Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chystáte se na dovolenou? Nechte muže doma a vyražte s kamarádkou!

Vyrazit s kamarádkou na dovolenou je výhra v loterii.
25. července 2013 | 13:20

Pokud máte partnera, určitě s ním trávíte téměř každou volnou minutu. Tak proč si od sebe na chvilku neodpočinout a neužít si dovolenou s kamarádkou? A pro ty, které jsou singl, je přece dámská jízda jasnou volbou.

Muži mají většinou představy o ideální dovolené naprosto odlišné než ženy. Jestli chce váš miláček vyrazit na týdenní cyklistický zájezd do Tater a vy toužíte po slunných plážích, jděte každý svou cestou. Dovolená s kamarádkou je totiž k nezaplacení.

Válení na pláži

Když vyrazíte k moři se svým partnerem, budete se ve většině případů muset smířit s tím, že k válení na pláži a opalování ho budete muset přemlouvat. Po deseti minutách začne naříkat, že je mu horko, potí se a nudí. To s kamarádkou se ráno "vyvalíte" na lehátko, proberete všemožná témata nebo si obě v klidu budete číst. Vaše kamarádka rozhodně nebude po chvilce opalování skuhrat, že má hlad a žízeň. Ženy zkrátka chápou to, že správná dovolená v sobě skrývá absolutní nicnedělání.

Letní aktivity

Když vás ležení na lehátku omrzí, můžete s kamarádkou vyrazit na vodní aerobic, zapinkat si ve vodě nebo se vydat na procházku po pláži. Vašeho partnera by tyto aktivity zřejmě moc nenadchly. A kdyby se nakonec nechal přemluvit, akorát by vám vyčítal nepřesný hod míčem a opět si stěžoval na vedro. Navíc vám nic nezabrání vyrazit do města na trhy a strávit tam klidně celý den.

...
Autor: Shutterstock

Večerní zábava

To, že muži nemají rádi hlučné diskotéky a už vůbec ne opálené místní chlapíky, je všeobecně známo. Jen málokteré se podaří vytáhnout partnera na parket a protančit s ním celý večer. Kamarádku přemlouvat nemusíte, půjde sama a s nadšením. Navíc vám nebude vyčítat nevinný taneček s místním fešákem. S kamarádkou si užijete večery plné zábavy a rozhodně se nemusíte bát, že by vás před půlnocí tahala zpět do hotelu.

Co je moje, to je tvoje

Na dovolenou s kamarádkou se mnohem jednodušeji balí kufr. Můžete se domluvit, že jedna z vás vezme fén a druhá zase něco jiného. Jsou to sice maličkosti, ale v kufru se díky tomu uvolní spousta místa, které na konci pobytu zaplní nakoupené suvenýry. Další výhodou je, že vaši parťačce nesmrdí lak na nehty, chápe, že je třeba jiný opalovací krém na obličej a na tělo a když dojde deodorant, zapůjčí vám s radostí ten svůj.

Video se připravuje ...