Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyberte si toho nejlepšího pomocníka

Široký sortiment vysavačů Miele
7. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Jeden z nejpoužívanějších spotřebičů pro domácnost je zcela jistě vysavač. Na trhu je mnoho přístrojů nejrůznějších značek, barev i tvarů. Jak se v nich ale vyznat a vybrat ten pravý?

Vysavače pro nejvyšší nároky

Různé vybavení bytů a domů, velikost podlahové plochy, materiál podlahové krytiny, přítomnost alergika či domácího mazlíčka ve své široké nabídce vysavačů zohledňuje např. Miele. V sortimentu najdete klasické podlahové vysavače, ruční vysavače vhodné do úzkých prostor, kartáčový model pro velké plochy a silně namáhané koberce nebo robotický vysavač pro každodenní vysávání. Nechybí přístroje vhodné pro majitele psů a koček nebo domácnosti s alergikem, stejně jako pro vysávání parket či dřevěných podlah.


Co ovlivňuje čisticí výkon

Efektivní čisticí výkon je výsledem souhry mnoha komponentů – výkonného motoru, těsnosti opláštění, provedení vzduchových cest a kvalitní podlahové hubice. Nejen domácnosti s alergiky ocení kvalitní filtr – např. Hepa AirClean účinně zbaví domácnost pylu, roztočů a dalších alergenů z podlah. Společně se sáčkem Miele HyClean a motorovým filtrem zachycuje až 99,999 % prachu a tak zajistí, že je vzduch vyfukovaný z vysavače čistší než okolní vzduch v místnosti.

Soustřeďte se na kvalitu i dlouhou životnost

Vysavače Miele jsou obecně považovány za jedny z nejlepších na trhu. Přístroje jsou testovány na životnost 20 let, a také proto pravidelně vítězí v nezávislých spotřebitelských testech po celém světě. Spokojení zákazníci je řadí ke svým nejoblíbenějším značkám. Ověřte si sami nekompromisní kvalitu Miele – zakoupením vysavače Miele spolu s balením prachových sáčků XXL u autorizovaného prodejce získáte záruku na 5 let. Nabídka platí do 31. prosince 2016.
S výběrem optimálního vysavače, jejichž cena začíná již na 3 990 Kč, vám poradí v pražském či brněnském Miele Experience Centru či u některého z obchodních partnerů Miele. Potřebné informace naleznete také na www.miele.cz.

 

 

 

Video se připravuje ...