Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Testujte s námi! Dostanete inovativní čistič oken zdarma!

Video se připravuje ...
VIDEO: Kärcher
3. března 2015 | 13:49
Prezentace klienta |

Blesk pro ženy přináší další testovací výzvu. Tentokrát dává šanci všem hospodyňkám, které považují blýskající se okna za základ čisté domácnosti. Právě tyto ženy budou mít šanci vyzkoušet si unikátní stěrku Kärcher v praxi a ještě se o své zkušenosti podělí s ostatními ženami v Čechách.

Jak se zapojit?

Pokud se právě chystáte okna mýt nebo prostě jen chcete vyzkoušet jinou techniku než hadr a čisticí prostředek, vyplňte na webu www.testovanisbpz.cz  krátký formulář, na jehož základě vám bude zaslána tato revoluční stěrka na okna k otestování zcela zdarma. Po vyzkoušení čističe oken Kärcher, vás bude kontaktovat výzkumná agentura, jež vám na mail zašle dotazník, který anonymně vyplníte. Svými odpověďmi tak dáte najevo spokojenost či nespokojenost s testovaným předmětem.

Co testujeme?

Pro okna lesklá a bez šmouh, vyzkoušíte čistič oken od firmy Kärcher, díky jehož praktické funkci odsávání a jednoduché manipulace jde práce pěkně od ruky a navíc se již nemusíte obávat kapající vody. Tento čistič se hodí také na zrcadla a dlaždice, tudíž ho využijete více, než byste očekávaly.

Jak jste byly spokojeny s výsledkem? Lesknou se vaše okna dle očekávání? Svěřte se se svými zkušenostmi a inspirujte tak ostatní hospodyňky!

Více informací naleznete ZDE!

Video se připravuje ...