Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Překvapte své blízké netradičním dárkem

23. listopadu 2011 | 18:40

Pětina Čechů dává k Vánocům peníze. Ty sice nezarmoutí, ale nejsou příliš originální. Co zkusit třeba dárkový poukaz? Nabídka je široká – začíná wellness pobyty a končí třeba víkendem se změnou vizáže.

A nabídka internetových obchodů je každý rok bohatší. Na špici oblíbenosti se sice stabilně drží klasika – víkendové pobyty pro dva spojené často i s relaxačními a wellness procedurami, nebo antistresové pobyty na horách. Problém ale není pořídit ani víkend s kompletní proměnou vizáže, pivní procedury pro manžela nebo pobyt okořeněný lekcemi golfu pod dohledem osobního instruktora.

Ne každý si troufne vybrat něco konkrétního – existuje tedy i možnost darovat „prázdnou“ poukázku jen s vloženým finančním obnosem. Obdarovaný si konkrétní pobyt vybere sám.

Vánoční poukazy jsou oblíbené na západě, u nás je lidé teprve objevují.
Autor: OREA HOTELS

Od pár stokorun

Ceny jednotlivých pobytů se liší. Začínají na několika stokorunách za noc, v nabídce jsou ale i týdenní all-inclusive pobyty, během kterých vás budou hýčkat jak hoteloví kuchaři svými kulinářskými výtvory, tak pracovníci wellness. Vyrazit za odpočinkem je možné do přírody na Šumavě, Krkonoš, ale i jižních Čech nebo Brna.

Kromě tradičního wellness je možné na internetu objevit i pobyty spojené se zážitkovou gastronomií a kulinářskými zážitky. Romantickou večeři při svíčkách pro dva nebo třeba i pobyt v Mariánských Lázních spojený s návštěvou restaurace a kuchyně, kde vzniká nejlepší soutěžní svíčková v Česku. Kuchař ji pro vás nejen připraví, ale i prozradí tipy jak ji připravit doma.

Nákup poukazu na pobyt přes e-shop je rychlý a vyhnete se frontám a stresu v obchodech.
Autor: OREA HOTELS

Víkend s vůní čokolády

Odvážnější se nebojí „zariskovat“ a pořídit svým blízkým i naprosto netradiční dárky, jako je třeba motorkářský víkend v blízkosti brněnského závodního okruhu, víkend spojený s proměnou vizáže, kdy se vám věnují kadeřník, vizážista a stylista, nebo týden pro očistu organismu.

Oživit nějakou netradiční aktivitou se ale dají i klasické pobyty – relaxační pobyt v lázních třeba projížďkou v kočáře, romantický víkend ve dvou s vůní a chutí čokolády. Ta se tu totiž nejen konzumuje, ale i natírá na pokožku a využívá při masážích.

Pokud si nejste jistí, můžete darovat jen poukaz s vloženým finančním obnosem.
Autor: OREA HOTELS

Navíc na rozdíl od běžných kamenných obchodů odpadá stres ve frontách a strkanice u regálů. De facto stačí jen párkrát kliknout, vyrobit dárkový certifikát s těmi správnými údaji a zaplatit převodem. A pak už jen čekat, co na tohle překvapení řeknou o Štědrém večeru obdarovaní.

Inzertní sdělení - Tipy na zajímavé vánoční dárky

Chcete své blízké překvapit něčím netradičním k blížícím se Vánocům? Chybí vám nápady a nemáte čas a vlastně ani chuť běhat po obchodech? Bojíte se trapasu kvůli nevhodnému výběru dárku?

Právě pro vás je tady TEN PRAVÝ DÁREK! , stovka nápaditých nabídek od romantické večeře po wellness pobyt.

c
Autor: OREA HOTELS
Konzumace výtvarného díla

Gastronomický zážitek. Špičková italská a středomořská kuchyně v Brněnském hotelu Voroněž. Jídlo krásné na pohled a vynikající na chuť, výborná vína z celého světam jižní Moravu nevyjímaje.

c
Autor: OREA HOTELS
Relax na Šumavě

Nový wellness areál v hotelu v srdci Šumavy se nabízí jako vhodné místo k odpočinku a k načerpání nových sil. Navíc vám tady pomohou s bolestmi zad. I krátký relax může pomoci.

Překvapte své blízké netradičním dárkem
Autor: OREA HOTELS

Ty a já – jen my dva

Hýčkání těla ve wellness centru i chuťových pohárků v hotelové restauraci – pobyt v Krkonoších je ideální pro zamilované páry, které si chtějí užít romantiku ve dvou.

c
Autor: OREA HOTELS
Sen pro dva

Ideální dárek k Vánocům pro čerstvě zamilované, právě zasnoubené i dlouho ženaté či vdané. Romantický pobyt v Mariánských Lázních. V ceně i večeře při svíčkách a volný vstup do bazénu.

Autor: OREA HOTELS

komerční prezentace

Autor: fuk
Klíčová slova: inzerce, orea
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...