Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tvořte s Barevnou hrou Recy-věcí a soutěžte o 50 000 Kč

8. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Právě běží již 3. ročník kreativní soutěže pro veřejnost Barevná hra recy-věcí. Mottem soutěže je ukázat, jak lze vdechnout starým a nepotřebným věcem nový život. Často přitom stačí jen dobrý nápad, štětec a vhodný nátěr. Novinkou letošního ročníku je otevření dvou soutěžních kategorií – pro jednotlivce a pro skupiny. K účasti láká nejen zajímavé téma, ale také atraktivní odměny – hlavní výherci obou kategorií získají 50 000 korun českých. Druhým překvapením je letos možnost zakoupení výrobků přihlášených do soutěže přímo od soutěžících.

Češi jsou národ kutilů. Říká se o nás, že raději věci opravíme, než vyhodíme. Někteří z nás nejraději tráví svůj volný čas prací na zahradě nebo v dílně a traduje se, že máme zlaté ručičky. Přesně těmto kutilům, kreativním a manuálně zručným lidem navrhla značka Balakryl soutěž na míru.

Autor: Balakryl

Přihlásit do soutěže se může každý, kdo zapojí fantazii a pomocí Balakrylu a drobných úprav předělá starou věc na novou. Takovou „recy-věc“ stačí již jen jednoduše přihlásit prostřednictvím registrace na stránce www.balakryl.cz/soutez a nahrát fotografie „před“ a „po“. Autor nejzajímavější realizace získá 50 000 Kč. Výrobky je možné přihlašovat od 27. 4. 2015 do 27. 6. 2015. Poté odborná porota vybere desítku finalistů a o celkovém vítězi rozhodne hlasování veřejnosti. Jednou z podmínek k účasti v soutěži je využití barev Balakryl, takže součástí registrace musí být i účtenka dokazující jejich nákup. I ti finalisté, kteří se nestanou vítězi, budou odměněni zajímavými věcnými cenami.

Autor: Balakryl

„Soutěž je pro všechny, kteří rádi tvoří, mají nápady, jak dát starým věcem nový smysl, chtějí se pochlubit svými výtvory a především chtějí s ostatními sdílet radost z kreativní a inspirativní práce,“ říká designér a člen odborné poroty Aleš Poláček.

„Ekologické krycí barvy, lazury a laky Balakryl kromě své ochranné funkce motivují a inspirují k tvorbě. Jejich pomocí lze jednoduše vdechnout staré, ošuntělé věci nový život, dát jí opět smysl, recyklovat. To je hlavní myšlenka této soutěže. Chceme jejím prostřednictvím upozornit na kreativní lidi, kteří tvoří krásné věci a podpořit je v tom, co dělají,“ říká Martina Macková, Brand marketing manager značky Balakryl.

Autor: Balakryl

Více informací k soutěži, podmínky účasti a kompletní pravidla naleznete na www.balakryl.cz/soutez.

Balakryl můžete také sledovat na Facebooku a YouTube

Video se připravuje ...