Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Potřebujete dobít energii a načerpat sílu do dalších dní? Zvolte jedině Lázně Mšené!

Malebná zimní krajina Lázní Mšené
13. února 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Malé rodinné Lázně Mšené jsou ideálním místem k relaxaci a odpočinku. Tato oáza klidu a pohody se nachází pouhých 45 km od Prahy, kde uprostřed historického rozsáhlého parku s rybníkem naleznete sedm zrekonstruovaných lázeňských pavilonů a i další služby pro Vaše zdraví.

Myslíte si, že jsou lázně jen pro nemocné či pro seniory?

Opak je pravdou. Lázně Mšené dnes nejsou zaměřeny pouze na klasickou komplexní či příspěvkovou léčbu pohybového aparátu prostřednictvím zdravotních pojišťoven, ale vybírat zde můžete i z široké nabídky týdenních a víkendových wellness pobytů, vhodných pro všechny věkové kategorie.
Nechte hýčkat své tělo i duši a vyberte si z nepřeberného množství zábalů, masáží a koupelí. V těchto zimních dnech Vás jistě potěší sauna či solárium v malém wellnessu, kde kadeřnictví, pedikúra, manikúra a kosmetika jsou také samozřejmostí.

Relax si můžete užít díky příjemné masáži
Autor: www. imagio.cz

 

A pokud nemáte dostatek času a nemůžete odjet na týden ani víkend, v nabídce lázní naleznete například i balíčky lázeňských procedur, které můžete absolvovat i během jednoho dne.

Pobyt si můžete zpříjemnit skvělou kosmetikou.
Autor: www.msene.cz

 

Chcete si splnit svůj dětský sen a ponořit se do čokolády až po uši?

Neváhejte a vyzkoušejte čokoládový balíček, kde budete čokoládou obklopeni. V balíčku na vás čeká čokoládový zábal dolních končetin, čokoládová masáž zad a čokoládová koupel. Máte pocit, že čokoláda pro Vás není to pravé a chcete vyzkoušet něco jiného? Pak zvolte některou z mnoha dalších nabídek. Vybírat můžete například z balíčku medového, konopného nebo chmelovo-pivního balíčku pro muže.

Nechte se hýčkat pomocí báječné čokoládové masáže
Autor:  www.imagio.cz

 

Hledáte netradiční dárek pro babičku a dědečka, maminku, kamarádku či přítele? Zaujala Vás nabídka malebných Lázní Mšené a chcete jim udělat radost? Není nic snazšího než objednat dárkový poukaz na lázeňský pobyt či procedury a netradiční dárek je na světě.

Idilická zimní atmosféra Lázní Mšené si Vás získá
Autor: www.msene.cz

Pokud Vás Lázně Mšené zaujaly a chcete se dozvědět více, navštivte www.msene.cz.


Video se připravuje ...