Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vysněná sedačka existuje!

7. září 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte přesnou představu, jak by měla vypadat vaše sedací souprava? Prošli jste už řadu obchodů a shlédli desítky internetových stránek?  Stále ne a ne najít sedačku, která by se té vaší vysněné alespoň trochu podobala? Řešením jsou sedací soupravy, které prodává firma MONTERO. Sedací soupravu vám poskládají přesně podle vašich představ. Nic není nemožné.

Před nákupem sedací soupravy je třeba myslet na spoustu věcí. Důležité je uvědomit si, jak vlastně chcete sedací soupravu používat a tomu přizpůsobit také její funkčnost. Sedací souprava, která bude přispívat k domácí pohodě, lenošení a relaxaci by měla vypadat určitě jinak, než sedací souprava, která je určena spíše k přijímání návštěv a posezení s přáteli. Ve značkových prodejnách v pražských Průhonicích, nebo v Krucemburku vám s výběrem ochotně poradí odborně vyškolený personál.

Autor: Commservis

„Je na vás, jestli zvolíte sedací soupravu klasickou, rohovou nebo sedačku tzv. „do účka“. Sedací soupravy, které nabízíme, jsou jakési stavebnice, které umožní poskládat sedačku přesně na míru vašeho obýváku, takže ani s rozměry si nemusíte dělat starosti,“ říká Vladimír Kubeš, jehož společnost se zabývá výrobou a prodejem nábytku již více než padesát let.

Autor: Commservis

Vaše sedací souprava může být složena z jenom rovných dílů, nebo kombinací dílů rovných a rohových. Ozvláštnit ji můžete řadou zajímavých prvků. Polohovatelné područky, opěráky nebo podhlavníky, relaxační rohy, pohodlné kanape, úložné prostory nebo rozkládací lůžko, křesla, taburety -  to je jen malý výčet volitelných doplňků, které dokáží ovlivnit funkci právě té vaší sedací soupravy.

Důležitá je také volba povrchové látky nebo kůže, která dodá vaší sedací soupravě ten správný šmrnc. Vybírat můžete z desítek různých barev, odstínů a vzorů. Co se týče materiálů, v dnešní době se používají velmi zajímavé, kvalitní a vysoce odolné látky nebo kůže, které jsou opatřeny nešpinivou povrchovou úpravu, aby jejich údržba byla co nejsnadnější. O tom, že povrchový materiál je opravdu kvalitní, svědčí i fakt, že na většinu látek či kůží, je poskytována 5-ti letá záruka.

Autor: Commservis

Za služby se u nás nepřiplácí

Spokojený zákazník je v MONTERU na prvním místě. Proto firma přichází se stále s novými typy sedacích souprav. Pro letošní sezonu rozšířili nabídku hned o 54 nových druhů sedaček, z toho 39 látkových a 15 kožených, které mohou být opatřeny i takovými funkcemi jako jsou relaxační funkce předsunutí sedáku nebo WALL AWAY TV.

Autor: Commservis

Firma poskytuje také řadu služeb, které jsou pro zákazníky zcela zdarma. „Ať už se jedná o poradenství, zpracování několika 2D grafických návrhů umístění sedací soupravy v prostoru pokoje, dovoz nábytku vlastními firemními vozy, odborná instalace a likvidace obalů – vždy myslíme na zákazníka,“ představuje doplňkové služby Vladimír Kubeš a dodává: „ A pokud máte zájem, postaráme se i o odvoz vaší staré sedačky.“ Firma poskytuje také záruční a pozáruční servis.

Video se připravuje ...