Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější bazény světa – jsou na střeše mrakodrapů i pod zemí!

21. října 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Vypněte na chvíli ošklivé počasí! Našli jsme 11 nejkrásnějších bazénů světa, kam se můžete hned vydat! Nejde o žádné animace – tahle místa doopravdy existují a my vám přinášíme i exkluzivní seznam hotelů, ke kterým tyhle úžasné bazény patří!

Dokonalý výhled, originální tvar nebo unikátní místo – tím bodují bazény, které vám dnes ukážeme. Některé vás uchvátí fascinující přírodou kolem, jiné luxusním provedením. Po prohlédnutí těchto 11 nejkrásnějších bazénů světa se ale zaručeně budete rozplývat! Zavítáme do exotických destinací, ale třeba i do Španělska nebo Švýcarska, navíc jsme všechny fotky bazénů doplnili odkazem na hotel, ve kterém si v nich můžete zaplavat!

Teď už se ponořte pod průzračnou hladinu a podívejte se na nejkrásnější bazény světa!

Autor: Ubud Hanging Gardens Hotel Bali

Exotika jako řemen – to je skvostné Bali, kde se divoké pralesy snoubí s luxusními wellness resorty. V jednom takovém (Ubud Hanging Gardens Hotel Bali) najdete i tenhle unikátní bazén s nezapomenutelným výhledem ve stylu visutých zahrad.

Autor: InterContinental Dubai Festival City

Hotel Intercontinental v Dubaji, ve kterém najdete tenhle visutý bazén, rozhodně není žádný přízemní domeček. Při koupání v bazénu s prosklenými stěnami se díváte z pěkné výšky až dolů na zem.

Autor: Marina Bay Sands

Infinity pool – to je fenomén, který ovládl bazény po celém světě. V Singapuru v hotelu Marina Bay Sands resort ho dovedli k dokonalosti – bazén na střeše hotelu skutečně vypadá jako nekonečné moře, které najednou kdosi uříznul a zasadil do krajiny velkoměsta, poseté mrakodrapy.

Autor: Badrutts Palace Hotel

Luxus a perfektní relaxace – to vás napadne při pohledu na bazén hotelu Badrutts Palace ve švýcarských Alpách. Dechberoucí příroda, kterou si při koupání v bazénu vychutnáte v každém ročním období. A co teprve večer? Hladina bazénu se změní v koberec posetý tisíci zářivých hvězd!

Autor: Hotel Fasano Las Piedras

Tak trochu jiný výhled, než na který je Evropan zvyklý, na vás čeká v Uruguayském hotelu Fasano Las Piedras. Moderní, minimalistické pojetí architektury hotelu se nezapře ani v případě krytého bazénu, takže z něj můžete krásnou okolní přírodu pozorovat proskleným průhledem.

Autor: Abama Golf Resort Tenerife

Osm různých bazénů a každý z nich je unikát. To je jedno z lákadel resortu Abama Golf Spa Resort Tenerife. Ten na obrázku skoro nerozeznáte od bílých pláží Karibiku, přestože oficiálně budete na územní španělského ostrova Tenerife.

Autor: Homestead Resort Midway Utah

Zapomeňte na prohlídky jeskyní, kde byla zima a tma – v americkém Utahu v hotelu Homestead Resort Midway Utah mají ojedinělý podzemní bazén, do kterého svítí slunce obřím kráterem. Voda je tu krásně modrá a koupel tady určitě bude patřit k top zážitkům z vaší dovolené.

Autor: San Antonio Hotel Imerovigli

Romantika bez hranic na vás čeká v Řecku v hotelu San Antonio Imerovigli na slavném ostrově Santorini. Tohle místo je samo o sobě vrcholem na stupnici romantiky, když si navíc ještě představíte, že tady odpočíváte na lehátku u tohoto bazénu a s tímhle výhledem…. Slast!

Autor: Hotel Villa Honegg Ennetburgen

Vyhřívaný venkovní bazén, patřící Hotelu Villa Honegg Ennetburgen, má 34ºC, takže v něm rozhodně nezmrznete. Mrazit vás ale bude z výhledu, který se kolem dokola hotelu, obehnaného bazénem, naskýtá. Když vplavete dovnitř do krytého bazénu, teplota se změní na 26ºC a pod vodou tu bude hrát hudba.

Autor: Munduk Moding Plantation

Aniž byste slevili ze svých nároků na pohodlí nebo hygienu, můžete si užít voňavou exotiku ostrova Bali. V resortu Munduk Moding Plantation se bazén, o rozměrech jediné plavecké dráhy, noří do okolní bujné vegetace.

Autor: Hotel Hacienda Na Xamena

Skoro jako zámek v oblacích vypadá tenhle monumentální bazén v Hotelu Hacienda na Xamena na španělské Ibize. Ostatně celý hotel je postaven v tomto duchu – nekonečná relaxace a pohodlí hostů je na prvním místě. Tak co, už balíte kufry?

Video se připravuje ...