Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čím se řídit při výběru cestovní kanceláře pro vaši vysněnou dovolenou?

21. května 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Jelikož je v dnešní době nutné řešit, u které cestovní kanceláře si kupujete dovolenou, aby vše proběhlo v klidu a pohodě, požádali jsme o rozhovor jednatele cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS s.r.o. Jiřího Hájka. Ten má za úkol čtenářům přiblížit, o co by se zájemci o dovolenou měli zajímat.

Čím se řídí klienti při výběru cestovní kanceláře, u níž si zakoupí svou dovolenou?

V dnešní nelehké době, kdy lidé pečlivě zvažují, do které oblasti budou směřovat své finanční prostředky, úspěch spočívá především v přípravě takového produktu, který v sobě spojuje kvalitní služby a rozumnou cenu. Ceny zájezdů se u nás pohybují ve velmi přijatelné hladině, což je pro řadu klientů při nákupu zájezdu rozhodující. Řada klientů také vybírá cestovní kancelář, se kterou stráví svou dovolenou, s ohledem na tradici a „dobré jméno“ společnosti. Velmi si vážíme podpory, kterou nám již potřetí v řadě naši klienti vyjádřili v prestižním hlasování, v němž jsme letos opětovně obdrželi ocenění Nejlepší cestovní kancelář v České republice. Za tuto podporu všem našim klientům děkujeme a jsme přesvědčeni, že zřetelně vypovídá právě o dobrém renomé naší společnosti mezi klienty. Počet klientů, kteří s námi tráví svou dovolenou, rok od roku narůstá a nás to velmi těší.

Bc.Jiří Hájek
Autor: KOVOTOUR PLUS s.r.o.


Cestovní kanceláře nabízí různé slevové akce, které jsou mezi klienty oblíbené a žádané. Jakých slev či prodejních akcí mohou klienti využít při nákupu zájezdu u Vaší cestovní kanceláře?

Našim klientům přinášíme zcela jedinečnou akci, a to bonus ve výši 10 000 Kč, který mohou klienti získat s nákupem zájezdu. Této akce využívá stále více klientů a to je pro nás známka, že jsme se v této oblasti vydali správným směrem. Dále jsme pro rodiny přichystali nabídku dovolené až pro tři děti až do 18 let zcela zdarma. Samozřejmě také věrnost naší cestovní kanceláři se vyplácí, stálé klienty odměňujeme další speciální slevou.



Na jakou cílovou skupinu klientů se Vaše cestovní kancelář při svých aktivitách zaměřuje?

Je samozřejmě naší snahou oslovit co nejvíce klientů, každopádně pokud bych měl vyzdvihnout některou ze speciálně zaměřených částí našeho produktu, pak by to jistě byla velmi široká nabídka zájezdů pro seniory, která je přizpůsobena jejich požadavkům a finančním možnostem. Zájezdy pro seniory se těší velké oblibě, jež neustále narůstá, což nás velmi těší. Dále jsou to rodiny s dětmi, pro něž jsme ve všech destinacích připravili zázemí v podobě klubových hotelů a klubu pro děti Plusíčko. Pro děti i pro jejich rodiče je zde připraven bohatý profesionálně vedený animační program a všechny věkové kategorie se tak vrací z dovolené se spoustou nezapomenutelných zážitků a rádi se do našich klubových hotelů a komplexů opakovaně vrací.


Nabízíte v letošní sezóně nějakou novinku v oblasti destinací, do kterých pořádáte zájezdy?

Každý rok se snažíme nabídnout v našem produktu zajímavou novinku. Pro letošní sezónu se jí stala Albánie, země dosud turisty nepoznaná nabízející nádhernou nedotčenou přírodu. Pevně věříme, že se tato země, spolu s další novinkou, řeckým ostrovem Korfu, právem stane stabilní a vyhledávanou destinací v naší nabídce. Řada klientů také oceňuje rozšíření odletových míst do klienty velmi vyhledávané a oblíbené destinace Černá Hora, kdy klienti mohou volit odlet z Prahy, Brna, Ostravy a také Pardubic. V neposlední řadě klienti ocení řadu nových ubytovacích kapacit v destinacích jako je Turecko, Bulharsko, Řecko a řecké ostrovy, Chorvatsko a další, kdy nově zařazené hotely byly pečlivě voleny dle představ a požadavků našich klientů.



Řada Vašich klientů projevuje velký zájem o Černou Horu. Mohl byste nám něco říci o této úžasné zemi?

Pobytové zájezdy do Černé Hory cestovní kancelář KOVOTOUR PLUS nabízí již od roku 1999 a za více než 13 let svého působení na černohorském trhu se stala naše společnost jedním z největších evropských tour operátorů, kteří nabízí dovolenou právě v Černé Hoře.


V nabídce KOVOTOUR PLUS jsou zejména klubové hotely s kompletním klubovým programem a rovněž již třetí sezónu velmi oblíbené pobyty pro seniory, kde ve spolupráci s partnery připravujeme speciální dotované pobyty 55+, kterých se každoročně zúčastňují tisíce spokojených seniorů z celé ČR. Nabízíme a zajišťujeme i ozdravné pobyty pro nemocné děti, které mají možnost využít zcela mimořádné podnebí Černé Hory pro léčení svého zdravotního stavu, zejména se zdravotními problémy dýchacích cest - astma a kožních nemocí.


Mimořádný zájem je také o fakultativní výlety do všech oblastí Černé Hory. Mezi nejoblíbenější patří výlet ke Skadarskému jezeru, které sousední s Albánií nebo lodní výlet do Boky Kotorské s návštěvou středověkého města Kotor, které je chráněnou památkou UNESCO. Mimořádnému zájmu se těší rovněž rafting na řece Taře, nejdelší černohorské řece. Kdo se na řeku vydá a absolvuje jeden z nejatraktivnějších raftingů v Evropě v nedotčené přírodě, odveze si odtud nezapomenutelný zážitek. A kdo se vydá až na samotný jih Černé Hory do oblasti, kde jsou kostely střádány minarety muslimských mešit, narazí na nevídaný jev u pobřeží Jaderského moře – dvanáctikilometrový pás sluncem prohřátého písku.


Černá Hora, je zkrátka ideální destinace pro Vaši dovolenou. Je to jedinečné místo, kde si kvalitně odpočinete na překrásných plážích Jaderského moře, užijete si koupání, budete obdivovat nevšední krásy divokého panenského pobřeží, ochutnáte vynikající černohorskou kuchyni a na vlastní kůži okusíte přívětivost místních lidí. Dopřejte si nevšední černohorské atmosféry, co hrdlo ráčí, a věřte, že pocítíte sounáležitost s touto překrásnou zemí i jejími obyvateli.

Více na www.kovotour.cz

Video se připravuje ...