodnáři jsou v posteli zábavní a vzrušující. Sex je pro ně doslova hrou. Touží po spontánnosti a rádi si užijí "rychlovku"! Vášeň a romantika pro ně nejsou tak důležité. V posteli s Vodnářem držte své emoce na uzdě, mohl by se s vámi začít poměrně rychle nudit.

    Erotogenní zóny: lýtka a kotníky

  • Ryby

    Splňte mu jeho sexuální sny
    Autor: profimedia.cz

    Připravte se na sexuální olympiádu! Ryby jsou velmi sexuální znamení. Sex pro ně znamená víc, než pro jiná znamení, kromě Štíra. Rádi a ochotně přejímají iniciativu. Milují, když mohou svou partnerku svádět a v posteli jsou velmi fyzicky zdatní. Chcete-li si užívat s Rybou, mějte otevřenou mysl a kostými pro hraní rolí. Nebudete zklamáni! Mají totiž obrovskou představivost a velkou fantazii.

    Erotogenní zóny: nohy a prsty

  • Beran

    Nažhavte se na divoký, dlouhý sex
    Autor: Profimedia.cz

    Berani jsou v posteli silně dominantní, proto jsou rádi nahoře. Mají tak kontrolu nad vámi a celým milováním. Preferují tvrdší a rychlejší sex. Mají také tendenci být poněkud hrubí, takže na to buďte připraveni.

    Erotogenní zóny: od krku nahoru

  • Býk

    Už nemusíte hloubat, jak zpestřit váš sexuální život! My to totiž víme a rádi vám poradíme
    Autor: Shutterstock.com

    Vášeň je vlastnost, která Býky plně vystihuje. Jde o nejsmyslnější znamení zvěrokruhu. V posteli jsou Býci jsou velmi hraví a temperamentní. I když se dokáží pořádně rozparádit, umí být něžnými a jemnými milenci. Předehra v jejich podání je nezapomenutelná. Jejich výdrž si budete užívat celou noc.

    Erotogenní zóny: krk a hrdlo

  • Blíženci

    sex
    Autor: Profimedia.cz

    Blíženci chtějí v sexu vyzkoušet a prozkoumat vše. K "akci" jsou navíc připraveni kdykoli a kdekoli! Nudit se s ním rozhodně nebudete. Pokaždé vás dokáže překvapit něčím novým a originálním. Miluje experimenty a nápadité erotické hry. Navíc mistrovsky ovládá předehru, jeho ruce nevynechají žádný kousek vašeho těla.

    Erotogenní zóny: paže a ruce

  • Rak

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Raci jsou tiší a tajemní romantici, přesto jde o velmi smyslné milence. Jsou velmi citliví, berou velké ohledy na pocity a spokojenost partnerky. Při svádění rádi zapojují všechny smysly. Budou zapalovat svíčky, házet okvětní lístky růží a dráždit vás dlouhou předehrou. Milovat se pak s vámi budou klidně několik hodin. Mohou být sice trochu konzervativní, ale rádi vyzkouší nové věci, pokud je na ně naláká ten správný člověk.

    Erotogenní zóny: hruď a prsa

  • Lev

    Nevydařený sex
    Autor: profimedia.cz

    Lvi touží být obdivováni, ujišťováni, že jsou ti nejlepší milenci. Preferují vášnivý sex. Rádi jdou rovnou na věc a chtějí být sexuálně uspokojeni za všech okolností. Zároveň ale milují dotyky, důležitou roli v milostné předehře proto hraje masáž. Neradi experimentují, ale zaručeně je vzruší pohled na partnerku v erotickém prádle.

    Erotogenní zóny: záda

  • Panna

    Připomeňte svému muži zapomenuté erotogenní zóny!
    Autor: Profimedia.cz

    Panna je nejméně sexuální znamení zvěrokruhu. To však neznamená, že nemá ráda sex. Je ale rezervovanější a neuznává vztahy na jednu noc. Rádi se milují ve známém domácím prostředí a své soukromí si pečlivě střeží. Jsou mistry předehry, znají všechna citlivá místa na partnerčině těle. O svých tužbách a přáních nikdy nemluví, proto potřebují vnímavou partnerku.

    Erotogenní zóny: břicho a zadek

  • Váhy

    Hsanka nám napsala s prosbou o pomoc. Požádali jsme proto psychologa!
    Autor: Shutterstock.com

    Sex s Váhou je jako sen. Muž narozený v tomto znamení je okouzlující, smyslný, milý a pozorný. I proto jsou vyhledávánými milenci. Znají řadu rozličných poloh a technik. Navíc při sexu nemyslí jen na sebe. Mají mimořádnou výdrž, klidně vás přivedou k orgasmu i několikrát za noc. Nejsou žárliví, rádi vyzkouší skupinový sex nebo alespoň švédskou trojku.

    Erotogenní zóny: bedra a zadek

  • Štír

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Štíři jsou nejsmyslnějším znamením zvěrokruhu. Živočišná sexualita z nich doslova sálá. Při milování nemá Štír žádné zábrany, když se vzruší, dokáže být až násilnický a perverzní. Nečekejte od něj žádné laskání, předehra pro něj není důležitá. Bude ale chtít vyzkoušet všechny možné i nemožné polohy, praktikovat orální i anální sex.

    Erotogenní zóna: genitálie

  • Střelec

    Nymfomanka chtěla z muži otěhotnět. (Ilustrační foto)
    Autor: profimedia.cz

    Střelci milují dobrodružství a vzrušení. Baví je ženy dobývat a lovit. Překvapí svou hravostí, proměnlivostí, chutí střídat polohy a milovat se na různých místech. Předehra ale pro Střelce není důležitá. Rád však své partnerky přivádí k orgasmu.

    Erotogenní zóna: vnitřní strana stehen

  • Kozoroh

    Nudí vás sex? Zaveďte v posteli (a nejen tam) nová pravidla!
    Autor: Profimedia.cz

    Sex s Kozorohem je smyslný a dlouhý. Muž narozený v tomto znamení neomylně pozná, po čem žena touží. Jako milenec má výdrž, dokáže vás uspokojovat celé hodiny, dokud nebudete spokojená. Nerad ale experimentuje, postupuje podle osvědčených technik, které od mládí piluje. V tom, co dělá, je však výjimečný. K milování potřebuje lásku, není proto příznivcem vztahů na jednu noc.

    Erotogenní zóna: nohy, především kolena

Klíčová slova:  astrologie, zvěrokruh, sex
Diskuse ke článku
.