Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Na čem závisí sladké sny a spokojený spánek?

23. dubna 2014 | 10:00
Prezentace klienta |

Pokud chcete, aby byl váš spánek kvalitní a vaše sny tak růžové, že se z nich nebudete chtít probudit do reality, používejte kvalitní aviváž.

Postel není jen věc

Sami dobře víte, že postel není jen obyčejný nábytek v bytě, ale pro většinu z nás je místem, kde trávíme čas odpočinku, a proto by se v ní měl člověk cítit příjemně a uvolněně. Hezké a voňavé ložní prádlo dokáže ovlivnit kvalitu spánku, rychlost usínání a také pocit po probuzení. Prostě z vaší postele udělá tak příjemné místo, jak si zasloužíte. Pokud dopřejete svému ložnímu prádlu aviváž Lenor, setkáte se s hebkostí a dlouhotrvající svěží vůní, která na vás dýchne po každém ulehnutí.

Vůně zůstává dlouho a dlouho

Pokud se ptáte, čím je Lenor tak jedinečný, že jeho vůně zůstává oproti jiným avivážím tak dlouho intenzivní, přinášíme vám odpověď. Za skvělým účinkem Lenoru totiž stojí speciální technologie v podobě mikrokapslí s vůní, které se neuvolňují nepřetržitě, jako je tomu u obyčejných aviváží, ale tyto mikrokapsle udržují vůni až 7 dní, dokud kapsle nepraskne. Díky tomu si ložní prádlo zachovává úžasnou vůni po celý týden.

Dodejte vašemu ložnímu prádlu dlouhotrvající svěžest od Lenoru a vychutnejte si spánek plnými doušky!

Video se připravuje ...