Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Uklízejte chytře a vyhrajte robotického pomocníka, který šetří váš čas

Vyhrajte vysavač LG HOM-BOT Square!
9. června 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Vysavačům, mopům a košťatům již odzvonilo, jejich místo neodbytně zabírají domácí roboti. Zastanou všechnu práci sami, jsou důkladní a pracují tak, aby vás nerušili.

Zkrátka ideální obraz domácí uklízečky, u které se nemusíte obávat, že vám prohledá zásuvky a ještě bude žádat plat. Malý, tichý a důkladný robot dokáže měsíčně ušetřit několik hodin domácích prací, navíc uklízí průběžně dle programu a ne jen tehdy, když mu vyjde čas.

Vysavač, pro který rohy nejsou překážkou
Takovým je i LG HOM-BOT Square, nejmodernější verze domácího robotického vysavače, který si hravě poradí i s těžko dostupnými místy. Je vybaven dlouhými bočními kartáči a díky tomu je skutečným specialistou na úklid rohů. Dokáže lehce a efektivně vyčistit podlahy v celém bytě, ať už jsou plovoucí či pokryté koberci.

Skvělá orientace v prostoru
Pryč jsou časy, kdy první domácí roboti narážely do stěn a zmateně se motaly v prostoru. U HOM-BOT Square nic takového nehrozí, své předchůdce jednoznačně překonává ve všech ohledech. Pracuje na principu monitorování okolí. Pomocí dvou kamer fotografuje místnosti, ve kterých se právě pohybuje, a neustále je vyhodnocuje. Díky tomu vždy ví, kde je, kde už byl a kterou část místnosti je třeba teprve uklidit. Díky funkci Mapping Resume se dokáže vrátit na své poslední místo, odkud bude pokračovat v úklidu i poté, co jej zvednete a odnesete jinam. Neopakuje se a samostatně pokračuje ve své práci.

Ať už jste v práci nebo na dovolené, HOM-BOT doma uklízí. Je tichý a pečlivý, zvládne pracovat i potmě a ani noční směny mu nijak nevadí. Rušit váš spánek rozhodně nebude a ráno se můžete těšit na čisté podlahy. Jeho údržba je snadná, stačí vyprázdnit zásobník na odpad. Navíc s vámi bude komunikovat v češtině.

Pokud chcete jednoho chytrého pomocníka z rodiny LG spotřebičů přímo k vám domů, zarýmujte si a pošlete nám originální báseň na téma Roboti uklízejí. Nejlepší básnický kousek vyhrává tohoto domácího pomocníka.

Pravidla soutětě

Více informací o HOM-BOT Square a inspiraci

k soutěži naleznete na http://www.lg.com/cz.

 

Video se připravuje ...