Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Víkendové tipy pro celou rodinu: Vyberte tábor a okoukněte módu

  • ...
    9. dubna 2015 | 13:00

    Můžete celý víkend prolenošit. Ale jelikož má být hezky a zároveň se koná spousta zajímavých akcí, byla by to nejspíš škoda. Protože tenhle víkend můžete například vybrat tábor pro své dítě, svézt se v motokáře nebo si užít zámeckých parků a naučných stezek. 

  • Tábory jsou in aneb kam pojede vaše dítě v létě?

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Veletrh letních táborů? Přesně tak. Přesněji řečeno expozice nazvaná Tábory jsou in, kterou najdete od 9. do 12. dubna na veletrhu FOR KIDS v Praze-Letňanech. Budete se zde moci setkat s více než desítkou velkých pořadatelů letních táborů. K dispozici vám budou také odborníci z táborového portálu Borovice.cz, kteří vám dokážou poradit s výběrem. 

  • Britská móda pro celou rodinu? Ano

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Společnost Zoot ve spolupráci s Carling British Ciderem připravila Dny britské módy: malý česko-britský seznamovací večírek plný šťavnatých akcí, stylové módy a dobrého pití. Bude trvat celý týden od čtvrtka 9. dubna do středy patnáctého. Najdete ho ve Výdejně radosti na pražském hlavním nádraží. Dozvíte se, jaké módní styly ve Spojeném království frčí, jaké jsou rozdíly mezi přístupem k módě u obyvatel Británie a Česka či jaké to je na slavném London Fashion Week. 

  • Neradi vedro? Schovejte se v brněnském podzemí

    Průchod Staré radnice. V něm vždy turisté Brněnského draka obdivovali.
    Autor: Gabriela Peringerová

    S příchodem jara přichází i nová turistická sezona. V Brně se již pravidelně nese ve znamení otevření Staré radnice v Radniční ulici. Věž a sály otevře Turistické informační centrum města Brna již 1. dubna. Návštěvníci tak mohou přivítat jaro pohledem na Brno z výšky, vystoupat na ochoz Staré radnice a zdolat všech 173 schodů až k samotné věži. Turistické informační centrum nezapomnělo ani na malé návštěvníky. Od 10.30 bude pokračovat zahájení sezony ve společenské části Labyrintu pod Zelným trhem. Připraveny jsou hry a úkoly pro děti a také odměny za jejich snažení. Prohlídku Labyrintu pod Zelným trhem zpestří v den zahájení turistické sezony průvodci v kostýmech. 

  • Jarní festival minipivovarů

    Autor: Archiv firem

    Velikonoce už sice byly, ale ostravský Pivovarský dům pořádá tenhle víkend festival minipivovarů nazvaný právě po nich. Koná se již několikátým rokem v ostravském klubu Rock and Roll Garage, tentokrát 10. a 11. dubna. Většinou zde nenajdete k ochutnání zástupce těch největších pivovarů, ale spíše si můžete rozšířit povědomí o regionálních pivovarech, které své produkty vyrábějí sice v menším objemu, ale snad s o to větší péčí. Za doprovodu rockových kapel se návštěvníkům za symbolický poplatek otevře rozmanitá nabídka více než 15 výrobců. 

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...