Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zadáno pro dámy: Vyrazte s kamarádkami na dámskou jízdu! Poradíme vám kam!

28. července 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

„Mužům a dětem vstup zakázán!“  Právě takové motto by měl mít minimálně jeden prodloužený víkend v roce. Vydejte se s kamarádkami na dámskou jízdu, hoďte za hlavu vaření, úklid i starost o děti a nechte se hýčkat! Pár dní s kamarádkami je balzám na pocuchané nervy. A pokud vsadíte na wellness pobyt, pak se domů vrátíte odpočatá a krásnější na těle i na duši.

Žádný dětský křik, žádný nepořádek, žádné vaření, žehlení, ani pračka plná prádla. Místo toho bohatá snídaně, po které nemusíte umývat nádobí, kamarádky a tým specialistů, kteří vás budou hýčkat a rozmazlovat. Příjemná představa, že?

Na dámskou jízdu můžete samozřejmě vyrazit třeba k moři – ostatně, právě o takové podle průzkumů sní většina žen – k zahození ale není ani prodloužený víkend prožitý někde v Česku. „O takzvané dámské jízdy je v Česku zájem,“ potvrzuje manažerka jednoho z hotelů. „I proto máme v nabídce pobyt, který má speciální dámský program!“

Krkonoše v ženském stylu

Vyrazit na něj můžete do harrachovského hotelu Sklář a prodloužený víkend je „našlapaný“ zkrašlovacími a wellness aktivitami. V ceně je ošetření rukou včetně profesionální manikúry, masáž obličeje a dekoltu doplněná kosmetickým ošetřením. Relax zajistí masáž lávovými kameny, pohyb třeba výlet k Mumlavskému vodopádu nebo túra po hřebenech.

Dámská jízda – masáže, kosmetika, skvělé jídlo

Nabídka českých hotelů v oblasti wellness (nejen) pro dámy je opravdu široká a během prodlouženého víkendu si užijete spoustu hýčkání. Co všechno může obsahovat pobytový balíček?

  • wellness procedury, oblíbené jsou masáže horkou čokoládou, nebo medem
  • uvítací přípitek, víno na pokoji, luxusní večeři
  • konzultace s wellness manažerem
  • kosmetické služby, masáže obličeje a dekoltu, manikúru
  • oxygenoterapii, vstupy do sauny, bazénu, fitness

„Jen s případnou dietou tu narazíte, místní kuchaři totiž výborně vaří,“ s úsměvem přibližují pobyt v hotelu návštěvnice. Alternativou může být takzvaný Vital koutek, kde najdete zdravé pokrmy, ale kdo by odolal voňavým delikatesám, které tady servírují…

Za kvalitním wellness do Mariánek

Kromě horských hotelů jsou oblíbenou destinací pro prodloužené „dámské“ víkendy i lázeňská města. „Třeba Mariánské Lázně, benjamínek západočeského lázeňského trojúhelníku, získávají v poslední době na oblibě,“ tvrdí v OREA HOTELS, nekuřácké síti hotelů v Česku. Klidné městečko nabízí skvělé podmínky pro sport, krásné okolí a hlavně – wellness a lázeňské procedury na opravdu špičkové úrovni.

Ve městě a jeho okolí prýští zhruba čtyřicítka pramenů, které pomáhají v případě kloubních potíží, zánětů ledvin a močového měchýře. A pokud by vám nevoněly – ne nadarmo se Mariánským Lázním dříve říkalo Smradlavé Lázně – můžete tu s kamarádkami využít voňavější procedury – třeba v rámci čokoládového, nebo medového víkendu.

Tady vám zklidní nervy a omladí vás

Třeba místní OREA Hotel Excelsior, který je jednou z dominant Hlavní třídy a ve kterém při pobytu v „Mariánkách“ pravidelně bydlel i budoucí britský král Edvard VI., nabízí víkend ve znamení voňavé čokolády. „Během něj vás čeká třeba i masáž horkou čokoládou, která dokáže odbourat stres a navodit pocit štěstí,“ říká místní masérka. Večer pak můžete s kamarádkami poklábosit na luxusní večeři, případně během pobytu využít i služeb wellness manažera, který poradí, co je pro vaše tělo nejlepší.

Na Hlavní třídě leží i hotel Bohemia, který pro dámy nabízí „omlazující“ pobyty. Těžko říct, jestli vás omladí masáž šampaňským s okvětními lístky růží, nicméně pobyt tady je obrovský zážitek. Už jen proto, že je budova hotelu architektonickou perlou Mariánských Lázní. Secesní budova prošla v roce 2001 nákladnou rekonstrukcí a dnes se v jejích prostorách snoubí secesní prvky s modernou.

Užijte si pobyt proti stresu

Máte všeho po krk a nad sklenkou si s kamarádkou obvykle nevyměňujete klepy, ale stěžujete si na stres v práci i doma? Pak zvolte „medovou“ dámskou jízdu, kterou nabízí třeba hotel Monty ukrytý v zeleni mariánskolázeňského lesoparku. „Med nejen zbavuje stresu ale i zpomaluje stárnutí a čistí tělo od toxinů, takže medová masáž je skvělá pro duši, ale i pro tělo,“ říká masérka.

Tak se nebojte nechat pro jednou přítele, manžela a děti doma a vyrazit si jen s kamarádkami. Oni to bez vás pár dní zvládnou. A vám několik dní volna udělá opravdu dobře!

Prožijte dovolenou v jednom z hotelů společnosti OREA HOTELS, nekuřácké sítě kvalitních hotelů v Česku. OREA hotely najdete po celém Česku a my pro vás vybíráme z nabídky wellness pobytů:

Antistresový pobyt

Autor: OREA HOTELS

Víte, že med zbavuje stresu? A během víkendového pobytu v OREA Hotelu Monty v Mariánských Lázních si ho opravdu užijete! Čeká vás medová masáž a luxusní zázemí moderního wellness centra. Nechte se hýčkat!

Pobyt ve znamení čokolády

Autor: OREA HOTELS

Užijte si masáž horkou čokoládou, večeři při svíčkách nebo masáž lávovými kameny. V srdci Mariánských Lázní v OREA Hotelu Excelsior na vás čeká víkend, na který se nedá jen tak zapomenout!

Holky, pojďme si vyhodit z kopejtka!

Autor: OREA HOTELS

Vydejte se do Krkonoš a prožijte nefalšovanou dámskou jízdu v OREA Vital Hotelu Sklář v Harrachově. Vynikající kuchyně, kosmetické a wellness procedury v ceně zájezdu a večer třeba příjemné posezení na hotelovém baru.


 

Video se připravuje ...