Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Svěžest pro vaši toaletu v podobě třívrstvého toaletního papíru

třívrstvý toaletní papír Harmony Exclusive Herbal
23. března 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Tradiční a největší producent výrobků papírové hygieny ve střední a jihovýchodní Evropě společnost SHP Group přišla na trh s novinkou - toaletními papíry HARMONY EXCLUSIVE. Zatím je najdete ve dvou variantách HARMONY Exclusive Herbal a HARMONY Exclusive Pure White.

Vyzkoušejte toaletní papír HARMONY EXCLUSIVE HERBAL a užijte si dokonalý pocit svěžesti. Jedinečný toaletní papír s nádhernou vůní bylinek, která provoní vaši toaletu. Vůně je nanášena na dutinku, ne na papír. Nedráždí proto pokožku a nenarušuje rovnováhu pH.

Vedle parfémovaného papíru Exclusive Herbal si nyní můžete vybrat i bílý neparfémovaný Exclusive Pure White, který je příjemně jemný, přiměřeně objemný a bezpečně pevný. Obě varianty mají všechno, co se od toaletního papíru vysoké kvality očekává. Výborné vlastnosti třívrstvých papírů jsou dosaženy technologií Sandwich Air.

Speciální kapitolou jsou v případě obou exkluzivních toaletních papírů i jejich obaly. Komfortní odnosné balení hodnotili spotřebitelé v průzkumu společnosti GfK jako mimořádně atraktivní. Obaly obou produktů zdobí navíc origami, které si každý může z toaletního papíru jednoduše vyrobit. „Paper Art“ návod na složení papírových dekorací najdou spotřebitelé na www.shpgroup.eu.

Na své spotřebitele myslí společnost SHP Group i po nákupu nové generace papírů. Ve věrnostním programu Klub Harmony pro ně připravila množství dárků, které může získat každý člen výměnou za klubové „body“. 

Video se připravuje ...