Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

15 nejšílenějších zákonů o sexu! Za masturbaci přijdete o hlavu, za vibrátor skončíte v base

Pokud jedete na dovolenou do Indonésie, nechte si radši na masturbaci zajít chuť. Můžete totiž přijít o hlavu.
8. prosince 2014 | 12:00

Nepochopitelné a bizarní jsou pro nás některé zákony z různých koutů světa, které se týkají sexuálního chování. Je těžké uvěřit, že tyhle bláznivé vyhlášky a zákony vážně existují.

1. Většina z nás to dělala, nebo pořád ještě dělá. A není důvod se za to stydět. Vždyť masturbace nás zbavuje stresu, bolestí hlavy, máme po ní dobrou náladu, jsme uvolnění. Pokud ale jedete na dovolenou do Indonésie, nechte si radši zajít chuť. Masturbace je tam trestána useknutím hlavy.

2. V Hong Kongu zase zapomeňte na nevěru. Podvedená žena tam má totiž právo zabít svého nevěrného muže. Udělat to může ale jen svýma vlastníma holýma rukama! Na druhou stranu milenka manželka může být zabita jakýmkoliv způsobem!

3. Stát Severní Karolína povoluje jako jedinou legální polohu při sexu "misionářskou polohu", ovšem jen za předpokladu, že máte zároveň zatažené záclony nebo stažené rolety.

4. V americkém státě Alabama zřejmě nemají moc pestrý sexuální život. Lidé tam totiž nesmějí prodávat sexuální hračky. Pokud by s nimi někdo obchodoval ilegálně, hrozí mu při prvním prohřešku až rok vězení a pokuta v přepočtu 200 tisíc korun a při druhém dokonce až desetiletý trest vězení.

5. V Libanonu mají muži povoleno souložit se zvířaty, ale jen za předpokladu, že zvíře je ženského pohlaví! Prostě musí to být samice! Sexuální poměr se zvířetem mužského pohlaví (se samečkem) je trestáno smrtí!


6. V Bahrajnu může lékař – muž vyšetřovat ženské pohlavní orgány, ale je zakázáno dívat se ně přímo během vyšetření. Může je sledovat jen pomocí odrazu v zrcadle!

7. V amerických státech Indiana, Kentucky, Maryland, Minnesota, Missouri, Tennessee a Virginia je zákonem zakázán orální a anální styk. V bývalé britské kolonii Singapur jsou naštěstí k orálnímu sexu tolerantnější. Je zde sice také nezákonný, ale jen v případě, že není součástí "milostné předehry".

8. Muslimové mají zakázáno dívat se na genitálie mrtvol, což platí i pro zaměstnance pohřebních ústavů. Pohlavní orgány zensulého musí být zakryty cihlou nebo kusem dřeva v případě jeho úmrtí!

9. Některé blízkovýchodní země přijaly následující zákon vycházející z islámského práva: Po sexuálním styku s ovcí je smrtelným hříchem jíst její maso!

10. Někteří muži, kteří žijí na ostrově Guam, mají velmi zvláštní práci na plný úvazek. Jejich práce spočívá v tom, že cestují po okolí a deflorují mladé panny, které jim ještě platí za tohle privilegium! Podle guamského práva je totiž výslovně zakázáno, aby se panny vdávaly!


11. V kolumbijské Cali může mít žena sex jen se svým manželem, a pokud se tak stane poprvé, musí být u toho přítomna její matka jako svědek!

12. V bolivíjském Santa Cruz není legální, aby měl muž sexuální poměr se ženou a její dcerou zároveň v tu stejnou dobu!

13. V Marylandu je nelegální prodávat kondomy z prodejního automatu s jedinou výjimkou: Ochranné prostředky mohou být umístěny v automatu pouze v místech, kde jsou alkoholické nápoje prodávány v provozovně!

14. V městečku Nashville v Tennessee zase platí vyhláška o tom, že muž, který bude na veřejnosti spatřen "viditelně sexuálně vzrušen", může být zatčen.

15. Stát Utah zase upravuje sexuální chování v sanitních vozech. Sexuální akt ve vozech rychlé pomoci je nezákonný a zvláště přitěžující okolností je skutečnost, když se tak děje v případě výjezdu za případem.

Autor: red